Mun oli nyt pakko tehdä tällainen postaus, sillä oon jo jokin aikaa dataillut kauhealla läppärin raadolla. Se toimii siis edelleenkin tosi hyvin, mutta siitä puuttuu vain ruutu. HDM -piuhalla oon yhdistäny sen aina vuoroin tietokoneen ruutuun tai telkkariin. Tällä hetkellä se kököttää telkkarin vieressä ja sen avulla ollaankin netflixiä katottu. 
Keskiviikkona muru selaili tori.fi sivustia ja löysi sieltä MacBook läppärin, joka maksoi 90€. Hän osti sen ja tappeli keskiviikosta lähtien koneen kanssa, jotta saisi sen toimimaan. Konehan on 2008 mallia kuitenkin. Ulkoisesti siinä koneessa ei ole mitään vikaa. Yksi pieni naarmu vain kannessa. Sisältö oli sitten vähän enemmän solmussa. Kuitenkin muru sai nyt tämän kunnostettua enkä voi olla iloisempi. Enää ei tarvitse istua lattialla, datailla telkkarin kautta tai odotella että pääsisin lainaamaan hetkeksi murun konetta. Nyt voin kanniskella konetta ihan minne vain. Muru sanoikin että hankki tämän mulle, koska ensi keskiviikkona mulla jatkuu koulu. Kivempi olla siellä omalla kuin koulun koneella.
Tämä on ehkä vanhaa mallia, mutta näyttää mun mielestä kivan retrolta ja tällä saa hyvin tehtyä kaiken sen mitä haluan. Niin kuin muka osaisin edes tehdä mitään haastavaa tietokoneilla. Muru muokkailee konettaan jatkuvasti että se olis hyvässä kunnossa ja pelailee. Mä taas kirjottelen - joko postauksia blogiin tai tarinoita - muokkaan kuvia tai etsin tietoa netistä. Lukiossa omasta läppäristä on ollu paljon apua.

Millaisella koneella sä datailet? Käytätkö sitä enemmän töiden/opiskeluiden yhteydessä, laskujen maksamiseen vai ihan vaan tylsyyden tappamiseen?

xoxo
Paula