MY SEPTEMBER VIA INSTASTORY

syyskuu1

1. En voinut olla onnellisempi kun sain vihdoinkin ostaa itselleni suurimman osan työvälineistä koulua varten. Eniten innoissani olin tuosta työkalupakista ja se on kyllä todella kätevä. Vaikka harjoituspää ei sinne mahdukaan. // 2. Rillen synttäreiden kunniaksi vein hänet Chico's ravintolaan syömään. Hän ei ole koskaan siellä käynyt, joten olikin jo korkea aika! // 3. Syömisen jälkeen suunnattiin sitten pelaamaan hohtominigolfia. Aluksi oli tarkoitus mennä leffaan, mutta koska kaikki mieluiset alkoivat vasta illalla päädyttiin tähän vaihtoehtoon.

syyskuu2

5. Ensimmäinen syksyn kunnon sade. Moni ei ehkä tykkää, mutta itse rakastan. // 6. Seinät ovat olleet pitkään tyhjillään. Olen siis todella tyytyväinen näihin ostoksiin. Heti on kotosampi olo kun ei näytä niin tyhjältä. // 7. Päädyin pitkästä aikaa lepomaan ja ensimmäistä kertaa leivoin omenapiirakkaa. Oli kyllä hyvää.

syyskuu3

8. Päädyttiin ensimmäistä kertaa Rillen kanssa DTM nimiseen stadissa sijaitsevaan baariin. Tiedän paikan olevan homoclubi, mutta oikeasti todella ihana paikka. Ainoa clubi jossa viihdyin. // 9. Päädyttiin katsomaan niin uusi Gohstbusters elokuva kuin ne kaksi vanhempaakin. Pidän edelleen enemmän noista vanhoista. // 10. Koulussa pitää olla työkengät ja nuo eivät ole kyllä mitkään maailman kauneimmat, mutta kuitenkin ne on mukavimmat jalkineet mitä on ikinä tullu pidettyä jalassa.

syyskuu4

11. Rille sai hankittua sellaisen koneen jolla voin itsekin pelata ja nyt me molemmat sitten hakataan Overwatch peliä. On kyllä tosi kiva pelata poikaystävän kanssa samassa joukkueessa. // 12. Meillä ei ole myöskään ollut televisiota hiukan yli kahteen kuukauteen ja se onkin ollut yksi osa syynä miksi on asunto tuntunut vähän tyhjältä. Rille on kyllä sellainen tarkkasilmä että hän löytää aina torista niiden romujen ja ylihinnoiteltujen tavaroiden keskeltä ne aarteet. Nyt meillä on aivan ihana 50 tuumainen valkoinen televisio. // 13. Bella itsepalvelukirppis on nyt mun suosikkikauppa. Sieltä löytyy aina jotain.

syyskuu5

14. On tosi helppoa kun pääsee käymään kauppakeskuksessa, joka on yhden juna-aseman päässä. // 15. Katri julkaisi omassa blogissaan Carbonara reseptin, jossa oli aurajuustoa. Tätä reseptiä oli ihan pakko itse kokeilla, sillä Rille rakastaa aurajuustoa. Oli kyllä todella hyvää! // 16. Tässä kuussa aloin katsomaan How To Get Away With Murder -sarjaa ja ajattelin että joutuisin odottamaan montakin kuukautta kolmos kautta, mutta se ilmestyikin jo syyskuun lopulla. Innoissani ja jännitystä täynnä aloitin katsomaan tuota uutta kautta.

syyskuu6

17. Saatiin vihdoinkin aikaseks kattoa tääkin elokuva. // 18. Syksyn mukana on tullut ihana sumu aamuille. // 19. Olin osallistunut Marin järjestämään blogiarvontaan enkä voinut uskoa kun hän lähetti minulle sähköpostia kertoen että olin voittanut arvonnan. UB:n Naked Heat luomiväripaletti on ollut aivan ihana ja nyt sitä onkin tullut käytettyä joka päivä kun sen maanantaina itselleni sain.

syyskuu7

20. Hiusalan opiskelijoilla on niitä ihania etuja että pääsee itsekin välillä kampaajan tuolille asiakkaaksi. Vietinkin siis koko tiistai koulupäivän värjäyksessä ja nyt onkin sitten uusi tukka tälle syksylle. Hiukset tulette näkemään huomisessa postauksessa paremmin tai sitten voitte käydä kurkkimassa jos ei kärsivällisyys riitä niin mun tube kanavalla jonne eilen julkaisin videon. // 22 - 23. Torstaina oli siis Rillen ja minun ns. vuosipäivä. Ajattelin että olisi ihanaa yhdessä rentoutua joten kävin Lush:lla ostamassa tuon Sex Bomb kylpypallon sekä kasvonaamion. Olisi ehkä aika minunkin miettiä hiukan tarkemmin tuota omaa ihoa.

Minkälainen sun syyskuu oli?

xoxo
Paula

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia!♡ Sulla kävi kyllä niin hyvä tuuri, kun voitit tuon luomiväripaletin!

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset