Hiihtolomat on ollu mulle aikalailla sellasia et oon tehny jotakin. Yläaste aikoina hiihtolomat tarkotti mulle töitä kirkolla. Olin silloin isosena. Jokaiselle päivälle oli keksitty erilaista puuhaa ja isosten tarkotus oli olla seurana 7-10 vuotialle lapsille, joille tämä hiihtoloma jutut oli tarkoitettu. Viimeset pari vuotta hiihtoloma on ollu mulle vaa kotona rentoutumista. Se ei kuitenkaan tarkoita ettenkö olisi tehnyt mitään. Ajattelin tulla nyt siis kertomaan et minkälainen mun tän vuotinen hiihtoloma oli.

 photo hiihto1_zps0pghc1bc.jpg

♥ Nukuin pitkään aamuisin.

♥ Kävimme murun kanssa äitini luona kahvilla.

♥ Kävin pyörähtämässä ikkunaostoksilla Myyrmannissa.

♥ Jatkoin tekeillä olevan tarinani kirjoittamista.

♥ Kuvasin todella paljon koulusta lainaamalla kameralla.

 photo hiihto2_zpsw4zqzqp1.jpg

♥ Ikävöin järkkärin omistajana olemista.

♥ Kuvasin pitkästä aikaa videon storytime postausta varten.

♥ Ihailin aurinkoisia päiviä ja kauhistelin lumisadetta joka viikonlopun lähestyessä ilmestyi.

♥ Iltaisin vietin aikani "Drop Dead Diva" -sarjan parissa.

♥ Listasin ylös reseptejä joita tahdon maaliskuussa kokeilla.Mitäs sä teit hiihtolomalla?

xoxo
Paula