5x ASU EHDOTUSTA JA MEIKKI INSPIRAATIOTA HALLOWEENIKSI

RMIZ1144
Onko Halloween juhlat tänään tai ensi viikonloppuna, mutta ideaa siitä miksi pukeutuisi ei ole? Tässä postauksessa muutama oma ehdotukseni, miksi voisi pukeutua Halloween pippaloihin!

IEXP1870
Jos en ole jo tarpeeksi hehkuttanut niin itse rakastan tätä kyseistä juhlaa. Sen alkuperä tarina on kiehtova, sen tuoma maagisuus on ihanaa ja harmittaa kyllä suuresti, ettei kyseinen juhla ole yhtä iso juttu täällä Suomessa kuin se on Amerikassa. Kai se muuttuu jossain välissä? Ainakin siltä se näyttää, kun eilenkin tuli nähtyä muutama noita asussa stadissa vieraillessa.

klovni
TOIS9526
En tiedä onko klovni jo todella vanha asu, mutta itseni mielestä se on ainakin pelottava oli kuinka söpö tahansa sekä omasta mielestäni klovni on aina hyvä idea. Joku voi juuri nyt tulla sanomaan sitä vanhaksi ideaksi, mutta onhan klovni aika ajaton.

eläin
UDBP4532
Muistan kun tuo snäpin peurafiltteri oli yhtäkkiä yksi suosittu asu Halloweenina ja minusta se on edelleen hyvä idea jos ei tahdo olla pelottava. Samoin kuin, mikä tahansa eläin. Kissa on samoin ollut monta vuotta Halloweenin asulistoilla ja on omasta mielestäni tylsän ajaton, mutta aina voi olla joku muu eläin. Minusta oli upea idea tuo lepardi, jonka pilkut ovat timantteja. Luovuus kunniaan!

variksen pelätti
TAPZ3985
Minusta tämä oli aika suloinen, mutta myös yksi sellainen asu josta voi myös tehdä hiukan karmivankin. Tässä on tuon ylimmän kuvan video, jos se lookki kiinnostaa tai jos tahdot pukeutua johonkin karmaisevampaan niin klikkaa tästä.

yksisarvinen
STZC4169
Kuka nyt ei tahtoisi olla ihastuttava yksisarvinen. Voit olla niin hempeä kuin tahdot, täynnä glitteriä tai sitten tumman yön kaunotar. Yritin etsiä kuvaa hiukan pelottavammasta yksisarvis lookista, mutta ei oikein napannut. Sossin instagramiin lataama kuva on kyllä hyvä inspiraation lähde, mutta ei iiihan sitä mitä itse olen kuvitellut verisestä yksisarvisesta. Tässä on muuten myös linkki tuon ihanan hempeän vaaleanpunaisen yksisarvisen lookiin, jos se innosti sinua pukeutumaan täksi taruolennoksi. Muutkin taruolennot ovat myös oiva puku idea ja tämä zombi merenneito looki oli minusta aivan upea!

satuhahmo
KUHP0994
Taruolennoista päästäänkin satuhahmoihin ja valitsin nyt kuvainspiraatioiksi Liisan ja Punahilkan, sillä heidän tarinansa ovat sellaiset, jotka voivat kääntää pimeälle puolelle. Liisa on mielisairas ja Punahilkka itse on tarinan susi. Kannattaa aina ajatella boksin ulkopuolella hahmojen kanssa, jos tahtoo erottua joukosta. Disney prinsessat ovat minusta aika tylsä aihe minusta, mutta tämä lookki, jossa Jasminista tehdäänkin hiukan kuolleempi on oiva idea.

   Miksi olet itse pukeutumassa? Mitä itse ehdottaisit Halloween asuksi?

ICOE7350

*en omista postauksessa käyttämieni meikkikuvien oikeuksia. Kuvat olen napannut tumblr:sta.
2 kommenttia:

 1. Tosi ihania ideoita! Joskus ois kyllä kiva maskeerautua halloweenia varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3
   Odottelen innolla sitä päivää kun voin ite järjestää kunnon halloween pippalot! :D Pääsee sitten tekemään kaikkea muutakin kuin miettimään näitä asuja

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset