6x INSPIRAATIOTA FESTARIKAMPAUKSIIN


Letit eivät varmasti tule koskaan lähtemään pois festarimuodista tai ylipäätänsä kesälooksita. Etsin teille myös pari videota, joissa näytetään lettikampauksia keskipitkälle sekä lyhyelle tukalle.
Erilaiset hiuspinnit ovat tulleet muotiin jo kevään aikana. Lisää erilaisia ja ihania hiuspinnejä löydät helposti Glitteristä. Itsekin olen hamstrannut muutaman jo omaan pinnikokoelmaani ihan vain koska niillä saa erilaisempia kampauksia ja staileja tehtyä.

Onko ihme jos glitteri ei hetkeen poistu festarimuodista? Mitä festarit edes olisivat ilman minkäänlaista kimalletta ja säihkettä??

Itse henkilökohtaisesti pidän hyvin paljon Space Bun lookista ja mikä olisikaan ihanampi yhdistelmä vielä tähän kuin glitteri?
Kukat ovat aina olleet kesän juttu ja hiuksissa niitä ei voi olla siis näkemättä. Kukkakruunu on aina helppo valinta, mitä tulee hiuskoristeisiin. Jos kuitenkin tahtoo olla luovempi hyvä idea on hankkia hiuskukkia, joilla pääsee vähän luovemmin keksimään kampauksia. Erilaisia hiuskukkia löydät Ninjasta.


Muista seurata blogia myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa (@paulinetheblog)

2 kommenttia:

  1. Jes! Tää postaus tuli niin tarpeeseen! Meillä on lauantaina työpaikan kemut, joiden teemana on Woodstock. Tää postaus antoi mahtavaa inspistä juhlien kampaukseen, - josta alkokin olemaan jo pienoinen kriisinpoikanen :D

    https://nouw.com/jennahola


    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset