TOUKOKUUNI INSTAGRAMIN SILMIN

IMG_8464

"Viimeksi tuli sushia syötyä 2015. Jos pomo tarjoo nii silloha syödään vaikka multaa 😂"
3.TOUKOKUUTA

Tilanne nauratti itseäni hyvin paljon, sillä juuri sushi oli ollut puheenaiheena meillä yhdessä blogiryhmässä. En itse niinkään sushista piittaa ja Mikko söi niin nopeasti, että jouduin itse tunkemaan suuhuni kaksi palaa kerralla. Eikä tämä ole yksi lempiruuistani, joten voit vain kuvitella kuinka äglö olo minulla oli nopean syönnin jälkeen. Aina välillä kuitenkin pohdin sushin syömistä, sillä hyvä ruoka se on jos ei syö liikaa tai liian nopeasti. 

IMG_8487

💛💛💛
"Throwback to last Fridays makeup"
4.TOUKOKUUTA

Olin kokeillut pinkkiä silmämeikkiä ja sitten myös keltaista. Tämä kesä tulee aivan varmasti olemaan värikkäiden silmämeikkien aikaa. Aina silloin siis kun jaksan meikkiini panostaa.

YBTE0547

"Kahvin voimalla aina eteenpäin ☕️☕️☕️"
5.TOUKOKUUTA

Instagramissani tulee varmasti näkymään hyyyyvin paljon kahvi aiheisia kuvia, sillä mitä enemmän ikää tulee, sitä enemmän pidän kahvista. Nytkin siellä taitaa olla neljä tai jopa viisikin kahvi aiheista kuvaa sekä aiheeseen liittyvät quotet. Tämä on töistä, sillä siellä on aivan ihana espressokone, josta saa mahtavaa kahvia. Totta kai kahvipavut täytyy olla hyviä, jotta kahvi olisi.

TBST6953

"Although beauty may be in the eye of the beholder, the feeling of being beautiful exists solely in the mind of the beheld." -- Martha Beck
5.TOUKOKUUTA

Tämä oli päivä jolloin nopeasti otin kuvat yhteen postaukseen. Olin käynyt joku tunti sitten suihkussa, joten hiukset oli puolimärät ja kasvot meikittömät, mutta päätin nopeasti ottaa kuvat, kun Rille oli mennyt alas kaveriaan vastaan. Tykästyin tähän niin, että päätin sitten sen julkaista instaan tuon lainauksen kanssa, sillä tunsin itseni kauniiksi ilman mitään ylimääräistä tököttiä korostamassa jotain kasvonpiirrettäni. 

IMG_8610

🌹🌹🌹
11. TOUKOKUUTA

Tämä oli vaan sellainen kuva, jonka otin nopeasti töissä. Taisin hakea nämä juuri tuona päivänä ja pieni nyrpistys nenässäni. Ruusut ovat kauniita, älä käsitä väärin, mutta minusta ne eivät sovi kampaamon olemukseen. Mikko olikin itsekin nenäänsä nyrpistänyt kimpun nähdessään. Liikkeessä oli ollut vain uusi myyjä enkä ollut viitsinyt sanoa ei kun hän nuo antoi. Neilikat on se go to.

URZM2760

"I do not understand how a world that makes such wonderful things could be bad." -- The Little Mermaid
19.TOUKOKUUTA

Kaveri oli into piukeena odottanut kuvaa uudesta kuontalostani instaan, kun sanoin etten ollut jaksanut vain mennä kameran eteen niin oltiin sitten nopeasti katsottu joku hyvä kohta lähistöltä (oltiin tällöin Helsingissä Ravintolapäivillä) ja napsaistiin muutamakin kuva. Sanoin minulla olevan Ariel olo näillä hiuksilla, joten etsittiin sitten joku Pieni Merenneito lausahdus eikä tuon parempaa minusta netistä oikein löytynyt.

PIPB3483

"Osaa nää ravintolapäivän antimet olla söpöjä!"
19.TOUKOKUUTA

Samaiselta päivältä ennen pikkuisia valokuvaus sessioita. Oltiin kävelty ja löydettiin koju joka myi näitä kakkutikkareita. Ostettiin molemmat yhdet, minä valkosuklaa ja kaveri maitosuklaa, ja kierrettiin varmaankin 20 minuuttia ympäri Punavuorta vain näitä kuvaillen. Puhelimeni on edelleen täynnä kuvia tästä tikkarista. Hyvä tikkari oli! Harmittelin aluksi kun en ollut ostanut kahta, mutta sitten kun lopulta söimme nämä olin oikeastaan kiitollinen, sillä nämä olivat pieniksi palloiksi todella makeita ja täyttäviä. Ei olisi pystynyt kyllä syödä enempään. Näitä pitää kyllä yrittää itse väkertää joihinkin juhliin joskus.

FTFC8881

"Kahvitauko on paras tauko ☕️❤️"
19.TOUKOKUUTA

Kolmas kuva samaiselta päivältä - minulla on usein tapana julkaista montakin kuvaa päivässä. Joskus en vain malta odottaa seuraavaan päivään. Sitten taas saatan olla pitkiäkin aikoja julkaisematta. Pitäisi varmaan yrittää hillitä itseni. Oltiin tikkareita kuvaillessa törmätty Brooklyn Cafe nimiseen kahvilaan ja tikkarit syötyä päätettiin käydä kurkkaamassa paikka. Oikeasti paaaljon ihanampi kuin Roberts Coffee tai Espresso House. Suloinen, boheemimainen sisustus ja tuntui kun olisi ollut ulkomailla kun työntekijät puhuivat englantia.

IKWNE2619

"You know I love you, but I love my coffee more babe. You know I want you, but I want my coffee more, babe." Claire Michelle - Coffee
☕️☕️☕️
"Eiliseltä vielä vanilia latesta kuva ja aivan ihanasta pöydän pinnasta. Tollasen pöydän metsästän kyllä jostakin omaan kotiin!"
20.TOUKOKUUTA

Tämän kuvan kanssa sentään jaksoin odottaa yhden päivän, mutta juu ihastuin tuohon pöydän pintaan. Moderni ja aikalailla valkoinen sisustus on eniten mieleeni, mutta puhuttiin kaverin kanssa juuri tuolloin, että kyllä se pari vähän "repaliesempaa" sisustuselementtiä täytyy olla. Ei näytä sitten sisustus niin tylsältä. Tahtoisin sellaisen kaapin tai pikkupöydän, jossa olisi tuollainen pinta.

MZFM7339

"Ihan ku sulla olis aina ollu toi väri ku ei muista ollenkaan miltä se vaalee näytti", kaikki toppipaikassa sano ja kyl itelläki on olo, että oon oma itteni enemmän tällä värillä. Suuri kiitos kuuluu ihanalle @hairbysannamaaria ❤️"
20.TOUKOKUUTA

Se miksi julkaisin tuon kahvikuvan oli ihan tämän kuvan takia. Jos et ole jo tajunnut niin omassa instagramissani kuvat menevät järjestyksessä omakuva, joku muu, omakuva, joku muu, omakuva, joku muu... Kuvat on silloin omassa kivassa järjestyksessä. Aina joka toisessa on kaksi oma kuvaa ja yksi muu kuva sekä kaksi muuta kuvaa ja yksi oma kuva. Käytän tosi paljon UNUM -sovellusta, jotta näkisin, miltä feed näyttää. Onko sulla jotain tiettyä järjestystä vai julkaisetko miettimättä?

DKOH9001

"Pieniä työasioita jääteen äärellä 🍋🍋🍋"
21.TOUKOKUUTA

Käytiin Mikon kanssa kahvilassa juttelemassa hiukan tubekanavasta. Nopea reissu se oli, mutta saatiin jotain aikaiseksi sekä Mikko pienet naurut kun huudahdin vain; "Insta tiiiimee" ja räpsin muutamat kuvat jääteestäni. Tämän tosin otin, kun Mikko oli lähtenyt, sillä kuvakulma tuli mieleeni silloin. Tosi usein tahdon ottaa kuvia joissa tuo tatuointini näkyy. Ei sen vuoksi että kaikki tietäisivät siitä, vaan koska se on kaunis ja sopii oikeasti moneen kuvaan. Pitää kyllä varmaan ottaa about saman tyylinen vähän lähemmäs rannetta tai ranteeseen, sillä kamera täytyy aina laittaa todella korkealle, kun se on niin lähellä kyynärtaivetta.

***

Olin oikeasti jo tekemässä perus instastory katsuasta kuukauteeni, mitä olen tässä nyt tehnyt koko tämän blogin olemassa olon aikana. Sitten keksin kuitenkin tämän, kun olin viime kuussa vaihtanut sarjan nimen. Nämä "tarina insta kuvien takana" on ollut suosiossa ja voisin sanoa, että tämä on aikalailla enemmän siihen painottuva, mutta kyseessä on vain toukokuun kuvat ja tunnelmat. Halusin myös tehdä jotain muuta kuin tuon perus kuukausi postauksen, sillä itselläni ja varmasti monella muulla on viharakkaussuhde noihin puhelinkuva postauksiin. Jotkut jopa eivät ollenkaan pidä niistä. 

   Nyt kysynkin sinulta kumpi on sinusta parempi ns. kuukausi katsaus? Tahdotko silti nähdä puhelinkuvat viime kuulta?

ruusu

Muista käydä tsekkaamassa instagramini @pauline_xs

6 kommenttia:

  1. Tosi hyviä kuvia, tulee ihan sinä mieleen kyllä yleisesti kaikesta ja sun tyyli :)

    VastaaPoista
  2. Äää, vitsit sulle sopii tuo keltainen silmämeikki! <3

    VastaaPoista
  3. Kakkutikkarit ovat kyllä tosi herkullisia ja tuo sun yksilö on niin söpö!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös :D Nainen jolta nää tuli ostettua sanoi odottaneensa koko päivän kuka ostaa hänen lempparinsa xD

      Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset