VIIKON PARAS...

uusi1

Kiia teki omaan blogiinsa sellaisen postauksen kuin "Viikon paras" ja itse tykästyin tähän postaukseen. En siis voinut vain jättää itse tekemättä sitä. On aina kiva katsoa ja lukea kuukauden suosikeista, mut viikonkin aikana kertyy parhaita kokemuksia.

PQXA2916

...ateriaksi on pakko valita kyllä kokeilemani BBQ tofu, riisi ja parsakaali, joita tuli kokeiltua. Kokonaan vegaaninen ateria, josta Rillekin tykkäsi. Hän ei aluksi uskonut ruuan olleen tofua koska se oli niin hyvää. Tässä muuten video jossa teen kyseisen ruuan ensimmäisen kerran. Olen tehnyt tätä kyseistä ruokaa todella moneen kertaan, sillä se on tosi hyvää.

...tv-sarja on ehdottomasti Netflixistä Lucifer. Hetkeen en ole oikeastaan mitään sarjaa seurannut. Ainoastaan silloin tällöin olen katsellut futuramaa, mutta sekin on ollut sivusilmällä muita asioita tehden samalla. Kaveri suositteli tätä ja ensimmäisen jakson jälkeen olen ollut koukussa. 

...hetkeksi on pakko laitta se kun ystäväni soitti minulle. Nykyään kukaan ei enää oikeasti soita, vaan kaikki lähettävät aina viestejä. Ainoat kenen kanssa puhun puhelimessa on äiti ja Rille. Muiden kanssa tulee vain viestiteltyä. Muistakaa oikeasti soitella niille kavereille.

...aamut on aina hankalia, sillä en mikään aamuihminen ole, mutta maanantai on tähän pakko sanoa sillä se oli pitkäsä aikaa sellainen aamu jolloin en tuntenut ahdistuneisuutta.

...blogipostaukseksi on sanottava Ajatuksetkin tarvitsevat tauon.

JJQO7855

...paikka on tällä hetkellä pitkästä aikaa Hyvinkää. 

...iltaan on myös pakko pistää sama päivä nimittäin maanantai. Ilta meni niin ihanasti. Oltiin käyty kaupassa Rillen kanssa ostamassa tortilla tarvikkeita ja tehtiin niitä sekä katsottiin sitten "Pahan Kukat" niminen elokuva.

...biisejä on kyllä liiankin monta, mut erityis maininnan ansaitsee DEAMN - Give Me Your Love

...ostos olisi kaiketi vegaanisuklaakeksien tarvikkeet.

...päiväksi on pakko laittaa lauantai, jolloin Rille tuli kotiin. Hän oli ollut parikin viikko Hyvinkäällä.

...vaateeksi on pakko mainita kuvissa näkyvä ruskea villapaita, jonka löysin again kirpputorilta. Tämä on tosi ihana kotipaita.

uusi2

Minkälaisia viikon parhaita sulla on?

xoxo
Paula

8 kommenttia:

 1. Ihana postausidea!♡ Toi BBQ tofu -juttu näytti niin hyvältä siinä videossa, nam!

  VastaaPoista
 2. Niin kiva postausidea et pakko joskus toteuttaa omankin blogin puolella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen :D Linkkaa sitte se postaus jos oot päätyny julkasemaan :3

   Poista
 3. Onpa tosiaan kiva postausidea! Pitää itselläkin laittaa korvan taa :) Vegaanisuklaakeksit kuulostavat niin hyviltä <3

  http://erelkee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilee. Netti on pullollaan vegaanireseptejä nii ei oo muuta kun vaan valinnan vaikeus että mitä kokeilee :D Tolla reseptillä millä ite tein tuli kyllä tosi hyviä.

   Poista
 4. Kiva postaus :) Mun on vaikea miettiä ehkä, niit juttuja pitäisi koko viikko muistaa aina kirjottaa ylös että tän pystyis varmasti toteuttaa. Paras TV-sarja on kyllä ollut La Mante joka on ranskalainen murhasarja netfliksussa.

  ~ Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällasissa postauksissa on aina välillä se huono puoli ettei muista mitä sitä oikein on tullu tehtyä tai sit ei oo vaan tullu tehtyä mitään.
   Hmm.. täytyy käydä kurkkimassa tuo sarja, jos sitä rupeaisi jossain välissä katsomaan :D

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset