IMG_9270

Pohdin tässä, että milloin viimeksi olen julkiassut tällaisen "ostosten esittely" -postauksen ja oikeasti jos ihan tarkkoja ollaan niin viimeisin postaus on viime vuoden heinäkuulta! Huh, huh. Mitään ihmeellistä ei ole oikeastaan tullut edes ostettua niinkään lyhyellä aika välillä, että olisi voinut tehdä tällaisen postauksen. Tässä kuitenkin tällainen mini haul nyt alku kuun ostoksista.

LITU8855

USB CABLE | 7,99€, Divid H&M
Oli aivan pakko ostaa uusi johto, kun vanha on niin rikki tuosta yhdestä päädystä, että pelkäsin aina sen rikkoutuvan niin pahasti, ettei se enää toimisi. Tämän johdon ostaminen oli sellainen "ostanpa nyt tämän" hetki. Pidän tuosta litteästä pinnasta sekä tekstistä "Power of the girls".

SMARTPHONE COVER - suitable for Iphohen 6/7 | 7,99€, H&M
Tämäkin oli sellainen "ostanpa nyt puhelimeen kuoret" hetki kaupassa. Kuori oli jotenkin todella kivan näköinen ja olen ollut kyllästynyt edellisiin jo jonkin aikaa. Tämä on ihanan moderni ja kivan ohutkin. Ehkei paras suoja puhelimelle, mutta havermmin tiputtelen puhelintani.

PHZJ7772

TAULU | 3€, itsepalvelukirpputori Bella
En voinut vain jättää tätä hyllylle, vaikka kyseisessä pikkutaulussa onkin aika kliseinen lausahdus. Tämä oli vain todella suloinen ja sopii muuten todella hyvin haluamaani sisustukseen.

PYUP0246

NYX stay matte but not flat - liquid foundation | 8,90€, Stockmann
Tämä oli sellainen, joka nyt oli aivan pakko ostaa, (siis meikkivoide) sillä olen viimeiset kaksi kuukautta käyttänyt ainoastaan peitevoidetta! #opiskelijanelämää. Päädyin juuri tähän tuotteeseen, sillä olen pitänyt aina NYX:stä ja tämän tuotteen halpuuskin vaikutti. Moni on hehkuttanut ja suositteli Lumenen CC -voidetta, mutta mieluummin ostin tämän ja seuraavaan tuotteen kuin ainoastaan tuon CC:n.

NYX HD studio finishing powder | 11,90€, Stockmann
Tämän ostin koska edellinen oli loppunut ja pidän tuotteesta. Teen sellaista mini bakingiä silmieni alle ja oli tuotetta paljon tai vähän, tämä kyllä hiukan buustaa sitä peitevoidetta olemaan peittävämpi. 

COLOR MASK RED | 6,90€, Sokos
No nyt tuli ostettua mini versio tuosta color maskista hiuksilleni, sillä haluan ensin testata onko tuo oikea enkä tahtonut ostaa sitä isompaa jos tuo ei olisikaan sopiva. Töissä on tullut juuri käytettyä tätä merkkiä ja sen olen huomannut, että hyvä tuote se kuitenkin on.

HUOM! Jos tahdotte meikkivoiteesta ja colormaskista voisin tehdä arvostelupostauksen.

DDGX1200

RANNEKELLO - tummanharmaa | 17,99€, H&M
Olenkin kertonut jo, että rannekello on ollut etsinnässä ja viime perjantaina ostin tämän kaunokaisen. Oikeasti kaupassa tuo kello näytti mustalta, mutta sitten se olikin harmaa, joka oikeastaan on kivemman näköinen. Nyt on siis töihin hankittu suloinen rannekelloa!

T-paita | 2,60€, itsepalvelukirpputori Bella
Olin ostamassa yhtä toista paitaa, mutta päädyinkin ottamaan tämän, sillä tykästyin tuohon tekstiin. Voiko tuohon mitään muuta oikeastaan sanoa. Olen ollut vuoden sisällä todella in to tuollaisiin ns. feministi paitoihin. En sen takia, että tahtoisin tuputtaa feminiinisyyttäni kaikille (en edes tiedä olenko feministi, ehkä enemmän joka päivä, idk), vaan koska monet teksteistä ovat hyviä ja ajattelen itse juuri niin. 

ruusu