Tässä on nyt sellane asu jonka kokosin nopeasti mielessäni ku löysin laatikosta murun dogitagin - koru joka on kaulassani kuvissa. Muistin et mullahan oli maastokuvioinen takki kaapissa, mut se osoittautuikin maastonvihreäksi, jossa on leopardikuviota. Kaivoin kuitenkin mun vanhat luotettavat maiharit kaapista ja kokeilin miltä tää näyttää.

Mun mielessä pyörii aina uusia lookkeja. Tuutte huomaamaan kuinka paljon mun tyyli pomppii suunnasta toiseen. En oo koskaan luokitellu itteeni yhteen tyyliin, vaa puen sitä mikä tuntuu sillä hetkellä oikealta. Kaikille tulee päiviä jolloin tahtoo panostaa turpavärkkiin ja toisina päivinä se on vaa lökärit jalkaan, tukka kiinni ja menoks! Yes, I have these days too, mutta joskus tykkään olla söpö ja tyttömäinen, toisinaan bad ass bitch ja yhtäkkiä vaatetus lähentelee tyylikästä bisness naista. Harvemmin tosin tätä jälkimmäistä.

Selvennän vielä teille tästä "asukokonaisuus" -postaus jutusta. Näissä postauksissa en siis esittele päiväni asua - niille tulee omat postauksensa. Mulla tulee nii paljon lookkeja mieleen et tahdon muistaa kaikki ja kokeilen asua sekä otan sitten kuvat. "Asukokonaisuus" -postaukset ovat siis enemmän niitä missä esittelen tyyliäni ja millaisia ideoita saan esim. yhdestä korusta.

 photo armeija2_zpsxcmgh65n.jpg

 photo armeija3_zps04unvhak.jpg

 photo armeija5_zpsxg3ixdgq.jpg

Leggingsit New Yorker / Maiharit H&M / Paita H&M / Takki saatu mummilta / Dogitag poikaystävän, mut New Yorkerista / Aurinkolasit New Yorker / Donitsiponnari H&M

Maiharit ovat siis iki vanhat. Ostin ne joskus yläasteella, mutta silti hyvässä kunnossa ne on. Toinen vanha ja luotettava on tuo takki jonka sain mummiltani joskus vuonna nakki ja muusi lahjaksi. En oo koskaan oikeen lämmenny tolle rintataskun timantti yksityiskohdalle, mut noi olkapäissä olevat on mun makuun. En oo jaksanu timantteja poistaa ja tuohan ne myös jotain ilmettä takkiin sekä koko lookkiin.

Leggingsit, paita, dogitag ja aurinkolasit ovat ainoat uudet tässä lookissa. Mikään ei oo 5kk vanhempi. Tykkään aina välillä lainata murun vaatteita, koruja tai cappia. Oon tehny ihan samaa broidini kohdalla. Ootko ite koskaan lainannu kumppanisi tai sisaruksesi vaatetta?

 photo armeija4_zpsp3zo0jdm.jpg

 photo armeija6_zpsj4pngsr1.jpg

Vaihtuuko sunki tyyli yhtä usein ku sukat? 

xoxo
Paula