AUTUMN HAUL

IMG_2151
"Nothing ignites my soul quite like autumn leaves, bonfires, hayrides, a cool breeze... All things spooky, are eerily nice, a good ghost story and pumpkin spice." -- Heather Warren

Viime haulista onkin kulunut jonkin aikaa ja nyt kun muutamia asioita on tullut osteltua niin ajattelin esitellä niitä. Minulla on jotenkin nyt ollut viimeisen kahden viikon aikana hyvin syksyinen fiilis ja kutina takaraivossa sanoo, että tulen varmasti toisen tällaisen syksyisen haul postauksen julkaisemaan, mutta mitään ei tällaista ei voi kuitenkaan varmuudell luvata.

USDQ7603
t -paita | monki 12€
Ihanne t-paitani on juuri tämän tyylinen, että se on pikkuisen isokokoisempi. Olen myös jostain syystä ihastunut tällaisiin paitoihin joissa on pikkuisia kuvaprinttejä. Croissantti ja kahvikuppi veivät heti sydämeni, joten paita oli pakko ostaa. Minulla ei edes ollut juuri tällaista täydellisen "isohkoa" valkoista t-paitaa.

GFCX9524
pipo | h&m 5,99€
Pipoja nyt löytyy jo omasta takaa, mutta tämän bongatessa halusin sen tuon ihastuttavan värin takia. Musta, harmaa ja punainen pipo kun löytyvät niin olisi kiva omistaa myös sellainen, joka olisi vähän neutraalimpi värimaailmaltaan. Varsinkin kun näin syksyllä itse pidän enemmän ruskeista sävyistä.

MPNC0370
mavala kynsilakat | k -citymarket 4,80€ kpl
Halusin vain uusia sävyjä ja nappasin nämä mukaan, kun kynsilakkoja ei kauheasti oikein ole. Nämä sävyt minulta taitaa tosin löytyä, mutta lakat ovat aika vanhoja. Toinen on todella vaalean pinkki ja toinen ruskea. Muistan kuinka pienenä piti kynnet olla räikeän väriset, mutta nykyään pidän enemmän neutraaleista väreistä.

INWT6145
tyynyliinat | h&m pilkulliset 4,99€ ja cedar wood 7,99€
Koristetyynyt ovat sellainen asia, joiden avulla itse ainakin pääsen sisustuksen kanssa siihen vuodenajan tunnelmaan. Viime vuonna ei tullut tällaisia hankittua, joten nyt ostin pari hiukan omaan silmääni syksyisempää tyynyliinaa. Laiskiainen sopi hyvin kuvaan ja sekin on oikeastaan uusi. Rille osti sen minulle.

MQYO8075
kaktuskynttilä | h&m 5,99€
Tätä oikeastaan hain H&M Homessa vieraillessani, mutta olisin halunnut juuri sen vihreän värisen, jota tosin valitettavasti ei liikkeessä ollut. nyt kun katselen tätä pikku kaktusta niin se on oikeastaan kivemman näköinen. H&Mllä on aivan ihania kynttilöitä, mutta itseäni harmittaa että niissä kaikissa on jokin haju. H&M:n tuoksukynttilät eivät ole mitään maailman hianimpia. Tämäkän tuoksuu, mutta ei niin hirveälle. En tule varmaan tätä pitkiä hetkiä kuitenkaan polttamaan, sillä tiedän hajun olevan sellainen että pitkään sitä nuuskiessa alkaa päätä särkeä.

TXTA0578
muumilakanasetti | finlayson 48,95€ 19,95€
Finlaysonilla oli alennus meneillään ja vaikka tämä oli lapsille tarkoitettu en voinut olla ostamatta tätä. Tuo printti on vain niin ihana ja syksyinen kuin olla ja voi. Sillä ei ole mitään väliä onko lasten vai ei kunhan koko on oikea.

Oliko näistä joku lempparisi? Mitä syksyisiä ostoksia itse olet nyt tehnyt?


allekirjoitus
Lue myös: MINI HAUL

2 kommenttia:

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset