HIUSHISTORIANI


Mulla on ollu aivan pienenä todella vaalea tukka, joka on sitten iän myötä ruvennut tummumaan. Nykyään mun oma väri on siis se mikä melkein jokaisella suomalaisella on eli maantienharmaa. Mun hiukset on aina ollut lyhyet ja vaikka tuossa yhdesä kuvassa onkin panta niin otsatukka on aina kuulunut mun hiustyyliin. Kuudennella luokalla aloin kasvattaa hiuksia pitkäksi (seiskaluokan kuva oikealla) ja yläasteella aloin sitten kasvattaa otsatukkaa pois.


Kun värjäsin ensimmäistä kertaa hiukseni se tapahtu lukion ykkösvuoden keväänä ja väri oli perus ruskea. Heti kesän tullessa värjäsin sitten hiukset hiukan epäonnistuneesti punaiseksi. Ainoastaan juuri muuttui punaiseksi ja todella nopeasti väri alkoi haalentua.


Hiukseni olivat sitten jonkin aikaa punaisen ja ruskean sekoituksen väriset kunnes 2015 marraskuussa värjäsin ne tumman ruskeiksi. Abi vuosi oli alkanut ja halusin muutosta. Monet luulivat väriä mustaksi, mutta siltä se vähän luonnossa näyttikin. Luulo oli kuitenkin monilla väärä.


Kävin sitten viime kesäkuussa toisen kerran elämässäni kampaajalla, sillä halusin takaisin vaaleaan hiustenväriin. Väristä ei tullut selainen kuin tahdoin. Olisin halunnut luonnollisen vaalean, mutta siitä tuli oranssihtava. Pidin kuitenkin lopputuloksesta. Päätin myös sillä hetkellä ajaa niskasiilin. Pidin tosi paljon siitä miltä se näytti ja toisena plussana tuli se että nautin suuresti kun muru paijasi niskaani. Silitys tuntui todella miellyttävältä. Tällä hetkellä olen kasvattamassa siiliä pois.


Värjäsin syksyllä hiukset uudelleen, jotta pääsisin eroon siitä oranssihtavasta vivahteesta. Hauskasti kävi niin että kesken hiustenvärjäyksen - tehtiin siis kotona äidin kanssa. Hänellä on kampaajan koulutus - hiukseni rupesivat latvoista kuumenemaan ja turpoamaan. Joku kemiallinen reaktio kun kampaamoissahan käytetään eri tuotteita kuin ne mitä kaupoissa myydään. Uskon ite et se saattaa myös jotenkin liittyä siihen olaplex -hoitoon, joka mun hiuksille tehtiin kampaamossa. Väristä tuli hyvä ok.
Edellisessä postauksessa hiukseni ovat hiukan eriväriset, mutta siitä teen oman postauksen, sille tämä tarina ansaitsee sen.

Minkälainen teidän hiushistoria on? Paljon muutoksia vai vähän?

xoxo
Paula


3 kommenttia:

 1. Kiva postaus, nuo sun nykyset hiukset on tosi nätit! Itelläki on niskasiili ja pidän siitä kyllä tosi paljon :) Aika outo tuo kemiallinen reaktio, en oo enne kuullutkaan että noin voisi käydä.
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Haha, tosi hauska kooste! Lapsuusajan tukkamallikuvat on niin mainioita. Yllättäen tykkään ehkä kaikkein eniten tosta sun omasta (?) väristä ja pitkistä hiuksista. (Kuva, jossa on musta ruusu hiuksissa ja koivuja taustalla.) :D

  Varpuslintu // viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä kuvassa hiukset on ekan kerran värjätty ruskeiksi. En osaa kyl tällä hetkellä sanoa lasketaanko mun oma väri enää nykyään vaaleiksi vai ruskeiksi, sillä se on tummunut todella paljon. Enkä kyllä vähään aikaan omaa väriä oo juurikasvua pidemmälle nähnyt XD

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset