...ilahduin kun pulloista tuli yli kymmenen euroa

...nauroin jollekin videolle.

...itkin tajutessani taas kuinka monessa tilanteessa olisi pitänyt tehdä asiat toisin tai sanoa ei.

3

...suutuin... Suutun todella harvoin, mutta lauantaina tuli kyllä pienesti raivottua. Sekään ei silti ollut suuttumista. Kun oikeasti suutun niin teen silloin jokaisen elämästä helvettiä. 

...harmistuin kun en päässytkään lähtemään Scwarzkopf:n näytökseen todella suurien vatsakipujen vuoksi. Siksi siitäkään ei nyt ole tulossa postauksa.

...häkellyin kun "äijät diggaa neulasta" -postaus sai yhden vuorokauden aikana yli 200 katsomis kertaa. Näin ei ole käynyt minkään postauksen kohdalla.

4

...kokeilin jotain uutta. Aloin tekemään videoita eri tavalla. Suunnitella paremmin ja pohdin miten saisin muokattua niistä parempia. Olisi aika nimittäin panostaa siihen videoiden tekoon enemmän.

...urheilin joskus kesällä. Elokuussa muistaakseni. Eikös pyöräily lasketa?

...luin Harry Potterit. En ole vieläkään saanut aikaiseksi aloittaa tuota "Pelinjohtaja" kirjaa. Löysin kyllä yhden kirjan jonka tahtoisin lukea, mtuta en tiedä ollenkaan onko sitä suomennettu. Jos joku tietää saisiko mistään Suzanne Young The Program kirjaa suomeksi niin kerro ihmeessä.

2

...söin aamupuuron kanelin ja sokerin kanssa.


...herkuttelin juuri hetki sitten. Teen sitä ihan liian usein.


...ostin ruokaa kaupasta.

5

...tapasin pitkästä aikaa isäpuoleni.

...päätin panostaa enemmän videoihini sekä että teen tänä vuonna joulukalenterin. Ainakin tuben puolelle, mutta harkitsen myös että tekisinkö myös tänne blogin puolelle jotain. We will see.

...inspiroiduin pinterestistä. Nyt sitä on tullu selailtua todella useasti kun muutama teistä sanoi etsivänsä sieltä inspiä pukeutumiseen. Se on kyllä kätevä sivusto ja sovellus.

6

Bongasin tämän postauksen Riikan blogissa enkä voinut vastustaa kiusausta olla tekemättä tätä. Jotenkin todella kiva idea. Mitä itse vastaisit näihin?

xoxo
Paula

Pssst... Käy katsomassa myös youtube kanavalleni ilmestynyt uusi video.