ARKIMEIKKINI // FALL EDITION

Viimeisin makeup look aiheinen postaus tuli kesällä ja sekään ei ollut oikeastaan ihan arkipäiväinen meikkini. Tällä postauksella esittelen teille siis miltä mun arkimeikki tällä hetkellä näyttää. Olisi varmasti muutenkin aika varmaan paljastaa että minkälainen se on ja mitä tuotteita käytän melkeinpä päivittäin.

new1

new2

MEIKKIPOHJA

meikki1

NYX Studio Perfect Photo-Loving Primer
Urban Decay Naked Skin Liquid Fountation, sävy 1.0
L'OREAL Paris Concealer, sävy 3.N
Essence Camouflage 2in1 Powder Make-Up, sävy 20 Nude Beige
NYX HD Studio Photogenic Finishing Powder

KULMAT

meikki3

Essence How To Make Brows Wow paletti, sävy love 'em all

SILMÄT

meikki2

Urban Decay Naked Heat luomiväripaletti, sävyt Chaser, Low Blow, He Devil & En Fuego
Cien Volume Mascara

HUULET

meikki4

NYX Lingerie Liquid Lipstic, sävy LIPLI18


new3

Tässä siis tämä minun hiukan syksyisempi arkimeikki. Olen oikeasti nyt hurahtanut jostain kumman syystä näihin "mätsätään vuodenaikojen kanssa" juttuihin. Kun hiukset saivat hiukan syksyisemmän sävyn niin en voinut olla muuttamatta myös arkimeikkiäni samaan suuntaan. Muutenkin se pelkkä ripsarin laitto näytti tylsältä. Eyelineria en ole tähän lookiin yhdistänyt, sillä aamuisin en jaksa taistella hyvän ja suoran viivan kanssa. En tahdo turhautua kun koko silmämeikki menee pilalle. Ilman eyelineria tämä näyttä - omasta mielestäni ainakin - hiukan rennommalta.

new4

Tuo UD:n luomiväripaletti on myös avittanut todella paljon tätä syksyisempää meikkiäni, sillä sävyt ovat niin sopivat. Nyt olen aika lailla luonut tätä samaa meikkilookkia noilla sävyillä, mitkä tässä postauksessa olen listannut. Voisi seuraavan kerran kun tyttöjen kanssa lähtee stadin yöhön niin kokeilla jotain glitterimäisempää. Onhan paletissa myös kimaltavia sävyjä. 

new5

Minkälainen sun arkimeikki oikein on?

xoxo
Paula

Psst... Julkaisin muuten tästä samaisesta meikistä videon mun tube kanavalle. Pääset kurkkaamaan, miten loin tämän lookin tästä.

4 kommenttia:

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset