LEMMENPESÄNI #1 ♥ black & white living room
Tänään käytiin murun kanssa Jyskissä. Ei ollu tarkotus ostaa mitään, mut sitten ihastuin yhteen sohvapöytään, jonka sitten muru ihanana osti mulle. Pöytä maksoi 45€, mutta se oli näytekappale joka oli jo valmiiksi koottu. Tämän vuoksi se oli halvempi. Pöytä olisi muuten maksanut 90€. Onneksi matkan aikana ei mennyt rikki kun pöytä on lasia. Päädyttiin kyllä taksimatkaan.

Innoissani tästä uudesta huonekalusta päätin nyt aloittaa tämän asuntoni esittelyn pala palalta. Asuntoni ei ole vielä ihan valmis kaikilta osilta, mutta kun saan jokaisen osan pienestä yksiöstäni haluamani näköiseksi niin lisään postauksen. En kyllä uskoa että sisustus tulee koskaan olemaan kenenkään asunnossa täysin valmis. Ootko samaa mieltä?

Yksiöni olohuone osio on mustavalkoinen väritykseltään, mutta matto - jossa on ihana leopardi kuvio - omistaa myös ruskeaa sävyä sekä hiukan oranssia. Se ei haittaa, sillä vaikka unelmoin  vielä äitini luona asuessani mustavalkoharmaa sisustuksesta niin tällä hetkellä tahdon tuoda jotain väriä asuntoon. Oon nyt jotenki ihastunut punaisen eri sävyihin. Johtuukohan parvekkeen punaisesta kaiteesta?
Paras löytö on ollut olohuoneeseen tuo mun nahkasohva, jonka löysin tori.fi sivustolta ja maksoi 50€. Sohvapöydän lisäksi ostin tv-tason Jyskistä - 50€ alennuksessa. Sen kokosin ihan itse. Mikään ei voita sitä tunnetta kun saa itse tehdä jotain huonekalujen eteen. Vaikka se tarkoittaisikin sitten ohjeiden noudattamista. Matto on murun hankkima.

Millainen on sun maku sisustuksen suhteen?

xoxo
Paula


Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset