UUSIA KORUJA


Black Double Flared Plug with  red lips, Acrylic, 12mm, yksittäin 2.70€ ale 2.51€ Pink/Crystal Tunnel, Silicone, 10mm, yksittäin 2.89€  Purple Spiral Stretcher, Silicone, 10mm, yksittäin 1.89€

Mikään ei ole parempi tunne kuin se kun netistä tilaamasi tuote tipahtaa postiluukusta. Tämä oli nyt kolmas kerta kun koskaan elämässäni tilasin mitään netistä. Ensimmäisellä kerralla postiin ilmestyi kaksi paitaa, takki ja leggingsit ja toisella kerralla ensimmäiset venytykseni.

Alotin venyttämisen tuossa viime marraskuun alussa ja ohjeita venyttämiseen sain murulta jolla 12mm venytykset. Itse ajattelin myös siihen kokoon päästä. Hyvä neuvo murulta oli että mene kahden kertoimella. Eli ensin 2mm sitten 4mm, 6mm jne. Tällä hetkellä venytykset ovat 8 millissä, joten tilasin siis 10mm venytykset. Huomasin että nuo spiraalit on helpompi siinä venytysvaiheessa. Itse kun en väkisin työnnä sitä suoraan läpi - meinasi taju lähteä kun koitin pakottaa 6 millisen 4 milliseen reikään - vaikka muru kuinka suosittelee ja sanoo korvieni näyttävän typeriltä kun itse työnnän vähän väliä korua paikoilleen.

Ostin siis kahdet 10mm venytykset. Olisin halunnut nuo vaaleanpunaiset valkoisina, mutta niitä ei ollut juuri silloin saatavilla. Haluun taas pitää hetken tauon ennen ku jatkan sitten venyttämistä 12mm. Plugit päätin ostaa 12 millissä, sillä ne on kivan nökäiset ja oli alennuksessa, joten tahdon käyttää niitä kauemmin kuin sen pari kuukautta, kun 12mm ajattelin jäädä.


Septum, Clicker, Diameter 12mm, Material Thickness 1.2mm, Lenght 6mm, Aquamarine, 3.89€

Sitten ostin vielä tämän ihanan kaunokaisen. Mulla on yksi ainoa septumi, joka on se mikä laitettiin mulle silloin nenukkaan kun lävistyksen otin. Siitä on nyt kulunut vuosi - 9.2.2016. on tarkka päivämäärä sen otolle - ja ajattelin että nyt olisi krokea aika hankkia jo muitakin koruja nenälle koristeeksi. Päätin että nyt ostan vain yhden, sillä ostin enemmän noita venytyksiä korviini. 

Oli hirveän vaikeaa päättää että minkä otan, mutta valitsin sitten tämän. En kauheasti pidä kultaisista koruista, joten siksi hopea. Kesäisin mulle tulee kyllä aika usein sellainen kultakausi. Petyin vähän sillä kuvassa tuon septumin "timantit" olivat sinisiä ja vaaleanpunaisia. Ei kuitenkaan haittaa, sillä pidän sinisestä. En edes ole varma onko tuo juuri oikean kokoinen vai liian pieni verraten siihen mikä on mun nenässä. Muru kuitenkin sanoi koon olevan ihan oikea.

Nämä kaikki korut ostin Crazy Factory nimisestä nettikaupasta. Tykkään siitä miten suure näiden valikoima on - ainakin venytysten suhteen. Sieltä saa myös ihan tavallisia korviksia sekä muitakin koruja. Eikä unohdeta myös feikkilävistyksiä, jotka ovat omastamielestäni maailman turhin keksintö. Jos tahdot vilkaista tuotteita nopeasti voit klikata tästä.

Ovatko lävistykset sun makuun? Minkälaisia itse omistat tai haaveleitko hankkivasi jonkin vielä joku päivä?

xoxo
Paula


2 kommenttia:

 1. Mulla ihan sama juttu noiden venytysten kanssa, että venytin toosi hitaasti ihan milli kerrallaan, kun en kestäny pientäkään kipua :D Mutta nyt hyvin olen 10mm milliin päässyt ja ehkä hiukan himottais vielä 12..
  Crazy factory on kyllä hyvä! Tilaan itekkin sieltä aina kaikki medusani korut :)

  http://tarunmaailmassa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä säikähdin vähän siinä vaiheessa ku meinas lähtee taju. Korva on nii herkkä paikka.
   12mm näyttää munki silmää tosi kivalta ja murun mukaan siitä korva voi vielä palautua entiselleen.

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset