MY FEBRUARY VIA SNAPCHAT

Kuukausi on vaihtunut ja ajattelin jälleen kerran jakaa teille mitä kaikkea viime kuun aikana tapahtui. Niin pienet kuin suuretkin tapahtumat.

 photo collaasi1_zpsnzq4lqo8.jpg

Aivan kuun alussa värjättiin äidin kanssa mun hiukset mutta se ei oikeen onnistunu. Tyvi sai pikkuisen väriä, mutta latva ei yhtään. Jäin äidin luokse silloin yöksi ja leivoin mokkapaloja sekä nautin paremman aamaisen kuin omassa asunnossani.

 photo collaasi2_zps6jadh6xl.jpg

Muru osti mulle Applen MacBook kannettavan, joka kaipasi hiukan korjailuja. Onneksi muru tietää koneista paljon ja osasi itse korjata viat.  4 jakso alkoi 8.päivä ja mulla on kolme kurssia käytävänä. Aikaisia herätyksiä siis.  Hypärillä kävin kolmannen kerran ikinä Starbucks kahvilassa ja ekaa kertaa ostin kofeiinia sisältävän juoman. White Chocolate Moccha. Naminam.

 photo collaasi3_zpsismmsqvv.jpg

Helmikuun Helsinkien Sanomien kuukausiliitteessä oli juttu mun puolisän isästä. Nauratti saada tietooni että sukunimi ja kannustukset piirtämiseen ovat tulleet taiteden väärentäjältä.  Kokeiltiin äidin kanssa värjätä uudestaan mun tukkaa, mut se oli virhe. Tukka kärsi.  Sisko meni johonki kahvin maistiaisiin miehensä kanssa joten hoidettiin äidin kanssa niiden lapsia. Pääsin tapaamaan ekan kerran siskon tytön 5kk Emman.

 photo collaasi4_zpsfk0889us.jpg

Viime vuoden puolella tuli enemmän kevään aikana juotua, sillä oli niin paljon vapaa-aikaa ku mulla oli lukuloma. Nyt se on vähentynyt kertaan tai kahteen kuussa kun juon alkoholia.  Olohuoneen pöytänä oli pitkään pahvilaattikko ja vihdoinkin sain kunnollisen sohvapöydän.  Wanhat alkoivat lähestyä, joten päätin kurkkia miltä itse olinkaan näyttänyt wanhojen aikana  Aurinko paistoi ihanasti puolessa välissä kuuta ja toivoin ettei se olis loppunut

 photo collaasi5_zpsuqg7fdak.jpg

Ystävänpäivänä ei tehty mitään erikoista murun kanssa. Oltiin vaan kotosalla. Molempien mielestä on parempi osoittaa kiinntymyksensä joka päivä kuin kerran vuodessa.  Yritin panostaa vähän väliä aamaiseen. Yleensä kun se on yksi kupillinen kahvia.  Mul on aika paljon hypäreitä tässä jaksossa, joten vietän ne yleensä koulun vieressä olevan urheilutalon kahvilassa. Rupesin miettimään et ens kuussa voisin käydä siellä uimassa tai kenties sallilla. Hyödyntää hypärit jotenkin.

 photo collaasi6_zpsrtgzfkay.jpg

Mulla alkoi hiihtoloma tavallaan 16.päivä sillä perjantaisin ei oo tuntia mulla. Kuitenki jouduin käymään perjantaina koulussa hakemassa kameran lainaan. Se kun on mahdollista.  17.päivä oli myös mun koulussa wanhojen tanssipäivä ja snapissa esittämääni kysymykseen sain vastauksen pariltani. Olin missanu ton hienon ruokajärjestelyn, sillä olin mennyki suoraan sinne tanssipaikalle enkä ollu käyny ollenkaan koulussa.  Värjäilyn jälkeen mun latvat oli niin huonossa kunnossa et mun oli pakko leikkauttaa ne lyhyiksi. Onneksi äidillä on parturi-kampaajan koulutus nii ei tarvinnu mennä kampaajalle ja maksaa 30€ siitä et leikattiin viis senttii pois.

 photo collaasi7_zpsdsnh4j3m.jpg

Räpsin varmaan melkeen 100 kuvaa päivässä hiihtoloman aikana ku toi koulun kamera oli mulla lainassa. Tajusin kuinka paljon kaipaan järkäriä. Taidan ruveta säästämään rahaa sellaiseen tai pyydän 20v synttärilahjaks.  Vaihdoin vihdoin ja viimein vuoden jälkeen mun septumin. Mulla kun ei oo ollu mitään toista septumia. Kesti hetken ennen ku sain sen vaihdettuu.  Oon ennenki kattonu Drop Dead Diva -sarjaa ja päätin jatkaa sen kattomista ku oli jääny kesken. Edelleenki hyvä sarja.  Käytiin murun kanssa äidin luona syömässä pitsaa ja autettiin mun broidia täyttämään kelaan toimeentulotukihakemus.

 photo collaasi8_zpsxdnddns9.jpg

Edellisestä postauksesta kyl varmasti huomaa, mut päädyin kuitenkin pitkän aijan jälkeen tekee videon ja taidan tehä niit jatkossakin  Vika päivä helmikuuta ja heräsin kuudelta, sillä mun piti olla 9:20 kätilöopistolla. Mulle laitettiin kierrukka  Gynen tapaamisen jälkeen pyörin hetken stadissa ja näin sitten vanhoja lukiokavereita kahvin merkeissä.

Minkälainen sun helmikuu oli?


xoxo
Paula

6 kommenttia:

 1. Hirmu hyvä postaus ja postausidea! Voisin tehdä jostain kuusta samanlaisen koosteen :)

  riikkka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tosi hvä postaus! Tykkään lukee tosi paljon näitä kuukauden läpikäyntiä esim snapchatin kuvilla ja muutkin postaukset oli mieleisiä. Sait uuden lukijan ;)

  Tässä vielä linkki minun omaan blogiini:
  http://justablank-page.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iteki tykkään lukee ja selailla tällasii snappi postauksii. Yritän enimmäkseen tehä tänne sellasii postauksii joita ite tykkään lukee :)

   Poista
 3. Mukavia snäppejä ollut sulla :) Ja tuo sun banneri on tosi upea :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset