TOUKOKUU

IMG_8997

Toukokuussa kertyi sen verran suosikkeja, että päätin nyt tehdä jälleen yhden postauksen, jossa nämä kaikki on listattuna.

KAUNEUS JA TYYLI

hiukset

Punaiset hiukset.
Onko kauhea ihme, että tämä väri pääsi kuukauden suosikkeihini? Jos oikeasti olet harkinnut samaa sävyä kuin mikä nyt päässäni on tai jotain muuta erikoisempaa väriä sekä asut pk -seudulla niin oikeasti suosittelen vierailemaan Sannan luona, joka nyt on siirtynyt Kampaamo Kotosaan.

hattu

Lierihattu.
Tämä hattu on aikaisemminkin ollut suosikeissani ja nyt se on kevään myötä tullut osaksi tyyliäni. Paljon enemmän kuin syksyllä. Pidän tätä oikeasti nyt joka päivä ja valitsen sellaiset vaatteet, jotka sopisivat tämän kanssa.

hydrate

HYDRATE-ME.MASQUE.
"Korjaava ja silottava naamio tehokosteuttaa ja tekee hiuksista vahvat ja joustavat, silkkisen pehmeät ja kiiltävät." Jos muistat niin aloitimme Mikon kanssa uuden hiustuotteita testaavan videosarjan ja olen nyt sen myötä muutamia KEVIN.MURPHYN tuotteita päässyt kokeilemaan omaan kuontalooni. Ihastuin tyystin tähän tuotteeseen! Hiukseni ovat muutaman vaalennuksen jälkeen muuttuneet todella korppuisiksi, varsinkin latvoista ja ensimmäisen kerran tätä testatessa, koko hiuspehkoni oli silkkisen pehmeä ja vahvan tuntuinen sekä väri näytti paljon kiiltävämmältä. Suosittelen testaaman tämän tuotteen, jos hiukset ovat kuivat kuin korppu sekä testaamaan vinkkinäin kiiltäviin hiuksiin, jonka kerroin caring for colored hair -postauksessa.

lahkeet

Käärityt lahkeet.
Tosi harvoin käärin omien farkkujeni lahkeita. Talvella tuo villitys tuntuu todella typerältä, sillä vilustuminen voi olla todella suuri riski. Näin lämpiminä keleinä en ole vielä ollut tarpeeksi rohkea pukemaan sortseja - sekä olen ollut liian laiska ajelemaan jalkani - joten ole vaihtoehtoisesti käärinyt farkkujen lahkeet. Se kyllä muuttaa housuja todella paljon. En aina kääri lahekita noin "korkealle" tai suurena määränä, mutta kuitenkin useammin, sillä pidän enemmän tästä tyylistä kuin sellaisesta sentin pakuisesta kääreestä.

ELOKUVAT

panther

Black Panther.
T'Chaka, Wakandan hallitsija, on kuollut ja hänen poikansa T'Challan on astuttava valtaistuimelle, mutta myös otettava suuri vastuu nyt uutena Mustana Pantterina. // En osaa oikeastaan kertoa kauheasti elokuvasta mitää paljastamatta samalla jotain, joka voisi jollekin olla herkullisia juonen käänteitä. Olen aina rakastanut Marvelin elokuvia, sillä hahmot ovat täysin omaa luokkaansa ja rakastan aina välillä kritisoida kuinka ne eivät aina ole samanlaisia kuin sarjakuvissa (eli minusta kuin oikeasti). Hyviä juonen käänteitä, ehkä vähän ennalta-arvattavia, mutta kaikin puolin kuitenkin hyvä elokuva. Odotan innolla, mitä jatkossa tapahtuu ja ilmestyykö Storm kuvioihin. Hänhän on siis Musta Pantterin vaimo.

horns

Horns.
Ig Perrish  herää eräänä aamuna ja peilistä katsoessaan huomaa, että hänellä kasvaa sarvet päästä. Paniikissa hän rientää kysymään lääkäriltä onko hänellä kaikki kunnossa, mutta kukaan muu ei tunnu ottavan sarvia niin vakavissaan. Hän huomaa ihmisten tunnustavan suurimmat halunsa, syntinsä hänelle sekä kaikki, mitä hän sanoo muut tekevät sen. Häntä on viimeiset kuukaudet epäilty tyttöystävänsä murhasta, joten tämän yllättävän kyvyn avulla hän alkaa selvittämään kuka oikea murhaaja on. // Elokuva on sellainen jonka olen pitkään tahtonut katsoa, sillä Daniel Radcliffe. Tämä oli hyvin outo elokuva, mutta se puolestaan taas hyvin kertoi kuinka jokaisella meillä on haluja sekä että kaikki ei ole aina niin yksinkertaista eikä ketään täytyisi lähteä syyttämään ilman oikeasti kunnon todisteita. Tämän katsoessa tajuaa myös kuinka typeriä ja itsekäitä jotkut ihmiset osaavat olla. Danielin roolisuoritus oli aivan mahtava.

RUOKA

cakepop

Cakepops.
Näitä tuli maistettua ravintolapäivillä ja todella suuresta makeuden määrästään huolimatta olivat kyllä todella hyviä. Harmittaa kun en kysynyt kojun ylläpitäjiltä, että onko heille leipomoa vai ovatko ihan huvikseen vain tehneet. Kaverin kanssa kierreltiin ympäri Punavuorta varmaan 20 minuuttia näitä "tikkareita" kuvaillen ennen kuin istuttiin alas niistä nauttimaan. Näitä voisi kyllä joku päivä kokeilla joihinkin pippaloihin, sillä oikeasti yksi tällainen riittää nautittavaksi. Itse olen kunnon herkkup*rse ja harmittelin hiukan kun yksi maksoi kolme euroa, kun olisin halunnut enemmän ostaa, mutta jopa minulle tämä oli niin makea, että yksi riitti.

AYQC0668

Oreo keksit, Strawberry Cheesecake.
Näissä kekseissä houkutti niiden erikoisempi maku ja pakkaus, joka nyt kuvassa sattuu olemaan erilainen. En tiedä onko se vain joissain tietyissä kaupoissa, joissa paketissa on mansikan kuva. Oreot ovat kyllä hyviä keksejä, mutta niitä en itse pysty liikaa syömään. Kiva mussuttaa samalla kun esim. kirjoittaa postausta. En nyt tiedä maistuvatko nämä juustokakulta, mutta mansikalta ainakin. Nämä ovat vielä limited edition keksejä, joten jos tahdot maistaa näitä niin kannattaa olla nopea!

MUUTA

ravintola

Ravintolapäivä.
Totta kai tuo ravintolapäiväkin täytyy mainita. Olen aina miettinyt tuolla käymistä, mutta joko en ole jaksanut lähteä kotoa tai päivä on mennyt jo ohi. Nyt tajusin sentään ajoissa katsoa - okay päivää aikaisemmin tajusin tarkistaa koska tapahtuma järjestetään. Oli täydellinen sää ja ihana kokemus kylläkin! Seuraavan kerran tuo taidetaan järjestää elokuussa. Katsotaan käynkö silloinkin tuolla.

horoskooppi

Horoskooppi.
Olen aina ollut kiinnostunut horoskoopeista, astronomiasta ja ennen kaikkea tarot korteista. Luin yläasteella joka päivä oman horoskooppini ja elin näitä ennustuksia ihannoiden. Naurattaa nykyään, että olen luullut näiden ennustavan sen, mitä tulee tapahtumaan, mutta ei asia ole niin. Sama kuin tarot korteissa, kun kysyt jotain se ei anna kaiken pitävää vastausta, että näin tulee tapahtumaan. Tulevaisuus on alati muuttuva tie, jonka kulkuun omat päätökset vaikuttavat. Olen nyt joka aamu lukenut astron sivuilta oman päivittäisen horoskooppini, mutta en ole tehnyt samoin kuin aikaisemmin ja odottanut päivän menevän juuri niin. Se on enemmänkin kuin ohjenuora, jota kannattaa kuunnella jos tekstin mainitsema tilanne sattuu eteen. Loppujen lopuksi horoskoopit ovat aika hauskoja ja josksu on kiva kuulla positiivisia asioita, mitä voisi tapahtua vuoden aikana.

WQHN0287

Podcast.
Podcastit on noussu nyt toukokuun aikana tosi suureen suosioon. Jos on noussut aikaisemmin niin olen itse vasta nyt sen huomannut. Itse olen aina nauttinut radion kuuntelusta ja on/offina olen kuunnellut tällaisia podcasteja esim. soundcloudista. Latasin nyt puhelimeeni acast sovelluksen ja siellä on todella hyviä podcasteja. Välillä on todella kiva kuunnella hiukan "syvällisempiä" keskusteluja. Parasta on aina aamuisin kuunnella jotain. Omat lempipodcastini ovat Afterwork ja Olohuone. Muistan kuinka lukiossa järestettiin radiolähetyksiä ja medialinjalaisena sain osallistua. Totta kai osallistuin. Olen nyt alkanut kaipaamaan sitä puhumista mikkiin ja mietin pitäisikö tätä kokeilla. Mietittiin jo kaverin kanssa, että omasta ilosta voisi kyllä kokeilla, kun se oli oikeasti hauskaa.

MUSIIKKI

spirit animal -soittolista.


Soundcloud.
Tavanomaisen Spotifyn sijaan olen kuunnellut musiikkia Soundcloudista. Siellä on todella erilainen tarjonta, josta nautin sekä sinne saa itse ladata omia äänityksiään. Kuten Rille teki tässä yksi päivä. Olen nyt tosi paljon kuunnellut Elisa Gonzalez:n versiota Vance Joyn Riptide kappaleesta sekä BEAUZ & Michael Lanzan The Way You Move kappaletta ja JASE:n Come Alice Ft. Ariel Petrie. Olen myös vähän väliä palannut menneisyyteen kavereiden vanhojen biisien kautta. Heillä on bändi nimeltä Brave The Tortoises. Suosittelen kuuntelemaan heidän Fireflies In Kyoto. Upea kappale!

   Mitä suosikkeja sinulta löytyy toukokuulta?

ruusu

8 kommenttia:

  1. Tosi kivoja suosikkeja sulla ♥ Käärityt lahkeet on niin parasta keväällä ja kesällä! Ja noiden cakepopsejen teko on ihan superhelppoa vaikkakin ehkä aikaa vievää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiden tekoa oliskin kiva kokeilla, mut pitää olla just sellanen päivä jollon jaksaa sit oikeesti tehdä sekä sellanen tapahtuma johon haluu panostaa. Ei noita ihan huvikseen tehä tai sellaseks tylsän päivän naposteltavaks, aika makeeta nimittäni.

      Poista
  2. Oi kivoja juttuja! Punainen hiusväri sopii sulle niin kivasti <3

    VastaaPoista
  3. Toi punanen hiusväri on kyllä niin passeli sulle! ♥ Multakin löytyis musta lierihattu, mutta se on pikkasen liian iso ja tuossa tuulessa se lähtee lentämään aika helposti. :D Ja mä tykkään kans horoskoopeista! Tosin en niistä iltapäivälehtien päivän horoskoopeista, vaan enemmänkin luonneanalyyseista ja vuosi-/kuukausihoroskooppeja luen joskus ihan mielenkiinnosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :3
      Mullekin toi on koon liian iso. Ei sitä huomaa ku vasta sitten kun tuuli nakkasee sen pois päästä xD Mä luen tällä hetkellä just päivähoroskooppeja, mut en oikeen niihin lehtien juttuihin usko sekä luen kuukausi. Toi astro on kyl tosi hyvä sivusto lukee horoskooppeja sekä osuu tosi usein oikeaan.

      Poista
  4. Vau miten upeet kuvat! Toi punanen hiusväri on kyllä niin ihana ja on aivan nappiosuma sulle♥

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset