STORYTIME ♡ HAMPPUTUKKA

Vähän aika sitten tein hiushistoriani -postauksen, mutta jätin siitä pois uusimman, tämän hetkisen hiustyylini. Siinä tapahtui kaikenlaista ja mieleeni tuli että tekisin storytime postauksen siitä. Ne on ollu nyt in viime keväästä/kesästä lähtien ja itsekin tykkään niitä lukea ja katsoa jopa videoita.

Te jotka huomasitte ja osallistetuitte kyselyyn - iso kiitos - autto mua päätöksessä että kerronko tämän tarinan tekstin vai videon muodossa. Video voitti. Laitoin kuitenkin muutaman kuvan hiuksistani jotta näkisit tarkemmin tyylin joka niillä tällä hetkellä on.

  photo uusivari1.1_zpssegyzm3y.jpg

 photo uusivari2.1_zpsdfndykwt.jpg

 photo uusivari3.1_zpszhkgaavp.jpg


xoxo
Paula

6 kommenttia:

 1. Hyvä video ja tuo tukka on tosi nätti vaikka ihan tuollainen ei ollut tarkoituskaan tulla! Tuo hiusten turpoaminen on kyllä outo asia :o
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ihmeteltiin asiaa äidin kanssa. Musta tuntuu tää kemiallinen reaktio synty koska kaupan värit on aivan eri laatua kuin ne mitä käytetään kampaamoissa. Oon myös miettiny et mitäs jos se olaplexhoito vois jotenki liittyy asiaan, mut en oo ihan varma.

   Poista
 2. Musta toi lopputulos on kuitenkin oikeen söpö! ♥ Mulla kaikki väri tarttuu aina latvoihin, koska ne on niin huokoiset ja tyvi onkin sit vähän tummempi. :-D Ja hei tee lisää vaan videoita, mä ainakin tykkään katsoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :D Ja kiitos, munki mielest loppujen lopuks täst tuli kiva ja lyhyt tukka on kivaa vaihtelua :)

   Poista
 3. Kiva oli saada sinut mukaan Kivemman blogin Viikonlopun linkkirinkiin! Huippua, että olet yhdistänyt videon blogiin. Tuo mukavaa vaihtelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta idea on tosi hyvä ja oon aina halukas löytämään uusia mielenkiintosia blogeja :)
   Mietin videota muutaman viikon ennen kuin löin lukkoon että sen tähän tahdon lisätä. Mun mielestä on hyvää vaihtelua välillä lisätä joihin postauksiin videoita. Tekstiä eivät kaikki jaksa lukea ja videon kautta saa erillaisen yhteyden lukijoihin.

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset