XVHQ4658
Pelkään kuolemaa...

En tiedä, miksi tämä on hyvin vaikea asia sanoa ääneen, koska se ei kuulosta tyhmältä pelolta kuitenkin se taas taitaa jollain omalla tasollaan olla. Tiedän, miksi se on pelottavaa. Sitä ei voi olla kiertämättä kuten esim. raskautta, sinun ei ole pakko lisääntyä, mutta kuolet kuitenkin. Kukaan ei tiedä siitä varmuudella mitään. Olenko pimeydessä vai taivaassa, kenties jossain helvetin tapaisessa?
Tämän pelon laukausi viikko sitten tullut tieto siitä, että vaarini (isäni isä) on kuollut heinäkuussa. En miestä oikein tuntenut, mutta puun takaa tullut tieto sai minun pikkuisen yliajattelevan pääni miettimään asioita liikaa.

VYAW5320
Kuolema ei ole pelottava asia vain noiden kahden vuoksi. Pelkään, etten ehdi tekemään niitä asioita joita tahtoisin tehdä. Pelkään, ettei minusta jää minkäänlaista merkkiä täällä olemisesta. Kuten vaaristani ei jäänyt omaan elämääni ja olen elänyt täällä yli kaksi kuukautta kuin mitään ei olisi tapahtunut kun toiset ovat surreet. Tiedän olevani nuori, mutta mitäs jos huomenna on liian myöhäistä tai juuri silloin ensi keväänä johon olen kaikki suunnitelmani kohdistanut? Olen tällä hetkellä jumissa paikoillani enkä pääse tekemään mitään, mitä oikeasti tahdon, sillä koulu estää minua. Olen ollut niin monta vuotta koulussa, etten enää jaksa sitä ikuisuudelta tuntuvaa noidan kehää. 

Elämä tuntuu tässä vaiheella pikkuisen turhalta ja pelkään tämän reissun olleen turha matka sitten kuolin vuoteella. Pysähdyin kuitenkin hetkeksi miettimään asioita ja Rillen kehotuksen jälkeen aloitin jälleen meditoimisen. Lopetin sen harjoittamisen nimittäin koulukiireiden ja sen tuoman väsymyksen vuoksi. Kaikki tämä, mitä nyt tapahtuu on pikkuinen osa siitä isosta kuvasta, jonka tulen maalaamaan täällä. On sellaisia asioita, jotka ovat vain väistämättöämiä, kuten juuri koulussa käynti. En voi tehdä töitä ilman jonkinlaista koulutusta ja töitä tahdon kuitenkin tehdä. En väitä etteikö tarkoitukseni olisi tienata bloggaamisella tai videoiden teolla, mutta se ei ole tarkoitukseni elämässä. Tahdon kuitenkin luoda uraa. Tahdon olla kampaaja, bloggaaja, tubettaja ja lisäksi tahdon matkustella, hankkia ihanan karvavauvan, omistaa kolmion, julkaista kirjan ja luoda oman pikkuisen vaatemalliston. Kahdesta viimeisestä olen haaveillut niin kauan kuin jaksan vain muistaa. 

IFZI6765
Asioiden eteen täytyy kuitenkin tehdä töitä ja töitä täytyy tehdä selvitäkseen tässä maailmassa, mutta aina voi löytää sellaisen uran, joka täyttää kaikki tarpeet omien intohimojen kohdalla. Itselläni se on enemmän kuin mitään muuta niin luovuus ja käsillä työskentely. Meidän on pakko tehdä sellaisia asioita kuin siivoaminen, laskujen maksaminen ja matkustmainen paikasta A paikkaan B. Vaikka siltä ne kuulostavatkin niin nämä asiat eivät kuitenkaan ole sitä ajan tuhlaamista. Oikeastaan nämä ovat osa sitä elämän tasapainoa. Nämä ovat asioita, jotka antavat meille sen mahdollisuuden elää mukavasti ja tuntea, että olemme saavuttaneet jotakin. Jopa se aika jonka vietämme ilman minkäänlaista määränpäätä näköpiirissä, päämäärättömästi ulkona kävellen tai vain hauskuuden vuoksi piirtelemme paperille ei ole ajan haaskaamista, elämän tuhlaamista. Tämä on oikeastaan elämistä sen puhtaimmassa muodossa. Tällöin annamme omille aivoillemme tilaa hengittää ja vain olla.

Pelkään turhaa elämää ja vaikka yliajatteluni iskeekin ahdistuksen kourissa niin tajuan kyllä, että itsessään tuo pelko on turha. Sen sijaan pitäisi opetella nauttimaan tästä matkasta, luottamaan siihen tiehen, jonka on valinnut ja tajuta, että kaikki tämä vain värittävät sitä suurempaa kuvaa. Ei ole olemassa turhaa elämää ainoastaan tuhlattua energiaa, joka on käytetty huolehtimiseen; onko se elämä turhaa.

BXNZ9713
takki // itsepalvelukirpputori bella
paita // zara
kaulakorut // h&m
vyö // h&m
mustat farkut // äiti on ostanut

#gamechanger 7 day wasted time challenge
Olen tehnyt tässä tällaista haastetta ja ajattelin jakaa sen teidän kanssanne, sillä koin sen itselleni hyödylliseksi.
Mieti, milloin viimeksi unohdit katsoa ajan kulkua? Milloin viimeksi unohduit johonkin asiaan niin, että unohdit kokonaan, mikä päivä oli, missä olit tai jokaisen ongelmasi olemassa olon?
  • Jos keksit jotkain niin käytä 30 minuuttia seuraavana seitsemänä päivänä tehden tuota asiaa.
  • Jos et keksi mitään niin mieti niitä asioita joista nautit olessasi lapsi. Muutama idea; piirtäminen, käveleminen, juokseminen, pyöräily, musiikin kuuntelu, lukeminen, maalaaminen, kirjoittaminen, jonkin asian suunnittelu, rakentaminen, uuden meikkilookin kokeileminen, YouTube videon kuvaaminen, Tumblr tai Pinterest, parhaalle ystävälle puhuminen.
  • Pidä kirjaa mielialoistasi ja ahdistuksistasi joka päivä aina tuon 30 minuutin jälkeen.

allekirjoitus