10 X SYYSLOMAN AIKANA AION

Kenellä muulla on nyt alkanut syysloma? Mulla alkoi oikeastaan jo viime viikon torstaina ja oli kyllä ihanaa kun pääsi hiukan aikaisemmin loman viettoon. Vielä ihanampaa on kuitenkin se että tämä syysloma on viikon mittainen! Itse olen tottunut siihen että syysloma on kahden päivän mittainen eikä viikon. Nyt kun lomapäiviä on enemmän kuin yleensä niin päätin että en aio löhöillä tätä lomaa kotosalla. Paitsi no tietysti nuo pari ensimmäistä päivää, jotka tosin eivät olleet virallisia syysloma päiviä. 

kurpitsa1

Syysloman aikana aion...

...nähdä kavereita. Nyt kavereiden kanssa on puhuttu näkemisistä, mutta niihin sisältyy aina alkoholi. Tahdon sopia sellaisen tapaamisen johon se ei sisälly, vaikka ymmärrän kyllä todella hyvin kavereideni työkiireet ja syyt nollaamiseen.

...käydä asukuvailemassa. Tahtoisin paljonkin asukuvailla, mutta kaverit ovat töissä ja Rille ei oikein suostu kuvailemaan. Pihalle en ole jaksanut raahautua, mutta nyt yritän muistaa kantaa kameraa mukana, jotta ne kuvat tulisi otettua.

kurpitsa4

...kokeilla uutta reseptiä. Tahdon kokeilla jotain uutta. Ehkä mieluummin ruuan kohdalla kuin herkkujen. Herkkuja yritän vähentää. 

...vierailla isäpuoleni luona Lohjalla. Päivä on jo sovittu ja Rille sekä pikkuveljeni lähtevät mukaan. Rille ei ole vielä isäpuoltani tavannutkaan, joten vierailusta tulee jännä. Muutakin on sovittu jo tapaamiselle, mutta siitä kuulette lisää myöhemmin tällä viikolla.

kurpitsa2

...aloittaa uuden kirjan. Jo jonkin aikaa olen yrittänyt saada itseni lukemaan kirjoja. Feeniksin kilta on minulla vieläkin kesken, mutta siinä on se ongelma että olen jo lukenut kyseisen kirja sarjan kokonaan. Koulun kirjastosta löysin mielen kiintoisen Erica Spindler:n teoksen nimeltä "Pelinjohtaja".  Tämä kirja on trilleri, joka ei kuulu siihen genreen mitä yleensä luen. Tämä kuitenkin kuulosti todella mielenkiintoiselta enkä voinut olla nappaamatta sitä mukaani.

...nukkua pitkään. Sanoin etten aio löhötä sohvalla, mutta se ei estä minua kuitenkaan saamasta kauneusuniani.

kurpitsa5

...harjoitella aamupaloja. Olen huono syömään aamupalaa. Olen aina ollut. Pistän aina valmistautumisen syömisen edelle aamuisin, mutta tässä loman aikana voisi kokeilla erilaisia aamupaloja ja siten sitten katsoa mitkä sopisivat normi aamuihini koulupäivinä.

...kuvata videoita. Valokuvaamisen lisäksi täytyyhän sitä myös muutama videokin väkertää. Ainakin kaksi vlogia olen jo suunnitellut ja varmaankin jo tästä postauksesta osaatte arvata mitkä päivät ovat kyseessä.

kurpitsa3

...viedä turhat vaatteet kierrätettäväksi. Olen jo siivonnut vaatekaappini turhista vaatteista, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi viedä niitä minnekään. Kirpparille en vie myytäväksi, sillä pöydästä en jaksa ruveta maksamaan. Eivätkä kaikki päädy kuitenkaan uudelle omistajalle jos laitan ne myyntiin toriin tai facebook kirppikselle. Tuossa lähellä on UFF:n kierrätyspiste jonne tuo pieni ikeakassillinen vaatteita pitäisi viedä.

...käydä katsomassa Schwarzkopf Professional Show:n. Schwarzkopf järjestää I Love Me -messuilla hiusnäytöksen meille alan opiskelijoille sekä opettajille. Itse messuille en ole lippua ostanut - muutamaan arvontaan kyllä osallistunut eli katsotaan tärppääkö - mutta on ihana päästä silti edes näinkin pienellä jutulla mukaan. Vaikka tämä näytös ei ole mikään pieni juttu.


Mitä suunnitelmia sinulla on syyslomalle?

xoxo
Paula

5 kommenttia:

 1. Täällä toinen lomailija! Ihania suunnitelmia sulla!

  VastaaPoista
 2. Mahtavat syyslomasuunnitelmat sinulla! ♥ Vitsit, kun olis itelläkin koko viikko lomaa, ääh.. Monimuoto-opintojen huonoja puolia, kun itse suunnittelee työn tahdin, harvemmin pääsee ihan lomapäiviä viettämään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyl ihanaa ku ensimmäistä kertaa on näin pitkä loma. Tuntuu ihanalta.
   Ikävä homma, mut olis kyllä ihana saada iteki vaikuttaa omaan opintoihin aikataulullisesti :D

   Poista
 3. Tosi kivoja suunnitelmia sulla :) Mulla itellä ei oo mitään sen suurempia suunnitelmia tälle viikolle, varsinkaan nyt kun oon flunssassa :/ Eilinen päivä meni jo pitkälti sängyssä makoiluun + Netflixiin ja tänään varmaan jatkuu samanlainen meininki. Ihanaa syyslomaa sulle! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii, toivottavasti paranet pian :) Ainakin sulla tulee rento loma olemaan :D

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset