KAMPAUS- JA LEIKKAUSHARJOITUKSIA #2

Olen iloisesti yllättynyt että "Kampaus- ja leikkausharjoituksia" postaus on päässyt kuukauden top viiden suosittuihin postauksiin. Muutama teistä sanoikin että tälle postaukselle saa tehdä jatkoa joten tässä nyt sitten tulee osa kaksi! Olen nyt muuten myös suorittanut koulussa kaksi koetta. Ensimmäisen leikkaus kokeeni, josta sain arvosanaksi H:n - hyvä. Toinne koe oli puolestaan lettikoe, josta sain T:n - tyydyttävä. Olen iloinen että pääsin sen läpi. En nimittäin ole kovinkaan hyvä noissa leteissä. Opettajamme on muutenkin hyvin tarkka jokaisen työn siisteydestä, joka on ihan ymmärrettävää. Meidän työmmehän arvioidaan siten että vastaavatko ne liiketyötä eli maksettaisiinko niistä. Mutta nyt ylimääräiset löpinät loppuvat ja noiden harjoitusten pariin!

KAMPAUSHARJOITUKSIA
Nuttura 1
Nimesin tämän nutturaksi, sillä en muista kampauksen virallista nimeä. Tämän tekemisessä muistan vain sen että käytin todella todella paljon lakkaa sekä hengettömiä - nimitys eräänlaiselle pinnille. Nätti kampaus kuitenkin yleisesti.

nuttura


Nuttura 2
Tämänkin nyt nimesin nutturaksi taas vain koska virallinen nimi on hukassa. Ylemmässä kuvassa täytteenä käytettiin harjoituspään omia hiuksia, mutta tässä meillä oli käytössä sellaista pumpulimaista patjan täytettä joka oli kääritty hiusverkkoon. Lopputulos on hieno ja siisti, mutta tässä tuli käytettyä tupeeraamisen lisäksi paljon lakkaa sekä pinnejä. Ette uskoisi minkälainen pinnihelvetti tuolla nutturan alla on.

täytenuttura


Luuppi 1 & 2
Tämän nyt kirjoitan samaan, sillä ihan sama kampaus. Tästä kampauksesta meillä on tulossa myös koe, siksi harjoitusta on ollut enemmän. Tässä käytetään lämpörullia, joka ei ole oma suosikkini, sillä olen itse hyvin herkkä lämmölle. Sormet palavat. Ensimmäisellä yrityksellä tuli hiukan löysähkö ja todella pörröinen lopputulos, mutta seuraavalla yrityksellä meni jo paljon paremmin. Luuppien asettelua pitää vielä harjoitella.

luuppinuttura1

luuppinuttura2

Luuppirusetti
Tämä oli ylimääräinen kampaus jonka opettaja minulle antoi tehtäväksi että saisin harjoitella luupin tekemistä. Asettelu on hyvin tässä kampauksessa, mutta pörröisyyttä on liikaa. Tämän "kaunispään" - opettaja käyttää sitä nimikettä - kanssa on todella vaikea saada siistiä lopputulosta, sillä päällä on todella paljon lyhyitä hiuksia. Jokainen meistä sai koululta tällaisen samaisen pään lainaksi opiskeluiden ajaksi ja se tarkoittaa ettei sitä saa leikata. Tämä on vain kampauksia varten.

luuppirusetti


LEIKKAUSHARJOITUKSIA

Tämä ensimmäinen kuva on nyt vain mallikuva siitä että mistä ollaan lähdetty. Ihan vain vertailuksi että paljonko sitä pituutta oikein on poistettu.

eteenpäin1

Eteenpäin pitenevä

eteenpäin2

Eteenpäin pitenevä, kerrostuksella 1

uusileikkaus

Eteenpäin pitenevä, kerrostuksella 2
Tässä leikkauksessa minulla kävi sellainen kömmähdys, että leikkasin ihan liikaa hiuksia yhdestä kohtaa pään oikealta puolelta ja seuraavissakin leikkauksissa lopputuloksessa tulee näkymään tuollainen pienehkö kuoppa.

kollaasi1

Eteenpäin pitenevä, kerrostuksella 3

kollaasi2

Eteenpäin pitenevä, kerrostuksella 4
Tässä kohtaa leikkausta tulee se muutos että jatkossa edestä yritetään tehdä lyhyempi. Saadaan taaksepäin pitenevä kerrostus.

kollaasi3

Taaksepäin pitenevä, kerrostuksella 5

kollaasi4

Eteenpäin pitenevä, kerrostuksella 6

kollaasi5

Tuo suoran linjan pitäminen takana kerrostuvassa leikkauksessa oli omasta mielestäni hyvin vaikeaa, sillä enää leikkaus aste ei ollut nolla kulma vaan 45 asteen kulma. Sivuiltakaan leikkausta ei kerrostettu, joten oli myös vaikeaa pitää se raja missä sitä kerrostusta saa ja ei saa olla. Hiukan kismittää myös se virheleikkaus, mutta onneksi harjoitusta tämä vain on. Leikkaukset ovat kyllä ihan kivoja, mutta itse taidan pitää enemmän noista kampauksien teosta. 

Mitäs mieltä olit tämän kertaisista kampauksista ja leikkauksista? Uskaltaisitko vielä lähteä kampaajantuoliini? Mitä mieltä ylipäätänsä muutenkin olet opiskelijoiden käden jäljestä tällä alalla?

xoxo
Paula

Pssst... Muista käydä kurkkaamassa myös uusi video tubekanavaltani.

3 kommenttia:

 1. Tosi kiva nähdä taas sinun kampauksiasi ja leikkauksia! Ihana tuo eka kampaus♡

  VastaaPoista
 2. Ihania kampauksia!! Mun suosikki on toi ensimmäinen luuppi :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kivoja kampauksia! Ja myös leikkaukset näyttää hyvältä. :)

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset