KAUNIS OLO KATEISSA

asu1

"Although beauty may be in the eye of the beholder, the feeling of being beautiful exists solely in the mind of the beheld." -- Martha Beck

MWCC8520

asu3
Lippis H&M | T-paitamekko New Yorker | Farkkutakki H&M | Verkkosukkahousut Ginatricot | Converset Itsepalvelukirpputori Tingi ja Tongi | Reppu Monki

Tajuan kyllä. Voi olla todella vaikeaa tuntea itsensä kauniiksi maailmassa, joka kuvaa sen illuusiona tunteen sijasta. Kun olemme jatkuvasti alttiita kuville täydellisistä naisista ja miehistä. Kun instagramimme on täynnä "tavoite" kehoja, hiuksia, kasvoja ja meikki lookkeja. Kun media myy tätä ihannoitua versiota siitä, mitä kauneus on ja, mitä meidän täytyy tehdä tai, miltä näyttää jotta sopisimme tähän kriteeriin. Oma mielipiteeni? Kaikki tämä on roskaa.

asu2

asu4

Kauneus, vaikka sitä voidaankin pitää fyysisenä asiana, se menee kyllä paljon pintaa syvemmälle. Tiedän mitä ajattelet; "Nyt se aikoo kertoo mulle et pitää rakastaa itteensä just sellasena kun on ja muuta tollasta sontaa." Kuuntele ensin. Jotkut näistä naurettavan kauniista ihmisistä tämän maailman päällä eivät omista täydellisiä kasvoja, täydellistä kehoa tai täydellisiä hiuksia. He eivät ole käyttäneet tuhansia euroja voidakseen rekonstruoida kehoaan tai kasvojaan (tai jos he käyttävät, niin he tekevät sen itserakkaudesta, eivät itsevihasta), he eivät käytä tuhansia tunteja omasta ulkonäöstään välittäen, he eivät tuhlaa henkistä olemustaan huolehtien, mitä muut ajattelevat heistä. 

KLCS2991

ICPD2808

Nimittäin ne kaikista kauneimmat ihmiset maan päällä ovat niitä, jotka kokonaan hyväksyvät ja rakastavat itseään juuri sellaisina kuin he ovat ja vastapalvelukseksi säteilevät sitä rakkautta ulospäin. Pystyt näkemään sen kuinka he kantavat itseään, heidän hymyistään, tavasta miten he kohtelevat muita ja ennenkaikkea siitä, miten he kohtelevat itseään. Heillä ei ole pälyilevää katsetta, joka vertaa heitä itseään muihin ihmisiin huoneessa. He eivät selaile somea vain repiäkseen itsensä sisältä nähdäkseen miljoonalla tavalla muokattuja kuvia. He vain ovat olemassa, juuri sellaisina kuin he ovat, juuri sellaisina ketä he ovat ja tuo on se, mikä tekee heistä kauniita. 

GZKZ4021

asu5

Kauneus tulee niin erilaisissa muodoissa. Mikä tekee meistä kaikista kauniita yksilöinä on erilaisuus ja ainutlaatuisuus. Vaikka eihän ole epäilystäkään että Angelina Jolie on maailman kaunein, mutta niin on myös Oprah Winfrey ja Helen Frankenthaler. Kauneus ei ole pintapuolista, se menee niin syvälle kuin mitä itse vaalimme, arvostamme itsessämme sekä muissa ja mitkä asiat asetamme tärkeys järjestyksessä ensimmäiseksi. Se on se tapa, miten kohtelemme tuntemattomia kadulla ja autamme heitä jotka sitä tarvitsevat.

ruusu

2 kommenttia:

 1. Tärkee sanoma tässä postauksessa ♥ Kauneus on todellakin paljon muutakin kuin pelkkää pintaa. Ja vähän aiheen vierestä; ihan sikaihana asu sulla noissa kuvissa!

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :3
   Ajattelin tehä tän postauksen pienenä muistutuksena, ettei siitä ulkoisesta kauneudesta tarvitse pientä päätään stressata, kun loppupeleissä se sisäinen ratkaisee

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset