THROWBACK ♥ WANHATTänään on nyt mun koulussa wanhojen tanssipäivä. Itse tanssin omat tanssit kaksi vuotta sitten - 13.2.2015. En koskaan odottanut innolla sitä hetkeä kun pääsisin lukion kakkos vuodelle ja tanssimaan wanhat. Mun yks kaveri vinku mua osallistumaan ja lopulta suostuin, mut ehtona oli vaan se että joku poika pyytäisi mua. Kaverillani puolestaan oli jo tanssipari.

Sitten kävi sellainen juttu että poika jonka kanssa olin ollu samalla luokalla ala-asteella, ollut samalla yläasteella ja päätynyt samaan lukioon pyysi mua parikseen. Romanttisesti facebookin kautta, mutta kysyipähän ainakin. Oli oikeestaan helpottavaa et juuri se pyysi mua, sillä tunnettiin jo entuudestaan ja oltiin ruvettu tutustumaan toisiime paremmin isosjuttujen kautta. Harjoitukset eivät olleet täynnä hiljaisia, noloja hetkiä, vaan puhetta ja hauskanpitoa.

Harjoitukset oli joka kerta hauskat ja askeleet meni joka kerta helpommin kunnes ne oli muuttunu ulkoamuistamisesta reflekseiksi. Kuitenkin h -hetken saavuttua tuli meillä ekan tanssin aikana yksi virhe. Oltiin naamat toisessa suunnassa kuin muilla eli ihan väärin päin. Onneksi tuo tapahtui silloin kun esiinnyttiin koululle ja virheitä ei tullut vanhempien katsoessa. Paitsi noh mulle tangon aikana. En koskaan kyllä tykänny siitä tanssista. Mun lemppari oli meidän oma tanssi ja se missä oli tosi outo, mutta hauska haitarimusiikki.
Puku mulla oli vuokrattu Suomen pukuvuokraamosta, sillä en nähnyt mitään syytä ostaa omaa. Käyttäisinhän sitä vain kerran. Rakastin kyllä tuota mekkoa, jonka helman päälle parini astui kun kokeilimme harjoitella muutamaa tanssia. Itseäni tämä naurattaa vieläkin. 

Kadun kyllä sitä etten ollut panostanut meikkiini kunnolla. Tähän aikaan vuodesta nään ihania meikkejä joita muut on päättäneet laittaa wanhoihin ja kadun sitä etten itse tehnyt mitään erikoista. No siihen aikaan yritin olla aika natural ja käytin vähän meikkiä. Hiuksetkin olisin voinut laittaa eritavalla. Muutamassa kuvassa nuttura näyttää hiukan korvapuustilta, mutta se taitaa johtua vaan liikkuvasta kuvasta.

Itse en mennyt wanhojen jatkoille, vaan menin kaverini kanssa meille syömään herkkuja ja katsomaan elokuvaa nuo meidän tanssimekot päällä. Harmittaa hiukan sekin etten mennyt sinne, mutta syytän ihan sitä joka myi lippuja. Halusin mennä ja olin varannut rahankin siihen, mutta tyttö joka niitä myi ei ollut missään löydettävissä. "Tulkaa välkällä hakemaan niitä", nii mutta mistä olisi pitänyt hakea?? Olin myös niin jääräpää etten tohtinut pyytää apua pariltani. No se on ollutta ja mennyttä. Harjoittelu ja itse wanhat olivat kyllä mahtava kokemus.

Millainen mekko sulla on tai oli kun tanssit vanhat? Oliko askelien opettelu vaikeaa? Pyysitkö sä jotakuta tanssimaan vai pyydettiinkö sua?

xoxo
Paula


2 kommenttia:

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset