LEMPIASUSTEENI

Vähän aika sitte tein vaatekaappini suosikit nii ajattelin nyt jakaa teille mun lempiasusteet, joita käytän useasti tai jotka on nyt tässä viimesen kahen kuukauden aikana noussu suosioon.

 photo asuste2_zpsuxphash1.jpg

Rakastan yli kaiken tuota pientä planeetta korua. Sen huomaakin kuvasta että se on vähän kulunut. Hopeantimanttinen kuu koru on tällä hetkellä yksi mun lemppareista. Oon lähiaikoina pitäny kaikesta kiiltävästä. Samettisen choker korun ja planeetan ostin Gina Tricosta, kultaisen ympyrän New Yorkerista ja hopeisen kuun H&M:stä.

 photo asuste4_zps0myubwkv.jpg

Ihastuin tähän laukun leopardikuosiin. Muistan ku joskus oli aika jollon en pitäny ollenkaan leopardikuosista. Suorastaan vihasin sitä, mut nykyään se miellyttää mun silmää. Laukku on H&M:stä.

 photo asuste5_zpsrici4ltj.jpg

Tykkään käyttää pipoja. Oli sitten kesä tai talvi. Kyllä nuo lipikset ja capitkin käy, mut pipot on enemmän mun juttu. Mustan pipon ostin H&M:n miesten puolelta ja punaisen New Yorkerin miesten puolella. Mun mielestä miehillä on aina kivemmat pipot ja lippikset. Muru osti mulle tuon punaisen pipon.

 photo siniseptum_zpsfzyfivhj.jpg

Tosi ihanaa ottaa lähikuva mun nenästä, mut tää on mun yks lemppareista. Jotkut kattoo sitä vähä oudoksuen, mut ite tykkään siitä miltä se näyttää. Tää aquamariinin sinisillä "timanteilla" koristeltu septumi on mun lemppari. Se joka mulle laitettiin lävistäjällä alkoi käydä tosi tylsäksi.
Samoin ku korviksiin, musta on kiva et tähän saa eri vaihtoehtoja. Koristeellisia tai yksinkertasia.

 photo asuste6_zpsjyvrndwu.jpg

Tämä on varmaan kaikista näistä asusteista se mun FAVORITE! 12.11.2016 kävin ottamassa ekan leimani ja tämän ihanan luomuksen mun ihoon piirsi ikuisella musteella mun isäpuoli. Kuvaa olin miettinyt kauan, mutten hetkeäkään epäröinyt sitä kenelle menisin sen ottamaan. Isäpuoli ei ole enää yhdessä äitini kanssa - erosivat about 6v sitte - mutta ollaan pidetty yhteyttä ja hän oli otettu siitä että sai tehdä ekan tatuointini. Kannattaa käydä kattomassa hänen töitään facesta. Pääset sinne sivulle tästä.

Mikä on sun ehdoton suosikki asusteista jotka omistat?

xoxo
Paula

11 kommenttia:

 1. Olipa kiva postaus! En ole koskaan tullut ajatelleeksi että tatuoinnit olisi esimerkiksi asusteita, muttta niinhän se vain on! :-) Tosi kiva tuo sun tatuointi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)
  En oikeestaa ihmettele jos joillekin tää ei tuu mieleenkään. Asuste on monille asia jonka saa pois ja vaihdettua mielensä mukaisesti. Ite oon koko pienen elämäni eläny tatuointien keskellä ja on oppinu sen et ne kertoo ihmisestä jotain sekä samalla lisää henkilön omaa persoonallisuutta. Samaa mitä asusteet tekee. Tuo ihmisen persoonallisuuden esille. Sen mitä hän on.

  VastaaPoista
 3. Oi ihan tosi kiva postaus <3

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva postaus! Niinkuin moni on jo sanonut, sun tatuointi on aivan ihana! ❤

  kuviteltu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Nättejä asusteita :) Tuo tatuointi on kyllä ihan järjettömän hieno, sopii sun tyyliinkin täydellisesti! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Suunnittelen tässä parasta aikaa mun seuraavaa tatuointia. Haluun et se on erilainen ku tää eka mut kuitenkaa en haluu et se on täysin erilainen. Vaikeeta myös päättää et otanko seuraavan käteen vai reiteen.

   Poista
 6. Tosi kiva postaus! Noi pipot ovat ihania :) Ja toi tatuointi on kyllä upea <3

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ite tykkään tosi paljon tosta punasesta piposta. Se tuo kivasti väriä tyyliin :D

   Poista
 7. Ooh, tosi upee toi tatuointi! <3__<3

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset