ELOKUVA EHDOTUKSIA | KAUHU

DCRP9384
RZWX1765
Halloween lähestyy hurjaa vauhtia ja vielä pitää odottaa muutama vuosi, että oikea päivä kohdistuu juuri viikonlopulle ja silloin pääsee kunnolla juhlistamaan. Tuota päivää voi kyllä juhlistaa monta päivää ennenkin. Jos vielä ei ole mitään Halloween suunnitelmia näin viikonlopulle, niin mikä olisikaan parempi tapa kuin viettää se katsellen muutama kauhuelokuva. Rakensin minulle ja Rillelle tällaisen ihastuttavan peittolinnakkeen, jonka suojissa tulemme tänään katsomaan muutaman kauhuelokuvan ja varmasti myös sitten loppu yöstä jotain lastensarjaa, kun en itse voi mennä nukkumaan yliajatteleva mieleni käynnissä.

KOAC2232
Olen tähän postaukseen listannut muutaman elokuvan, joista osan olen nähnyt ja osaa en. Toivon, että tästä kasasta löydät itsellesi jotain uutta ja kiinnostavaa katsottavaa. Kaikki nämä ovat sellaisia, jotka löytyvät Netflix:stä!

HDD
Happy Death Day
"Opiskelija joutuu noidankehään, jossa hän elää saman päivän yhä uudelleen. Päivän päätteeksi hänet murhataan. Kierre päättyy vain, jos hän onnistuu selvittämään kuka on murhaaja." traileri
Heti ensimmäinen elokuva onkin sellainen, jota en ole nähnyt, mutta joka kiinnostaa minua suuresti. Nimi herätti jo kiinnostukseni, kun sen kuulin ensimmäisen kerran ja olihan trailerikin ihan kiehtovan oloinen. Ja tämä onkin sitten ainoa elokuva joka löytyy Viaplaystä.

Holidays-poster
Holidays
"Nämä kahdeksan kyhyttä, mutta ilahduttavan synkkää tarinaa tarjoavat kauhua vuoden joka juhlaan, mm. Halloweeniksi, äitienpäiväksi ja Pyhän Patrickin päiväksi." traileri
Toinen jota en ole nähnyt, mutta jonka erilaisuus herätti huomioni. Tämä tulee varmasti katsottua tässä viikonlopun aikana.

conjuring
The Conjuring
"Tositapahtumiin perustuva, hyytävä tarina perheestä, joka löytää henkiolentoja maatilaltaan." traileri
Kolmas jota en ole nähnyt, mutta jonka Rille tahtoo kanssani katsoa. Tämä tarina kyllä kiehtoo minua, mutta en ole vielä suostunut katsomaan tätä, sillä tiedän pelkääväni. Hauska fakta minusta; kauhuelokuvat ovat mieleeni, sillä nautin niiden syvällisestä merkityksestä, mutta vihaan itsessään sitä kauhu osiota, sillä säikyn aivan liian helposti.

mirrors
Mirrors
"Kiefer Sutherland näyttelee yövartijaa, joka päätyy vartioimaan tulipalossa tuhoutunutta ostoskeskusta ja tutustuu sen peileissä eläviin pahoihin henkiin." traileri
Ensimmäinen jonka olen nähnyt ja suosittelen jos taustat demoneista, pahoista hengistä yms. kiinnostavat. Tästä on vuosi kun näin elokuvan ja vieläkin tulee hetkiä kun muistan sen yhden kohtauksen kylpyammeessa, joka saa minut pelkäämään menemistä oman asuntoni kylpyyn.

annabelle
Annabelle - creation
"Vuosia tyttärensä kuoleman jälkeen nukentekijä vaimoineen ottaa kotiinsa oproja, jotka alkavat pian pelätä yhtä hänen aavemaisista luomuksistaan." traileri
Tämän halusin kuollakseni nähdä, sillä kuten sanoin rakastan kauhuelokuvien taustojen kertomis kohtauksia ja melkein tämä koko elokuva on sitä. Olen myös liian tarkka ja yhdessä kohtauksessa pimeydessä näkyy kasvot joita Rille ei huomannut. Hän ihmetteli suurta säikähdystäni ja pelästyin etteivät demoniset kasvot kuulu elokuvaan, mutta hän ei ollut vain huomioinut pimeyttä. Minä aina tarkkana katsomassa kaikkia kulmia elokuvissa.

it
IT
"Lapsia alkaa kadota ympäri kaupunkia, ja hyljeksittyjen esiteinien joukko joutuu kohtaamaan pahimmat pelkonsa sekä murhanhimoisen ja voittamattomalta vaikuttavan klovnin." traileri
En ole vieläkään varma, mitä mieltä olen tästä elokuvasta, mutta katsottava se on. Varsinkin Stephen Kingin kirjallisuuden ystävä ja nähnyt 1990 julkaistun version - joka Rillen mukaan on parempi. En ole itse nähnyt ja uskon, että on sillä nykyään eri asiat luokitellaan pelottavaksi. 2017 versio on enemmänkin ahdistava, kun miettii noiden lapsien pelkoja.

veronica
Veronica
"Vuoden 1991 Madridissa nuoremmista sisaruksistaan huolehtiva teinityttö pitää spiritistisen istunnon ja alkaa sitten epäillä, että paha voima on saapunut heidän kotiinsa." traileri
En ole nähnyt ja mietin tahdonko nähdä, sillä tarina on kiinnostava, mutta onko siinä juuri sitä mitä itse etsin kauhuelokuvissa? No sen näkee vain katsomalla.

EI NIIN PELOTTAVAA, MUTTA SILTI HALLOWEEN TUNNELMAISTA

hocus
Hocus Pocus
"Yliluonnollisessa perhekomediassa nuori Max rikkoo kirouksen, joka päästää valloilleen kolme noitasisarusta." traileri
Katsoin tämän ensimmäisen kerran viime vuonna kun löysin sen Viaplay:stä (nyt se on Netflix:ssa) ja melkeinpä hypin riemusta, sillä olen halunnut nähdä tämän vuosia, mutten ole vain löytänyt tätä mistään. Todellakin katsomisen arvoinen ja sisäinen -90 luvun lapseni herää henkiin kun katson tätä, vaikken tätä aikaisemmin ole nähnytkään. Jokin vanhassa Disneyssä vain herättää aina sen lapsen sisällä.

coraline
Coraline
"Nuori ja utelias Coraline avaa oven perheensä kotona ja siirtyy toiseen maailmankaikkeuteen, joka on oudon samanlainen kuin hänen omansa -- tosin paljon parempi." traileri
Nähty monesti enkä koskaan kyllästy, sillä Coraline on vain niin hyvä. Pelottava animaatio, joka hyvin opettaa rakastamaan perhettään sekä älä ikinä avaa pieniä ovia!

mosterhouse
Monsteritalo
"Kolme kaverusta saavat selville totuuden pelottavasta naapuritalosta; sillä tuntuu olevan oma luonteensa." traileri
Tämäkin nähty kymmeniä kertoja, mutta tämä on ihana ei niin pelottava ja tässä on se etsimäni taustatarina, joka tulee elokuvan lopussa.

   Mitä elokuvia sinä suosittelisit?

ICOE7350


Lue myös muut NETFLIX aiheiset postaukset!

2 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen tuo peittolinnake! Jospa itsekin uskaltaisi katsoa muutaman kauhuelokuvan, mitä oot listannut tähän ihan Halloweenin tunnelmaksi hah!

  https://lauraemiliaan.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli kyllä kiva katella leffaa! Pienenä tuli aina noita peittolinnakkeita rakennettua ja nyt oli sitten kiva pitkästä aikaa käpertyä tuollaisen suojiin kattelemaan kauhua :D

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset