BLOGGAUS TAVOITTEET | LOKAKUU

RUQX0188
Viime kuussa ei tullut kirjoitettua bloggaus tavoitteista, mutta niitä ei oikeastaan ollutkaan. Keskityin enemmän kouluun, töihin yms. kuten varmaan muutama saattoi huomata blogin pikkuisesta hiljaisuudesta. Tässä postauksessa kuitenkin pikkuisen ajatuksia, suunnitelmia siitä mitä tahtoisin tässä kuussa blogissani julkaista.

OLXZ3886
kirjoittaminen.
Päässäni minulla on todella syvällinen olo. Kuin tahtoisin päästää sisäisen pikku filosofini ulos maailmaan avaamaan maailman kauneutta ja ihmeitä muille. Varsinkin niille, jotka maan päällä tallustavat silmät kiinni. Tahdon luoda syvällisiä tekstejä tänne blogin puolelle, mutta myös kirjoittaa syysromanttisen novelin.

sisältö.
Blogin sisällön yritän luoda mahdollisimman syksyiseksi. Ihan vain hehkuttaakseni omaa syksyistä intoani, jakaa sitä teille, että myös samallaa saa itseni, että jokaisen teistä piristymään. Vuotuinen masennukseni on tuloillaan ja oikeastaan se on jo jalka oven välissä, mutta yritän pitää sen ulkona. Tahdon jakaa syys iltojani, kävelyretkiä ruskaisessa metsässä, kaivertaa kanssanne kurpitsan, rakentaa vilttilinnakeen, katsoa elokuvia ja ja nauttia hyvästä kahvista. Niin paljon syksyisiä asioita kuin vain mahdollista!

valokuvaus.
Kuvat ovat pysyneet minusta hyvällä mallillaan nyt menneiden kuukausien aikana ja yritän pitää siitä kiinni. Ajoitukset täytyy pistää kohdilleen ja ehkä enemmän tekemistä kuin suunnittelua. Itse kun rakastan suunnitella vaikka mitä, mutta toteutus on eri asia.

kuukauden lausahdus.
"LISTEN! The wind is rising, and the air is wild with leaves. We have had our summer evenings, now for October eves!" - Humbert Wolfe

sosiaalinen media.
twitter: 185
instagram: 437


   Minkälaisia suunnitelmia sinulla on bloggaamiselle tässä kuussa?

allekirjoitus


Käy lukaisemassa ihmeessä muitakin BLOGI aiheisia postauksia!

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset