MY JANUARY VIA SNAPCHAT

Ajattelin et olis kiva tehdä joka kuun viimeinen päivä tällainen yhteen veto mitä kuluneen/menneen kuukauden aikana mun elämässä on tapahtunu. Kaikki asiat eivät oo tarpeeksi suuria, jotta niistä tekisin postauksen blogiin ja joskus joltakin saattaa jäädä lukematta joku postaus. Joskus on hyvä kerrata muutenkin asioita nopeasti. Koska tykkään käyttää snapchat sovellusta niin sieltä saan hyvin otettua kuvat jokaisen kuun postaukseen. Tykkäättekö ite tällasista postauksista? Mitä mieltä ootte muutenkin snapchat sovelluksesta?


Lumen tulo tammikuun alussa oli ihanaa, mut olisin halunnu sitä myös jouluksi tänne pk seudulle  Kuun alku meinaa mulle usein pyykkipäivää. Koska mulla ei ole pesukonetta tai talossa ei valitettavasti ole pesutupaa niin pesen pyykit äidin luona. Onneksi hän asuu Kannelmäessä.  Pitihän sitä ottaa ihana kuva pyykkipäivän lookista.


Tammikuun alku oli meillä murun kanssa pieni mässäily kuu. Käytiin BK:ssa syömässä ja vielä ostettiin irtokarkkeja että suklaata. 2017 piti olla se terveellinen vuosi, mut onneksi vielä on paljon tätä vuotta jäljellä.  Lumen tulon myötä kauhistelin myös kylmyyttä. Mä oon kunnon vilukissa ja nautin enemmän lämmöstä kuin kylmistä pakkasöistä.


Menin käymään 6.päivä mun ystävän luona Pikku Huopalahdessa, joka on paikka missä vartuin. Oli tosi kiva päästä paikkaan jonka tuntee ihan läpikotaisin.


Muru latasi mulle koneelle tällaisen pelin kuin Don't Starve ja tietysti jääin siihen koukkuun. Se on yksinkertainen, mut pidän siitä. Varsinkin pelin krafiikan tyylistä. ♡ Kävin myös pitkästä aikaa koululla ja saatiin opon kanssa suunniteltua mun lukkari. Jutusta teinkin postauksen jonka voit lukea tästä Mulle iski kauhee hinku ruveta suunnittelee mun elämää seuraavalle kuulle. Oon suunnitellu ens kuun postauksia sekä menoja esim. salilla käymiset ja kirpputorille pöydän varaamisen.


Välillä ei jaksa tahdo tuhlata rahaa hintaviin ruokiin ja tajusin että yksinkertaisetkin voi olla tosi hyviä.  Toinen oivallus oli leipominen. Pitäisi leipoa enemmän esim. pullaa kuin ostaa joka päivä jotain hyvää. Säästyy rahaa ja voin tehdä niitä lisää ilman että tarvii raahautua kauppaan.


Alotin joskus marraskuun lopulla katsomaan Netflixsistä sarjaa "Buffy The Vampire Slayer" ja se oli oikeastaan ihan hyvä. Muru ei tosin tykännyt. Sain sarjan katottua loppuun ja petyin kyllä suuresti miten se päättyi. Ihan kuin ne ei olis jaksanu miettiä kunnollista lopetusta.  Tätä rahkaa oon tahtonu maistaa tosi kauan. Se on kuitenin aika kallista enkä oo raaskinu ostaa. Muru sitten päätti että nyt maistat sitä kun kuitenkin tahdot. Oli kyl tosi hyvää. Muistutti maultaan tosi paljon minttu-suklaa jäätelöä, mut tää oli vaa hiukan happamampaa. OFC sillä rahka.


Kuun viimeinen perjantai oli pyykkipäivä. Vahdin pyykkejä pesutuvassa ja löysin yhdestä lehdestä ihanan näköisen sohvapöydän. Ite en oo vielä saanu hankittua asuntoon sopivan näköstä nii siellä on vaa pahvilaatikko.  Nappasin meidän pikkuisen vauvan - 5 vuotiaan Mochina nimisen koiran - mukaani hoitoon mun luokse viikonlopuksi.


Rakastan leipomista, mutta mulla ei löydy vielä vatkainta tai osaa leivonta tarvikkeista nii päädyin sitten tekemään lettuja.  Muru rakastaa koiria ja se käytti Mokkulaa (yksi sadoista lempinimistä koirallemme) pitkillä aamu- ja päivälenkeillä. Maanantaina mä sitten vein sen aamulenkille. Ja oli kyllä kivaa ku oli just satanu lunta.

Minkälainen sun kuukausi oli?

xoxo
Paula


1 kommentti:

  1. Mun mielestä tällaset postaukset on tosi kivaa luettavaa ja tää oli hyvin toteutettu! Oon kyllä ihan hulluna snäppiin :D
    https://mahdollisestiehka.blogspot.fi

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset