ARKIMEIKKI ... SYYSILTA

WPZA4620
Torstaina käydessäni Pesulan väkeä moikkaamassa Nora sanoin minun olevan ihanan syksyinen. Tokaisin hänelle, että syksy on aika jolloin oikein kunnolla pohdin asujani sekä meikkiä. Syksyisin panostan ja muun ajan vuodesta en sitten enää jaksakaan. Hauska pikku totuus minusta.

NIQQ8003
Kun vertailee viime syksyn arkimeikkiä on tämän vuotinen pikkuisen tummempi. Kuvissa huulipuna korostaa tummuutta hyvin paljon. En ihan joka päivä huulipunaa käytä, mutta silmät tulee meikattua suht tummiksi, jos siis silmät tahdon meikata. Aikaisemmin en ole kauheasti glitterisillä luomiväreillä leikitellyt, mutta tällä hetkellä ihailen sellaista pientä kimalletta.


Meikkaamista ei myöskään voi toteuttaa ilman hyvää musiikkia!

SYDG5913
XRBF4841
MEIKKIPOHJA
NYX Studio Perfecr Pohot-Loving Primer 
NYX stay matte but not flat liquid foundation // sävyssä SMF01 IVORY
NYX HD Studio Photogenic Finishing Powder
MAKE UP STORE LOOSE POWDER // sävyssä milk
technic Colour Fix Pressed Powder Contour Palette // tummin sävy

Pohjani on viime vuodesta muuttunut hiukan. UD:n meikkivoide on edelleen omasta mielestäni paras mahdollinen, mutta sen loputtua ei minulla ole ollut opiskelijabudjetin vuoksi rohkenemistä tuhlata uutta kolmeakymppiä meikkivoiteeseen. NYX:n meikkivoide on minusta ihan hyvä korvike. Puuterinkin sain vihdoin ja viimein vaihdettua parempaan. Tämän tosin sain Mikolta. Enkä käytä peitevoidetta tällä hetkellä, sillä en tiedä minkä ostaisin. Mikä olisi hyvä peittävän tuote?

AFIT8839
TEXZ0675
KULMAT
essence eyebrow Designer // sävyssä 04 BLONDE

IFSV5296
ETYW9061
SILMÄT
Urban Decay Naked Heat luomiväripaletti // sävyt ylä luomelle; Chaser, Sauced, He Devil ja En Fuego / ala luomelle; Chaser, Sauced & Dirty Talk / silmän sisäkulmaan Ounce
H&M Pure Definition Mascara // sävyssä Deep Black
essence all eyes on me multi-effect masfara 

BIUL3540
PHUN4779
HUULET
Maybelline New York Color sensational Lip Liner // sävyssä 540 Hollywood Red
RIMMEL Lipstick // sävyssä 810 ONE-OF-A-KIND

KRBW2909
Kun katselen vanhoja kuvia ja vertailen niitä nyt näihin huomaan pientä edistystä meikkaamisessa. Jälki on ainakin paljon pehmeämpää, mutta myös samalla vahvempaa. Opiskelut ovat saattaneet tässä myös hiukan auttaa, kun ehostusta olemme koulussa pikkuisen käyneet ja itse meikkaamisesta kiinnostuneena sen kautta olen sitten itse perhetynyt asiaan pikkuisen paremmin.

   Miltä sinun arkimeikkisi näyttää?

allekirjoitus



3 kommenttia:

 1. Aivan ihana toi silmämeikki! ♥ Oon ite haaveillut tuosta samaisesta paletista, mutta multa saattaisi löytyä jotain samantapaista sävyä jo entuudestaan! Pitäiskin enemmän näin syksyllä tehdä punertavan sävyisiä silmämeikkejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :3
   Tää on kyllä todella hyvä paletti! Ainaki ite oon tykänny ja suurimman osan meikeistä nyt tällä tehnytkin xD Aikasemmin tuli käytettyä pelkästään noita ruskeita sävyjä, koska tykkään hyvin paljon ns. luonnollisesta lookista, mut nyt oon lähteny leikittelemään ja kokeilemaan noita muita sävyjä vähän niin kuin piristykseksi, vaikka sävymaailma onkin pikkuisen tummahko.

   Poista
 2. Tosi ihana meikki kyllä, ja sopii sulle tosi hyvin! Syksy kyllä innostaa kokeilemaan eri juttuja ulkonäön suhteen. Mä innostuin viime viikolla tekemään ihanan kelta-oranssin silmämeikin, ja rakastuin ihan täysin! ❤

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset