MINUN UV

EZYY4905

Oma uuden vuoden viettoni ei ollut kovinkaan kummoinen. Kameran ja sädetikkujen kanssa leikkimistä, futuraman katsomista, musiikin kuuntelemista, OverWatch:n pelaamista ja yhden siiderin juominen. Näistä minun uusi vuosi koostui.

KQYM6297

LQZL8664

Olimme Rillen kanssa kahdestaan ja sunnitelmana oli ollut ostaa jonkin sortin rakettipaketti. Kävimme kaupassa viiden aikaa, mutta tietenkin kaikki parhaat oli jo ahmittu hyllyiltä. Ostimme siis vain sädetikkuja jotka sopivat paremmin kuin hyvin. Olen viimeksi näitä ihaillut ala-asteikäisenä ja silloinkin äidin valvonnassa. 

AFCU1198

RZGE3971

Harmittelimme kun kukaan ei oikein raketteja paukutellut tässä lähistöllä. Viime vuonna olimme kävelleet ympäriinsä ja niitä ihailleet. Nyt oli kuitenkin aika hiljaista. Viisi minuuttia ennen kahtatoista tuossa vieressä olevalla parkkipaikalla alkoi paukkua ja oli kyllä mahtavat näkymät omalta parvekkeelta. Rakettien valaisemalla parvekkeella vaihdoimme suudelman keskiyöllä ja jatkoimme kaunista esitystä joka loppui kymmentä yli kahdentoista. Sen jälkeen kävimmekin hyvillä mielein nukkumaan.

Miten sinä vietit uuden vuoden?

xoxo
Paula

6 kommenttia:

 1. Hauskat nää valotikku kuvat :)

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit kuvat ja ihana uusi vuosi! Hyvää vuotta sulle♡

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia! ♥ Me oltiin ystävien kanssa katsomassa kaupungin ilotulitusta ja sitten sen jälkeen ajeltiin ympäriinsä lähipaikkakunnilla :D Tottakai noita sädetikkujakin oli pakko polttaa pari kappaletta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos c: Olisin iteki tahtonu käydä ajelemassa ja kattomassa raketteja mut kaikki kaverit oli mökillä tai jossain muualla ku tässä lähistöllä. Mulla jäi noista muutama yli. Aattelin säästää synttäreille :D

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset