Vuosi on vaihtunut! Ei kyllä kovinkaan erilaiselta tunnu. Ajattelin tämän viikon verran pysytellä vielä viime vuoden puolella, sillä muutama vuotta 2017 käsittelevä postaus on vielä julkaisematta. Koko ensi viikon omistan sitten tälle vuodelle. Toivottavasti ihan hyvältä kuulostava diili!
Viime viikolla päästiin kurkkimaan mitkä oli niitä blogini suosittuja postauksia viime vuonna. Tässä postauksessa puolestaan on listattuna ne minun vuoteni kohokohdat. Mitkä koin parhaiksi hetkiksi. Toki linkit myös aiheita käsitteleviin postauksiin löytyy.

kasvi2

TÄYTIN 20  // Elämäni toiset pyöreät. Oli ihana juhlia sitä kavereiden kanssa, joita en ollut pitkään aikaan nähnyt. He järjestivät yllätysjuhlat lauantaina ja sitten oikeana synttäri päivänä nautittiin kakusta ja kahvista, sekä hiukan skumpastakin.

KAKSI MATKAA RUOTSIIN // Tukholma on ainoa ulkomaa jossa olen vieraillut eniten, mutta nyt pääsin vihdoin ja viimein vierailemaan kyseisessä kaupungissa kavereiden kanssa. Yleensä kun on käyty vain perheen kesken. 

NIKKE ANKARA // Se oli ihan sattumaa että hän oli keikkaamassa keskustassa, mutta oli aivan ihanaa päästä vihdoin ja viimein näkemään hänet livenä! Olen kuitenkin jo monta vuotta ollut Ankaran fani.

VALMISTUIN LUKIOSTA // Vihdoin ja viimein neljän vuoden jälkeen pääsin jatkamaan elämääni pois lukiosta. Mahtava paikka oli opiskella, mutta tuo viimeinen vuoteni siellä oli vähän tylsä kun kaikki kaverit olivat valmistuneet vuoden aikaisemmin. Noh, olenkin aina tullut muita hitaammin.

kasvi1

UUSI OPISKELUPAIKKA // Odotin oikeastaan todella peloissani kieltävää vastausta opiskelupaikasta, mutta pääsinkin sitten ensimmäiseen vaihtoehtooni. Minulle ehkä paras vaihtoehto oli hakea tuohon kouluun, sillä nautin oikeasti tuosta alasta ja itse koulukin on ihana paikka.

NÄIN SUKULAISIA // Vaikka se olikin serkun häiden merkeissä niin pääsin silti näkemään niitä serkkuja ja tätejä sekä enoja joita en ole nähnyt moneen vuoteen. Isän puolelta suku on pieni, mutta äidin puolelta taas iso. Minulla on kolme tätiä ja kolme enoa ja jokaisella on kaksi lasta. Eivät siis olleet pienet häät, mutta eivät myöskään tylsät.

KAKSI VUOTTA TÄYTEEN // Siis siitä kun tapasin Rillen. On se kyllä mainitsemisen arvoista, sillä sitä tapaamista en kyllä unohda. Muuttihan se paljon molempien elämän suuntaa.

OTIN TOISEN TATUOINTINI // Pakkohan tämä on vielä uudestaan linkata, sillä on se minulle iso juttu. Pääni on niin täynnä uusia leimaideoita että on oikeasti ihme että juuri tuo kyseinen kuva pääsi nyt käteeni koristamaan ihoani. Jos et ole muuten käynyt vielä kurkkaamassa, niin youtube kanavalleni on ilmestynyt marraskuussa video jossa kerron tatuoinneistani. Videon voit katsoa tästä.

kasvi4

RÄPPIKEIKKA // En ole kauheasti keikoilla käynyt ja tämä Rap SM 2k17 oli kolmas keikkani. Oikeastaan tuo on pikemminkin kilpailu, mutta nääh. Emme myös käy kauheasti Rillen kanssa missään, joten se oli hyvä treffipaikka.

ENSIMMÄINEN YHTEISTYÖPOSTAUS // Tämä oli minulle oikeastaan iso juttu, sillä se hiukan yli viisi vuotta mitä olen bloggaillut en ole koskaan saanut yhteistyötarjousta. Ihaninta oli se että postauksen aihe sai olla vapaa.

JOULU KOTONA // Olen tottunut tietynlaiseen jouluun, joten oli ihana viettää sitä kahdestaan Rillen kanssa. Sain myös muutaman tunnin pelkästään itselleni.

Minkälaisia kohokohtia sinun vuodestasi löytyy?

xoxo
Paula