4 OUTFITS FOR HOODIE

Untitled #15

Mä rakastan pukautua huppareihin. Yksi syy on niiden mukavuus, mutta suurin on että olen vilukissa. Valitan aina kylmää, joten pidän siksi suurimmaksi osaksi aikaa huppareita tai college paitoja. Oletko itse huppareiden ystävä? Tähän postaukseen olen siis koonnut polyvore sivuston avulla neljä asua joissa tähtenä on hupparit.hoodie2

HOODIE TO SCHOOL
Yksi Suomen parhaista puolista on se ettei meillä ole koulupukuja tai muutenkaan mitään sääntöjä pukeutumisen suhteen. Kouluun voi siis pukeutua melkeinpä miten vain. Joskus tuntuu siltä että rennosti pukeutuminen voi olla liian tylsää tai liian laiskanpäivän näköistä. Kun pukeutuu huppariin niin salaisuutena on yleensä pienet yksityiskohdat. Revityt farkut, ihan mitkä tahansa muut kengät kuin lenkkarit, muodikkaampi reppu koulukirjoille ja lippis jossa ei ole niken logoa luovat rennon mutta myös tyylikkään lookin.

hoodie3

HOODIE FOR WORKOUT
Treenissä tärkeää on oikea treeni omalle kropalle ja tavoitteille, mutta myös asuakin voi miettiä. Treenivaatteet auttavat tosi paljon sillä itseään on oikeasti kivempi katsoa peilistä kun asu ei ole ylisuuret verkkarit ja t-paita. Urheilurintsikat kannattaa hankkia rintojen koosta huolimatta. Tuntuu mukavammalta juosta tai nostella painoja kun rinnoilla on tukea. Legginsien tilalle hyvä vaihtoehto on myös urheilushortsit. Hupparin kanssa voi tulla kuuma jos salilla treenaa, mutta ihan ok on kyllä treenata pelkissä rintsikoissakin. Sehän on kuin urheilullisemman näköinen croptop.


hoodie4

HOODIE FOR LAZY DAY
Laiskana on aina ihana olla rennossa asussa. Lämpöiset tohvelit tuovat lämpöisen olon, legginsit rennon fiilikset ja ihanan vaihtelun farkkujen tilalle sekä ylisuurihuppari on kuin suuri viltti joka ei tipu ärsyttävästi.

hoodie5

HOODIE AND SKIRT
Kun puhutaan huppareista mieleen piirtyy kuva todella rennosta asusta, mutta huppari voi olla myös osa hienompaa asukokonaisuutta.

Jos shoppailu into iski, suosittelen käymään kurkkaamassa tästä alennuskoodit Zalandolle. Heidän avullaan voit luoda yhden näistä lookeista uudelleen tai luoda ihan oman.

Milloin itse käytät hupparia? Mikä näistä on sinun lempparisi?

xoxo
Paula

*yhteistyössä shophop.fi kanssa

2 kommenttia:

  1. Uuu toi vika asu on tosi kiva, enpä oo ikinä aatellu että hupparin vois yhistää hameeseen!♡ Ite käytän hupparia silloin, kun haluan jotain rentoa vaatetta päälle :) Se on täydellinen rentoiluun!

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi miten söpö tuo viimeinen asu! En tiedä kyllä tulisiko itse käytettyä ikinä hupparia hameen kanssa, mutta tuo on kyllä ihana! :)

    VastaaPoista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset