SUOSIKIT VAATEKAAPISTANI

Mietin kauan et miten toteuttaisin tän postauksen, sillä mulla ei ole minkäänlaista kameraa jolla ottaa kuvia. Tähänkin mennessä oon ottanu kaikki kuvat mun puhelimella. Mulla on kyllä Canon LEGRIA mini kamera, mutta se on tarkoitettu enemmänkin videoiden ottamiseen ja omistin Canon EOS 1100D järkkärin, joka varastettiin viime kesänä.
Keksin sitten että tuon legria kameran voi yhdistää puhelimeen wifin kautta ja mietin voisiko sen avulla ottaa sitten kuvia. Tuolla kameralla saa otettua kuvia mut nappi on aika jäykkä ja kuva tärähtää. Latasin CameraAccess sovelluksen puhelimeen ja hetken mietittyäni miten juttu toimii niin huomasin että saan sen avulla otettua kuvia.
Ekat kuvat on mun mielestä tosi huonolaatusia, mut myöhemmin tajusin et voin kuvata parvekkeellakin enkä jaksanut tuota ekaa tehdä uudelleen. Onko kenellekään muulle käyny näin?

TUPAC JA LEGGINSIT Musta ja valkoinen on päävärit mun vaatekaapissa, mutta yritän nyt ostaa enemmän värikkäitä vaatteita. Paidassa on siis kuva Tupac räppäristä ja kangas joka on valkoista omaa pieniä reikiä. Legginsit on tosi outoa kangasta, sileää, mutta nää on mukavat jalassa. Rakastuin noihin leikkauksiin reisissä ja polven alapuolella. Molemmat on ostettu Top Streetwear nimisestä nettikaupasta. 


LÄMPÖÄ JA SEKSIKKYYTTÄOon yksi niistä joka rakastaa turkiksia, mutta en kuitenkaan aitoja. Tekoturkki on ihanan pehmeä, mutta aito on karkeaa. Aito tosin lämmittää enemmän, mutta ne ei ole oikein kauniin näköisiäkään. Tiedän koska mummini omistaa muutaman. Tuo tekoturkki on kokoa L, mutta mun oli pakko ostaa se sillä silloin se oli alennuksessa. Tämä on ollu mulla varmaan 3 -vuotta ja vieläkin se on ykkönen.
Mustan topin ostin muistaakseeni samaan aikaan turkin kanssa - molemmat GinaTricotista. En muista tarkalleen, mutta kauan se on mulla ollut ja luotto paita ollut baareihin mennessä.


VALKOINEN KUIN LUMITämä viimeinen lemppari on ollut mulla myös kauan. Ostin monkista pari vuotta sitten ja aina oon laittanu jonkun ison tai kolme kaulakorua tuon kanssa kaulaan. Tällainen paita olis kiva saada jossa on jokin kuva.

Näitä oli nyt tosi vähän, mutta eihän yleensäkään suosikkeja ole kuin muutama. Pidän kaikista vaatteista jotka omistan ja nämä ovat ehdottomat suosikkini. Oon nyt tässä muutaman viikon aikana tyhjentäny vaatekaappia ja heittäny sellaiset vaatteet kellariin jotka voisin myydä pois. Kirppispöytä pitäis vaa varata.

xoxo
Paula


1 kommentti:

  1. Ihania vaatteita, keskimmäinen on mun lemppari :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset