MY NEW COMPUTERMun oli nyt pakko tehdä tällainen postaus, sillä oon jo jokin aikaa dataillut kauhealla läppärin raadolla. Se toimii siis edelleenkin tosi hyvin, mutta siitä puuttuu vain ruutu. HDM -piuhalla oon yhdistäny sen aina vuoroin tietokoneen ruutuun tai telkkariin. Tällä hetkellä se kököttää telkkarin vieressä ja sen avulla ollaankin netflixiä katottu. 
Keskiviikkona muru selaili tori.fi sivustia ja löysi sieltä MacBook läppärin, joka maksoi 90€. Hän osti sen ja tappeli keskiviikosta lähtien koneen kanssa, jotta saisi sen toimimaan. Konehan on 2008 mallia kuitenkin. Ulkoisesti siinä koneessa ei ole mitään vikaa. Yksi pieni naarmu vain kannessa. Sisältö oli sitten vähän enemmän solmussa. Kuitenkin muru sai nyt tämän kunnostettua enkä voi olla iloisempi. Enää ei tarvitse istua lattialla, datailla telkkarin kautta tai odotella että pääsisin lainaamaan hetkeksi murun konetta. Nyt voin kanniskella konetta ihan minne vain. Muru sanoikin että hankki tämän mulle, koska ensi keskiviikkona mulla jatkuu koulu. Kivempi olla siellä omalla kuin koulun koneella.
Tämä on ehkä vanhaa mallia, mutta näyttää mun mielestä kivan retrolta ja tällä saa hyvin tehtyä kaiken sen mitä haluan. Niin kuin muka osaisin edes tehdä mitään haastavaa tietokoneilla. Muru muokkailee konettaan jatkuvasti että se olis hyvässä kunnossa ja pelailee. Mä taas kirjottelen - joko postauksia blogiin tai tarinoita - muokkaan kuvia tai etsin tietoa netistä. Lukiossa omasta läppäristä on ollu paljon apua.

Millaisella koneella sä datailet? Käytätkö sitä enemmän töiden/opiskeluiden yhteydessä, laskujen maksamiseen vai ihan vaan tylsyyden tappamiseen?

xoxo
Paula


4 kommenttia:

 1. Tosi nätin värinen kone! On tuo murusi aikamoinen velho kun sai sen toimimaan :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikeestaan ihan kätevää et on joku joka tietää koneista kaiken. Ei tarvii maksaa satoja euroja jos kone lopettaa toimimisen ja siinä samalla oon iteki oppinu muutaman jutun koneista :)

   Poista
 2. Voi kuinka söpö läppäri! ♥ Mulla on ollut 2 vuotta Asuksen kannettava käytössä, joka tosin on jo aika rämä... Käyttelen kuitenkin välillä poikaystävän konetta. :-D Itekin kirjottelen tällä blogia, muokkailen kuvia ja tosiaan joskus tapan aikaakin. :D
  sannialina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jotenki tosi kätevää käyttää poikaystävän konetta ku murun kone on niin nopee ja muutenkin hyvä. Kuitenkin mun mielestä se oma kone pitää olla, koska en osaa aina sanoo millon lopetan datailun. Yhteinen kone oli pikkubroidin kanssa eikä se menny hyvin XD

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset