JYYA1701
Enää pieni matka tätä vuotta jäljellä ja pohdin, että nyt olisi hyvä hetki hiukan jakaa loppuvuoden tavoitteita, mitä minulla on.

Ennen kuin mennään itse asiaan! Olin tänään Helsingin Museokadulla sijaitsevassa kahvila Maroccossa. Siellä hiukan pohdiskelin näitä tavoitteitani. Tosi maukas tuo leipä ja paikassa on muutenkin ihana lounas. Suosittelen tsekkaamaan tämän paikan. Todella kotoisa, ihana henkilökunta ja hyvää kahvia!

JFSE0755
oppisopimus.
Olen tässä nyt koko tämän viikon yrittänyt saada tätä asiaa eteenpäin hyvin pienin tuloksin. Päädyin viime viikolla sellaiseen ratkaisuun, että tahdon loppu vuoteni viettää oppisopimusopissa. Kysyin Mikolta ja saan viettää tuon ajan hänen puolestaan Kampaamo Pesulassa. Kerroin hänelle - ja olen sanonut ystävilleni sekä äidilleni - etten koulussa opi mielestäni mitään sekä koko rakennus ahdistaa minua. Koin suurta häpeää kun olin toisessa siivessä tekemässä ensimmäistä permanenttia ihmiselle ja tajusin rullanneeni koko ajan väärin. En osannut ja olin kömpelö. Onneksi siellä ollut opettaja oli hyvin kärsivällinen sekä auttoi minua, mutta sen jälkeen minua on ahdistanut olla siinä omassa luokkahuoneessa. Toivon, että saan tämän nopeasti hoidettua, että pääsen jälleen Pesulaan työskentelemään.

kolmas tatuointi.
Olin suunnitellut, että ottaisin 29.pv tätä kuuta uuden tatuoinnin, mutta rahatilanteen vuoksi se tulee siirtymään. Olisi upeaa ottaa se tämän vuoden puolella ja pyritään nyt siihen.

viisikymmentä seuraajaa twitch:ssä.
Taisinkin jo kertoa, että olen aloittanut striimaamisen enkä ole ihmeissäni, että olen innostunut siitä. Olen päässyt jo puoleen väliin tavoitteessani ja puolet on vielä jäljellä. Olisi upea saada myös se sata seuraajaa täällä blogissa. Vink*

joulukalenteri loppuun asti.
En nyt jaksa laskea kuinka monta vuotta olen aloittanut joulukalenterin, mutten ole saanut sitä valmiiksi. Nyt aloitan kuitenkin hyvissä ajoin - sanon siksi "aloitan" koska en ole vielä aloittanut. Tahdon vielä fiilistellä hetken syksyä. Jos sinulla on jotain joulukalenterin luukku ideoita mielessä, mitä tahtoisit juuri minulta nähdä niin ihmeessä laita ideasi kommenttiboxiin.

asukuvia.
Olen alkanut keskittymään enemmän asuihin kuin koskaan aikaisemmin ja nyt pitäisi vain saada se potku kuvien ottoon asuista. Aloittaminenhan on se vaikein. Minusta olisi ihanaa jos saisin edes kaksi asukokonaisuutta kuukaudessa tänne blogiin.

älä vietä halloweenia kotona.
Tänä vuonna on sellainen olo, että tahtoisin laittaa naaman kuntoon ja lähteä kaupungille Halloweenina.

   Mitä loppuvuoden tavoitteita sinulla on?

allekirjoitus