I RE-CREATED MY 2015 HALLOWEEN LOOK

iPiccy-collage
VUOSI 2015

Ennen nykyistä kouluani kävin lukiota - Vaskivuoren lukiota - ja siellä on tapana joka vuosi Halloweenina pukeutua joksikin. Yksi päivä vuodessa jolloin saat kouluun tullessa pukeuta niin pelottavaksi kuin haluat tai ihan mihin tahansa muuhun asuun. Vuosi 2015 oli abivuoteni ja silloin itse osallistuin tähän kyseiseen päivään luomalla kasvoilleni pääkallomaalauksen. Käytin teossa kasvovärejä ja se onnistui omasta mielestäni ihan hyvin. Nyt uudessa koulussani ei ole tällaista tapaa, mutta mieleeni tuli tuo hauska päivä. Tuumin että miksen loisi tuota lookkia uudestaan? Halloweenkin on ensi viikon tiistaina! Niinpä tein sen uudestaan erilaisin silmin.

skull1

Panostin jonkin verran silloin kasvoihini sekä pukeuduin kokonaan mustaan. Tuo musta ruusu oli jotenkin omasta mielestäni vuoden 2015 asussa todella hyvä lisäys. Nyt kun lähdin uudelleen luomaan tätä halusin tehdä lookista kauniimman. Siron, mutta myös luonnollisen. Sen sijaan että se olisi ollut aikaisemman kaltainen kasvomaalaus halusin uuden olevan meikkilookki. Tässä tuli siis käytettyä meikkiä. Varmasti olisin maalannut kasvoni valkoisiksi, jos valkoista kasvoväriä olisi ollut lähettyvillä.

skull2

Itseltäni ei kylläkään valitettavasti löydy kajaalia tai mustaa rajauskynää, joten jouduin tyytymään vain luomiväriin. Tummemman ja kenties jopa tarkemman lopputuloksen voisi saada kynällä paremmin luotua. Jos uskoo taitoihinsa niin voihan sitä myös eyelinerillakin leikkiä. Muistaakseni itse olin käyttänyt eyelineria aikaisemman lookin kanssa silmien kohdalla. Tuo on nimittäin yksi huomattava ero. En nimittäin  ollut uskaltanut värjätä silmieni vesirajaa millään. En uskaltanut laittaa mitään lähellekään silmämuniani, mutta nyt olen opetellut siihen. Toinen ero on myös kulmakarvat. Pääkalloillahan ei niitä oikeasti ole, mutta tähän uuteen versioon ne halusin luoda. Huulet tuli tehtyä kokonaan eri tavalla.

skull3

Pääkallon olin valinnut 2015 koska olen aina pitänyt siitä lookista. Saatoin myös valita sen koska minua on aina kiehtonut Dia de los Muertos a.k.a. Kuolleiden päivä. Latino kulttuuri on muutenkin aina kiehtonut minua ja itse vietän tätä kyseistä päivää omalla tavallani, vaikka se ei omaan kulttuuriini kuulukkaan tai perheeni ei sitä juhli. Minusta se on ihana perinne, jonka kuolleet sukulaiset ansaitsevat. Kuolleita ei pitäisi surra tai sääliä vaan heitä pitäisi iloita. Pitäisi iloita että he ovat päässeet jatkamaan eteenpäin ja muistuttaa ettei heitä ole unohdettu. Perinne on myös ihana muisto niillekin sukulaisille, perheenjäsenille joihin ei ole päässyt kunnolla koskaan tutustumaan tai edes tavannut.

skull4

Tiedän pääkallon olevan todella kliseinen ja ehkä jopa liiankin helppo valinta mitä tulee halloween asuun, mutta tulen aina luomaan sen uudelleen. Miksi? Siten tunnen olevani lähempänä niitä jotka olen jo menettänyt. Halloween ajaa pahat henget pois ja kuolleiden päivänä juhlitaan tätä ja tuon puoleista elämää. Aion myös kyllä luoda - varmaankin tämän vuoden Kuolleiden päivänä - oikeanlaisen Dia de los Muertos kasvomaalauksen, calaveran.

Miksi itse olet pukeutunut yleensä Halloweenina, jos olet saanut siihen tilaisuuden? Aiotko pukeutua miksikään tänä vuonna tai osallistua joihinkin juhliin?

xoxo
Paula

9 kommenttia:

 1. Ei vitsi, onpa tosi ihana halloween look! <3

  VastaaPoista
 2. Toi kasvomaalaus on ihan älyttömän hieno! Mä en oo pitkään aikaan juhlistanu halloweenia mitenkään, enkä varmaan tänäkään vuonna ehdi, mutta ens vuodeksi olis kiva järkätä jotain...

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos c:
   Itseänikin harmittaa ettei nyt muutamaan vuoteen oo tullu pippaloilla juhlistettua, mut kyllähän sitä aina jonkun kauhuleffan kanssa tulee aina vietettyä :D

   Poista
 3. Tosi kivalle näyttää! Meinasin itse mennä huomisiin juhliin ilman mitään erikoista asua, kunnes sain eilen kaverilta mahtavan idean yhdestä Harry Potter -hahmosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu, joku Harry Potter -hahmoista olis kyllä aika jännä. Olis kiva nähdä minkälainen lopputulos sitten oli sitten :D

   Poista
 4. Wau, niin upeasti tehty meikki! :) Täällä ei ole oikein ollut tapana juhlistaa Halloweenia mitenkään, joten en ole myöskään pukeutunut miksikään. Olisi kyllä kiva piristys juhlia Halloweenia pimeän syksyn keskellä :D

  VastaaPoista
 5. Aloitin tämän kommentin kirjoittamisen kerran, mutta sen vaan katosi. Joten jos sait sinne jonkun puolikkaan lauseen niin pahoittelen 😅 Mutta oot mun mielestä onnistunut tosi hyvin päivittämään tuon aikaisemman lookisi. Mielestäni tämä uusi meikeillä tehty tyyli on paljon modernimpi ja tosiaan kaunis sekä tyylikäs, millaisia monet Halloween lookit nykyään on. Tosi hyvän näkönen! :)

  VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset