6 VINKKIÄ MEIKKIIN SILMÄLASEILLE

Vaikka vähän täällä kuvissa ne näkyvätkin niin silmälasit ovat silti se suurin asia, joka määrittelee tyylini. En oikeastaan usko, että kukaan ystävistäni tai läheisistäni pystyy kuvittelemaan minut ilman laseja. En ole koko elämääni laseja kuitenkaan omistanut. Sain nämä juuri siinä ihanassa teini-iässä, joten voit kuvitella kuinka ajattelin lasien tekevän minusta ruman ihmisen. Onneksi tämä asia on todistettu kuitenkin monee otteeseen vääräksi ja voit todellakin käyttää laseja ja olla todella kaunis samaan aikaan. Sinun ei tarvitse myöskään pistää pakkia meikatessa, vaikka lasit kököttävätkin nenälläsi.

Tässä välissä vielä pieni hehkutus näistä iiiihanista laseista, jotka kävin tasan viikko sitten noutamassa instrumentariumista. Heillä on ollut tässä nyt tosi hyvä alennus menossa, joten päätin että uudet lasit nyt ostan. Aivan sama vaikka sen satasen joutuisin omasta kukkarostani ottamaan, TARVITSEN UUDET! Nämä kyseiset lasit ovat SuperDry brändiltä ja olivat -50% alennuksessa. Olen jo jonkin aikaa tämän mallisista haaveillut ja vaikka hiukan näytinkin omasta mielestäni hassulta päätin nämä ottaa. Halusin kuitenkin hiukan erilaisempaa tyyliä kuin ne vanhat. Nämä ovat ihanan kevyet, hiukan modernit ja olen enemmän kuin tyytyväinen valintaani.

Jos siis käytät laseja ja olet pohtinut, että sinun pitäisi hiukan tehostaa meikkiäsi, niin nämä helpot vinkit auttavat sinua tuomaan luonnoisen kauneutesi loistamaan noiden linssiesi läpi.

VINKKI #1 näkyvät ja vahvat kulmat - Koska lasit tapaavat olla vuorovaikutuksessa kasvojesi mallin kanssa antaen tarkkuutta, on tärkeää, että kulmakarvasi ovat sekä näkyvät, että vahvat, jotta silmälasiesi kehykset eivät ota kasvoillasi kaikkea valtaa. Varmista, että kulmakarvasi ovat oikean muotoiset kasvojesi mallille, hyvin harjattu sekä täytetty jotta ne ovat selvästi näkyvät lasien takana.

VINKKI #2 kirkkautta silmien alle - Silmälasit usein luovat pienoisen varjon suoraan silmisei alle, juuri sille alueelle joka jo valmiiksi saattaa monilla (kuten minulla) olla jo tumma, joten lisää hiukan extra peitevoidetta tai kirkastetta juuri siihen kohtaan johon lasisi osuvat silmiesi alla, jotta siellä olisi enemmän valoa kuin varjoa.

VINKKI #3 käytä pohjustusvoidetta luomillasi - Varmista, että silmäluomesi on kuin valkokangas ennen kuin aloitat luomivärin levittämisen. Valitse väri joka sopii ihon värisi kanssa ja levitä sitä koko luomelle aivan kulmakarvaan asti.

VINKKI #4 luo taitos kohta - Lasiesi linssin takaa silmäsi voivat näyttää hiukan tasaisilta ja yksiulotteisilta, joten varmista kontrastista väriä silmiesi taitoskohdassa a.k.a. crease, jotta silmäsi saavat lisää syvyyttä. Suosittelen valitsemaan sellaisen sävyn, joka on muutaman asteen tummempi kuin ihosi väri. Jos siis tahdot luoda luonnollisen lookin! Kun taitoskohtasi on määritelty voit valita toisen sävyn korostamaan silmäluomiasi ja luoda smokey eye maisen varjon, jos siis tahdot mieluummin sellaisen.

VINKKI #5 vahvista ripsirajaa - TAAS, kaikki on kiinni siitä, että luot kontrastia silmäsi ympärille ja käyttämällä eyelineria tummentaaksesi ripsirajaasi auttaa silmiäsi astumaan esille lasiesi linssien takaa. On sinun tehtäväsi valita tuotteet joita käytät, aivan tummasta luomiväristä, kynä tai liquid lineriin, mutta löydä sellainen joka toimii juuri sinun tarpeidesi ja taitojesi mukaisesti.

VINKKI #6 Make Your Eyes POP! - Levitä pari kerrosta mascaraa ripsillesi, jotta ne paksuuntuisivat. Tämä auttaa hiukan avaamaan silmiesi lookkia. Yksi iso defenet NO-NO jos käytät laseja on käyttää pitkiä tekoripsiä. Miksi? Koska ne osuvat linssihin ja tuottavat vain epämukavuutta koko päivän. Jos kuitenkin sinusta tuntuu siltä, että luonnolliset ripsesi kaipaavat enemmän parantelua niin kokeile kevyempiä ripsiä.

   Mitä meikkausvinkkejä itse antaisit sellaiselle, jolla on lasit?


Jos et jaksanut lukea noita vinkkejä samaiset saat hiukan sönkömmin selitettynä tältä videolta, jonka YouTube kanavalleni tuossa aamulla julkaisin. Olen oikeasti nyt yrittänyt paremmin päästä takaisin videoidenkin pariin. Mikko on auttanut siinä hirveästi ja tämä oli nyt ensimmäinen jonka kuvasin, kun Rille oli kotona. Siksi vähän "ujostelua".

ruusu

4 kommenttia:

 1. Tämä oli kivan hyödyllinen postaus minulle, sillä sain ihan ensimmäiset lasini vasta tänä vuonna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tästä oli jollekin hyötyä :D

   Poista
 2. Nää oli hyviä vinkkejä ja ehkä tällä tavalla meikatessa voisin uskaltaa pistää lasit päähän julkisille paikoillekin!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla ja näitä saa myös soveltaa itselleen sopiviksi :D

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset