TESTISSÄ ♥ NYX:N HUULIVOIDE JA HUULIPUNA

 photo nyxm_zpsdpmzuhmv.jpg

Viime viikolla julkaisin postauksen, jossa näytin pieniä ostoksia joita tuli hankittua kun päätin lähteä stadiin. Siltä reissulta oli lähtenyt kotiin myös mukaan kaksi NYX:n tuotetta. Huulipuna ja huulivoide. Jos muistatte niin sanoin näiden olevan ensimmäiset NYX:ltä ostamani tuotteet. 

Hehkulamppu päässäni syttyi ja keksin: "Hei! Mähän voisin tehdä näistä postauksen!" Ei siis mitään esittelyä vaan arvostelun. Näitä on niin paljon netissä hehkutettu ja senpä vuoksi tältä brändiltä jotain halusinkin. Palavasti. Tässä postauksessa saatte siis kuulla mun mielipiteet näistä kahdesta tuotteesta. Kertokaa myös ihmeessä kommenteissa et mitä mieltä ootte tällasista arvostelu postauksista ja tahtoisitteko tällaisia kenties lisää jatkossa.

 photo nyxm1_zpsfrhal9d4.jpg

Aloitetaan tästä ihanan vaaleanpunaisesta sävystä. Kyseessä on siis NYX:n Soft Matte Lip Cream tuotteista sävy 03 Tokyo. En osannut valita niistä herkullisista väreistä joten olin vain sulkenut silmät ja valinnut jonkun. Näitä Soft Matte:ja olin katsellut todella pitkään netistä, sillä moni hehkuttaa juuri niitä.

Itse olen tottunut perus huulipunaan, joten tämä hiukan huulikiiltomainen malli oli mulle pieni haaste. Yleensäkin sellaiset meikkituotteet joita en voi pidellä kynän tavoin kädessäni niin tuottavat mulle vaikeuksia. Mulla kesti siis hetki saada tuote huulille niin että se näytti tasaiselta. Huulten reunoille piirtyi aina pieni rajaus liiallisesta tuotteen määrästä ja plendasin ne pois sormellani.

Kun pidin tätä tuotetta ensimmäisen kerran huulissa sai se mun huulet näyttämään todella kuivulta. Mulla on muutenki aika kuivat huulet - varsinki näin talvella - ja tämä huulissa se laittoi mun huulet muistuttamaan santapaperia! Kuivilta ne ei tuntunut mut ei kauheen nätiltä näyttänyt vaikka väri onkin kaunis. Käytin sitten huulirasvaa tiuhaan tahtiin muutaman päivän aikana ja lauantaina (11.2.) tätä pitäessäni näytti se paljon paremmalta.

 photo nyxm2_zpsq62ajmc2.jpg

Sitten onki tämä Extra Creamy Lipstick sävyssä 629 Power Pussance, joka ei todellakaan tuo kuivaa tunnetta huulille. Voisin kuvailla sen niin että tunne on kuin olisi huulirasvaa huulilla. Ilman sitä hoitavaa vaikutusta. Kuvittelin myös tämän olevan hiukan mattamainen.

Tämä oli paljon helpompi levittää huulille, kun se on perus huulipunan mallissa. Tämä ei kuitenkaan tuntunut missään vaiheessa asettuvan huulille hyvin. Tämän saa nimittäin tosi helposti pyyhittyä pois. Koko ajan piti lisätä, sillä pienikin hipaisu esim. lasin reunaa vettä ottaessa väriä lähti. Sunnuntaina pidin tätä synttärikesteilläni ja päätin etten lisää väriä ollenkaan. Olin pitänyt tätä väriä melkeinpä 9 tuntia ja väri oli lähtenyt kokonaan pois. Kädessä se näyttää hyvin pysyvältä, mutta silmä voi pettää.

Tällä mallilla oli myös ihania sävyjä, mutta otin tällaisen lilahtavanharmaan. Siltä se ainakin omasta mielestä näyttää. Kotona sitten taas hiukan kaduin värin ostoa, sillä pelästyin ettei se ehkä sittenkään sopisi mulle. Koulussa kuitenkin yksi tyttö kehui sitä kun olin viitsinyt laittaa tätä huulilleni. Muistakaa tekin kehua muita! Oli se sitten pieni tai suuri. Se voi piristää toisen päivää enemmän kuin uskotkaan.

Onko teillä mitään NYX:n tuotteita? Mitä mieltä ylipäätänsä olette tästä merkistä?


xoxo
Paula

12 kommenttia:

  1. Mulla on Nyxiltä ainoastaan yksi tuote ja se on setting spray. Ihan hyvä koostumukseltaan ja jättää kivan kuulaan ihon. Olisi kiva testata huulituotteita ja muita lisää. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu sita tahtoisin kokeilla :D muutenki setting spray on sellane jonka tahdon lisätä meikkikokelmiini

      Poista
  2. Mulla on noita Soft Matteja myös muutama, eikä ne välttämättä ole ihan kaiken niiden saaman hehkutuksen arvoisia, vaikka niissä ihana värivalikoima onkin. Sen sijaan suosittelen äärimmäisen suurella lämmöllä Liquid Suede -sarjaa! Euron enemmän hintaa, paljon enemmän tavaraa, ihanan kosteuttavia, helposti levittyviä ja kestäviä, ja maailman mahtavin värivalikoima:D mulla on myös tuo Power-huulipuna, ja vaikka se hieno väri onkin, yksinään käytettynä saa hampaat näyttämään erittäin keltaisilta. Siitä tulee kuitenkin paljon käyttökelpoisempi yhdessä jonkun vähän tummemman liilan kanssa ombrena! Mut hei, tästä sunkin keräily nyt alkaa! :D

    Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mäkin katoin et se Power-huulipuna sai omat hampaat näyttämään vähä kellertäviltä. Pitääpi kokeilla noita sun neuvoja :D

      Poista
  3. Tosi kiva postaus, oon itse puolestani täysin hurahtanut Kylie Cosmeticsin huulituotteisiin joista tein melko kattavan postauksenkin juuri (https://neasjoblom.blogspot.com.ee/2017/03/10-x-lip-makeup.html), mutta NYXistä kuulee myös nyt niin paljon, että nämäkin ovat olleet henkintalistalla jo jonkin aikaa :) Pitänee ihmetellä kaupassa jos löytäisin jonkin kivan sävyn lisäksi kokoelmaani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite oon myös katellu noita Kylie Cosmetics tuotteita, mut ne on sen verran hintavia ettei mulla riitä ylimääräistä niiden ostoon.

      Poista
  4. Multa löytyy NYX:ltä pari erilaista huulituotetta: Matte Lipstick, Butter Lipstick ja Butter Gloss. Niistä lemppari on Butter Lipstick, joka levittyy nätisti huulille, eikä se kuivata huulia inhottavasti. :) Oon ihastellut noita Soft Mattejen sävyvalikoimaa! Mut oon lukenut parista blogista, että ne saattaa kuivattaa huulia. :/

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla toi ei kuivattanut huulia, mut se sai ne näyttämään kuivilta. Sekin myös vaikuttaa kuinka kuivat huulet on ja ite lisäsin ihan pienesti huulirasvaa, ku levitin tota Matte Lipstickiä huulille.

      Poista
  5. Ei liity nyt millään tavalla postaukseen, mutta siis herranjestas kuinka ihana ja yksilöllinen banneri sulla on! <3

    VastaaPoista
  6. Kumpaakaan noista en kyllä omista, mutta tuo ensimmäinen tuote on aivan ihanan sävyinen! Muutenkin himoitsen noita soft matte lip creameja, vaikka ne saattavatkin saada huulet näyttämään kuivilta D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NYX:n Matte Lipstick:llä on kyl aivan ihania sävyjä! Vaikka en ihan kokonaan tyytyväinen ollu tuotteeseen nii täytän kyllä meikkikokoelmaani niillä. Ihania sävyjä kuitenkin siinä sarjassa on ja niitä voi sitten käyttää toisen punan kanssa :D

      Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset