#MAANANTAIFIILIS PART 6 | VOIDAANKO JO MUUTTAA?

UHSK6165
Elokuussa 2016 muutin tähän yksiöön, koska halusin päästä lähemmäs lukiotani enkä tahtonut muuttaa takaisin äitini helmoihin. Asuin tuolloin Rillen kanssa Hyvinkäällä ja sieltä ei ollut mikään paras matka Myyrmäkeen. Siihen aikaan tämä oli hyvä sijainti ja paikka asua. Nyt ei niinkään.

GYFS1502
NWLJ4168
Asunto on aivan liian pieni kahdelle ja minun mielestäni ihmisen ei kuuluisi asua yksiössä kauhean pitkään. Tästä tulee erimielisyyksiä, mutta minusta yksiö on väliaika-asunto. Itse kun olen tottunut asumaan asunnossa jossa on tilaa - asuin kolmetoista vuotta rivitalossa, jossa oli kaksi kerrosta, kaksi vessaa ja kaikilla omat huoneet. Se että voin olla omissa oloissani on tärkeää. Olen tottunut siihen. Yksin yksiössä voi asua vaikka koko elämänsä, mutta kaksi ihmistä... Se ei onnistu.

LKCR1693
Tämä yksiö rajoittaa tekemisiäni hyvin paljon ja myös Rillen. Hän on sosiaalinen ja tahtoisi pyytää ystäviään kylään, mutta minä taas viihdyn omissa oloissani enkä tahdo olla samassa tilassa porukan kanssa, jonka tiedän keskeyttävän omat tekemiseni. Toki minäkin tahdon ystäviäni tänne pyytää, mutta harva tahtoo tulla viikottaiselle vierailulle Vantaalle, koska seutulippu.
Minulla on jäänyt moni idea videoiden kuvaamisesta tekemättä, koska Rille on kotona. Hänen pelailunsa kuuluu taustalla ja totta puhuakseni minua ujostuttaa. Olen nyt vasta päässyt sen yli, että voin ottaa kuvia kun Rille on vieressä, mutta videokuvaaminen on täysin eri asia.

ANUL7052
Blogin ja Youtuben lisäksi en voi toteuttaa omia haaveitani sisustuksen kanssa. Tahtoisin uusia huonekaluja, mutta neliömäärän vuoksi tilaa on vähän. Turha ostaa mitään, kun monelle asialle ei ole paikkaa. Ennen kaikkea emme voi tehdä sitä yhtä asiaa, jonka Rillen kanssa tahdomme eniten; hankkia koiraa

OMES5552
Mikään koira ei voi asua yksiössä. Paitsi ehkä hyvin pieni rotu, mutta me emme tahdo pikkuista koiraa. Tajusin viikko sitten kun olin äitini luona yötä, että koira olisi paras mahdollinen lisä tällä hetkellä suhteeseemme. Rille saisi jonkun syyn käydä ulkona ja minun ahdistukseni katoaisi. Huomasin kuoleman pelkoni lievenneen kun sain rapsutella Mochinaa ja hän nukkui vieressäni koko yön. En ajatellut sekuntiakaan kuolemaa illalla tai yöllä herätessäni, kun koira oli koko ajan vierelläni. Kun tulin takaisin kotiin ahdistava pelko palasi.

PEKE2744
Viime tiistaina postiluukusta tuli kirje, joka koski talossamme tapahtuvaa putkiremonttia (vessa uusitaan kokonaan ja keittöönkin tulee muutoksia) ja siinä sanottiin, että asunnoissa remontti alkaa huhtikuussa 2019. Hypin oikeasti riemusta. Jes pääsen pois tästä asunnosta! Voin nimittäin nyt laittaa Stadin asunnoille hakemuksen ja voimme saada jopa ensi vuoden alussa asunnon, koska tästä asunnosta täytyy muuttaa pois. Toivo on ainakin suuri, joten pidetään peukkuja sen suhteen, ettei tarvitse tähän jäädä remontin ajaksi tai pahempaa joutua ulos.

Mutta positiivisen ajattelun voimalla mennään eteenpäin!

allekirjoitusLue edellinen kuulumis postaus: PÄÄNSÄRKYÄ, LIHASKIPUJA JA SYÖMISONGELMIA

2 kommenttia:

 1. Hei, tsemppiä asunnon metsästykseen! Mekin ollaan asuttu nyt yhteensä neljä vuotta yksiössä, ja vaikka tila-ahtaus ei vaikuta meidän arkeen juurikaan (ollaan molemmat aina asuttu ahtaissa neliöissä kerrostaloissa), se estää meitä hankkimasta lemmikkiä. Kolmenkymmenen neliön yksiöön kun kissaa tai edes pientä koiraa ei raaski ottaa.

  Jännä on kyllä nähdä, miten meidän halloween-juhlat tulevana lauantaina menee, kun meille on kutsuttu 8 vierasta + me. Eli meidän n. 15 neliönen olohuone kestitsee kymmenen henkeä, joista pari jää vielä yökyläänkin. Ahdasta saattaa olla, mutta onneksi sopu sijaa tekee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Neljää vuotta en itse kestäisi xD Tässä yksiössä on se hauska ettei tähän ole suunniteltu sitä alkovia, mikä monissa on, että tämä on vähän kuin yksi iso huone. Vaikeuttaa tosi paljon tavaroiden hankinnassa.

   Toivottavasti pippalot onnistuu :D Jos sen tutkailee hyvin, niin kyllä sitten mahtuu kaikki varmasti!

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset