AUTUMN 2018 BY FOUR REASONS | NEW CLASSICS

UEBQ5191
JWPS7309
Olen elämässäni ollut kaksi kertaa muotinäytöksessä, joista ensimmäisenä kertana olin mallina, mutta näitä en oikeastaan laske oikeiksi muotinäytöksiksi, sillä ne olivat yläastteni järjestämät. Noissa niin sanotuisssa "näytöksissä" esiteltiin käsityötunnilla tehtyjä vaatteita. Kokemus sekin oli.
Olen aina ollut kiinnostunut muodista, haaveillut omasta pikku mallistosta vitos luokasta lähtien kun katsoin ensimmäisen kerran "Project Runway" ohjelmaa ja olen jopa haaveillut mallin urasta sitä aikaisemmin "Huippumalli haussa" ohjelman vuoksi. Malli haaveet ovat kuitenkin kuolleet pituuteni vuoksi - 158 senttinen ei oikein malli voi olla - mutta kaikki muu on pysynyt. 

FKEC2453
JPNR7450
PMFU8482
Mikko pyysi minut lauantaina I Love Me -messujen järjestämään New Classics näytökseen, joka oli kokemuksena aivan ihana. Omasta mielestäni näytöksen sisältö oli hyvin pliisu ja ehkä hiukan tylsä, ei niin inspiroiva, mutta pidin silti kaikesta mitä näin, sillä tämä oli ensimmäinen oikea näytökseni. Odotin näkeväni upeita, eriskummalisia asuja, mutta näytös oli hiuspainotteinen, joka ei ollut minulle pettymys. Oli upea nähdä kampausten synty ja mallien innostus.

AIYX1296
MHKL2114
SMBF0347
Näytöksestä jäi mieleen sanat; "Ruusukulta on varmasti parin vuoden päästä yksi klassikoista" sekä ihana pikkuinen piste odotusaulassa jossa pystyi ottaa glitteriä, joko kasvoille tai hiuksiin. En voinut vastustaa kiusausta ja pyysin omaan tukkaani hiukan kimalletta. 

MYDD0751
KWKV7195
QDJA9644
RRZE3995
VTJH4186
Olen aina sanonut, että sitten kun minulla on tarpeeksi rahaa niin ostan itselleni liput New Yorkin muotiviikoille ja vaikka tämä näytös ei kauheasti muotiin painottunut niin se silti vahvisti sen, että tahdon tällaisiin näytöksiin ja tapahtumiin mennä useammin. Tämä näytös ei ehkä tuonut sykähdyttäviä "aa" ja "uu" hetkiä tai nostattanut inspiraatiotani, mutta ihastuin siihen kokemuksena. Tunsin, että tämä on se tie jota tahdon kulkea ja aivan mahtavaa sanoa tämä; pääsin askeleen edemäs ahdistukseni kanssa elämän turhuudesta. Se ei ollut elämääni mullistanut tapahtuma, mutta tajusin ainakin osittain mitä tahdon elämältä. Muotia, hiuksia, taputuksia, naurua ja paaaaaljon glitteriä.

allekirjoitus

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset