ASUKOKONAISUUS ♡ THROUGH STREET DUST

Tämä on aivan ensimmäinen tällainen päivän asu tai asukokonaisuus postaus. En tiiä miksen oo aikasemmin blogatessani tehny tätä. Mulla on kyl aina ollu aika suuri ongelma itteni kanssa kameran toisella puolella. Mua häiritsee se etten tiedä miltä näytän. Siksi tykkään ottaa enemmän selfieitä koska nään ilmeeni ennen kuin otan kuvan. 

Nyt kun sain hiihtoloman ajaksi koululta lainaksi kameran nii otin sen tässä käteen kokosin yhteen yhden lempiasukokonaisuuteni ja otin kuvat. Kyllä en edelleenkään nähnyt ilmeitäni tai onko asento tyhmä, mutta niiden kauheiden, pilalle menneiden suttujen seasta löytyi kyllä muutama kulmakivi.

Älä välitä meikäläisen korvista. Venyttäminen on kesken enkä tod työnnä noita yhdellä vedolla paikoilleen. 

 photo asu1.1_zps5j8fyale.jpg

 photo asu2.1_zps3gpprjfr.jpg

 photo asu5.1_zps2mbpqclc.jpg

Puhutaan ensin yläkropan vaatteista. Rakastuin ensisilmäyksellä tuohon bombertakkiin. Arvaat varmaan mikä pisti silmääni. Nuo ihanat kuvat. Kaikki mitkä nyt ovat takissa on ollut valmiina, mutta ajattelin että voisin itse lisätä sitten jotain kivoja jos löydän. Plussa tässä oli se että noukin sen H&M:än allennuksesta 15 eurolla.

Vaaleanpunainen puolipitkähihainen oli selainen jonka ostoa harkitsin ainakin 10 minuuttia sitä tarkkaillen. Kaula-aukko myös hiukan mietitytti, sillä suurimman osan elämästäni en oo uskaltanut näyttää muotojani. Aikalailla pussimaisia vaatteita ollu mulla. Ihastuin kuitenkin siihen miltä se näytti päälläni ja kuinka sen väri sopi ihonväriini. Tämäkin on ostettu H&M:stä ja hinta oli muistaakseni 9,99€.

 photo asu3.1_zpsvu6xqx3x.jpg

 photo asu4.1_zpsgeqqwijm.jpg

Oon tosi pienikokonen ja mun on hirveen vaikee löytää farkkuja jotka on just perfect. Yleensä taas on ollu liian pussimaiset tai näyttäny siltä et mul olis paskat housussa. Oon ihastunu New Yorker vaatekauppaan ja sieltä löysin ittelleni täydelliset farkut - tosin koossa 24. Ne sopii melkeenpä kaikkien vaatteideni kanssa.

Jalassa mulla on jälleen H&M kaupasta ostetut kengät. Kengät joissa on vähän korkoa ovat mun rakkaus. Pituudeltani kun oon 157,8cm nii on kiva välillä kasvaa se muutama sentti.

Kissalaukku ja aurinkolasit ovat mun muutaman vuoden vanhat, mutta kalleimmat aarteet asusteissa. Ihatuin laseissa olevaan pieneen tekstiin. Through street dust. Laukun ostin H&M:stä ja lasit Monkista. Nämä kaksi kauppaa ovat olleet aina mun lemppareita. Aina mua on kuitenkin harmittanut hiukan et Monkissa on hiukan hintavia vaatteita. Alet on siellä kuitenki parhaimmat.

Onks sulla koskaan ollu ongelmaa olla kameran edessä? Mitä mieltä muutenki oot tällasista asupostauksista? 

xoxo
Paula

4 kommenttia:

 1. Magee banneri, magee tyyli ja magee mimmi! Ja hyvältähän sä näytät kameran edessä, siihen tottuu aika nopeesti ja on se mullekkin ollut joskus vähän tönkköä mutta nyt menee jo ihan rutiinilla :D

  https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :)
   Mulla on kyllä kokemusta kameran edessä olemisesta kun kuvataan, mut on se ihan eri asia ku kuvattavana ollessa. Pitää olla paikoillaan ja poseerata.

   Poista
 2. Aivan superupee asukokonaisuus!! <3

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset