EPÄONNEN PÄIVÄ

En tiedä teistä, rakkaat lukijani, mutta minä olen taikauskoinen. Uskon tämän päivän olevan täynnä epäonnea. Samoin kuin myös mustien kissojen, peilin rikkoutumisen sekä tikapuiden ali kävelemisen. Kukaan ei ole koskaan toitottanut minulle että nämä olisivat tosia. Olen vain jostain syystä aina uskonut niihin. Epäonnisten asioiden lisäksi uskon myös onnea tuoviin. Neliapila ja hevosenkenkä ovat onnenkaluja sekä puun koputtaminen ehkäisee pahoja tapahtumia. Näitä taikauskomuksia on monia ja uskon itse todella moneen niistä. Näiden lisäksi uskon myös aaveisiin, riivauksiin, siihen että spiritismi on aina huono idea sekä tarot kortteihin. 

tarot2

Muistan kuinka ala-asteella ollessani kaveripiirissäni oli muotia yrittää saada yhteys tuonpuoleiseen spiritismilaudan avulla. En kuitenkaan itse koskaan suostunut pelaamaan tätä peliä, sillä en tahtonut kuolleiden kanssa leikkiä. Äitini kertoi muutenkin oman kokemuksensa joka on saanut hänet uskomaan aaveisiin ja jättämään ne rauhaan. Hän oli nuorena - muistaakseni neljätoista vuotiaana - pelannut tätä kyseistä peliä kahden ystävänsä kanssa. He kysyivät oliko kukaan huoneessa ja voisiko tämä vastata heidän kysymyksiin. Lauta muodosti sanat: "Te kuo..." ja he lopettivat heti tuohon pelaamisen. Moni varmasti pilailee toisten kustannuksella tämän laudan kanssa, mutta olen itse niin pelokas sekä uskon tähän että en ole sen vuoksi koskaan edes kokeillut saatikaan nähnyt lautaa omilla silmilläni.

tarot3

Tarot kortit ovat taas sellainen asia jota itse harrastan ja harjoitan taitojani. En kovin usein, mutta silloin kun on aikaa ja jaksamista. Tämä kuulostaa typerältä, mutta minussa on hiukan selvännäkijän vikaa. Niin kuin oli vaarini äidillä - isäni puolelta. Hän oli kerran ennustanut lapsenlapselleen että hänen tulevassa leikkauksessa tulisi olemaan jokin pielessä. Hän oli ollut oikeassa, sillä leikkausta piti siirtää. 

tarot1

Ennustaminen tarot korteilla on aina kiinnostanut minua. Tämä on ihan erilainen asia kuin spiritismilauta. Ei oteta yhteyttä henkiin eikä tarvitse pelätä riivatuksi tulemista. Vain yksinkertaisten kysymyksten esittämistä ja vastauksia ilman outoja seurauksia. Näiden korttien historia myös kiehtoo minua. Jotkut tekstit antavat ymmärtää että tarot kortit ovat eräänlainen kieli jonka entiset esi-isämme ovat meille jättäneet. Tarot kortit ovat tulleet eurooppaan egyptistä asti 1300 -luvulla ja jokaisella kortilla on oma tarkoituksensa sekä jokainen yksityiskohta kortissa kertoo jotain. En osaa itse vieläkään kaikkia korttejani ulkoa, mutta joku päivä kyllä. Itse teen tätä kuitenkin huvin vuoksi enkä jotta myöhemmin voisin istua jossain televisio lähetyksessä.

tarot4

Kaikki eivät ole taikauskoisia ja pitävät tällaisia juttuja höpöhöpö juttuina. Ymmärrän sen ihan täysin. Muistin vain tässä etten ole koskaan tainnut kertoa tätä puolta itsestäni täällä blogissa. Tänään on kuitenkin perjantai kolmastoista - se epäonnen päivä - ja mielestäni tämä oli paras päivä julkaista tämä postaus. Itselleni muutenkin lokakuu on pelottavan taijanomaista aikaa, joten olen hyvin innoissani siitä että juuri tämä epäonnen päivä sattui tälle kuulle. Tahtoisitko muuten enemmän tälle kuulle noiden syksy postauksien lisäksi tällaisella hiukan halloween henkisellä teemalla tehtyjä postauksia?

Oletko itse taikauskoinen? Onko sinulle koskaan tapahtunut mitään aavemaista tai onko ennustus kohdallasi käynyt toteen?

xoxo
Paula

6 kommenttia:

 1. Mäkin harrastan tosi satunnaisesti tarot-kortteja, ja mun toinen parhaista ystävistäni on todellinen selvännäkijä. Lisäksi mua kiinnostaa kivet ja kristallit, niiden lataaminen kuutamossa ja kaikenlaiset loitsut. Ihan niin hurahtanut en vielä ole, että olisin alkanut itse noitumaan, mutta oman kodin suojeleminen yrttiyhdisteillä ja savulla on tullut naurettavan isoksi osaksi omaa arkea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite en oo vielä niin perehtynyt noihin kiviin ja kristalleihin, mut niissä on kyllä ollu sellanen pienimuotoinen mysteeri josta tahdon kyllä kuulla lisää :D

   Poista
 2. Joo halloweenpostauksille! Mä ite suhtaudun noihin juttuihin lähinnä viihteenä, mutta oli kiinnostava lukea sun ajatuksia näistä :) Ja munkin mielestä syksyssä, etenkin just lokakuussa oon sellaista tiettyä taianomaisuutta.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 3. Tarot-kortit on kyllä tosi kiinnostavia! Ois kiva saada joskus joku ennustamaan niistä omaa tulevaisuutta. En nyt sanoisi olevani kovin taikauskoinen, mutta esimerkiksi tämä perjantai 13. mietityttää aina :D

  VastaaPoista
 4. En ole kovin taikauskoinen enkä pelkää perjantai 13:sta, mutta henkimaailman juttuihin uskon jonkin verran. Tarot-kortit kiinnostavat kovasti ja olisi supermielenkiintoista, jos joku ennustaisi niistä joskus minulle! :)

  VastaaPoista
 5. Joo todellakin Halloween-teemaisia postauksia lisää! Mulla oli joskus tarot-kortit, mutta en kovin kauaa jaksanut yrittää tutustua niihin sillä korttien mukana tullut opaskirja oli suht huono :D Joskus oli mielenkiintoista kun yksi kaverin kaveri luki mulle kortteja. Ei tunnettu ennestään mutta hirveän paljon sen sanomista jutuista piti mun kohdalla paikkansa :)

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset