13 päivää lokakuuta PÄIVÄ 5 - Halloween asuideat 2023

Yksi asia, joka tuntuu herättävän aina kauheasti valinnan vaikeuksia on valinnan tekeminen miksi tai keneksi pukeutua Halloweenina. Itselläni tämä tuottaa ainakin vuosi toisensa perään suuria ongelmia ja tänä vuonakaan asia ei ole poikkeus. Ainoa ero mikä tässä vuodessa kuitenkin on, että en tiedä ollenkaan, mikä tahtoisin olla. Yleensä kun minulla on se kaksi tai kolme ideaa jo mielessä.

Tässä julkaisussa tahdon jakaa muuttaman asuidean, joiden toivon auttavan sinua tekemään sen lopullisen päätöksen, miksi pukeutua tänä vuonna.

CowGirl

Jos et tahdo suoraan olla pelkkä cowgirl, vaan tahdot jonkun tietyn hahmon voit hyvin harkita Jessie:ä Toy Story elokuvasta - tämä on myös hyvä mahdollisuus pariskunta asuun, jossa itse olet Jessie ja kumppanisi Buzz tai toisinpäin. Tai vaihtoehtoisesti voitte olla Woody ja Bo-Peep.

Harkitse myös Barbien cowboy asua Barbie-elokuvasta.

Barbie

Barbiesta puheen ollen; tämä tulee varmasti olemaan sellainen asu, joka näkyy jonkin verran tänä vuonna. Barbieksi pukeutuminen on todella helppoa, sillä sinun ei tarvitse kuin kerätä kasaan täysin pinkki asukokonaisuus.

Jos tahdot olla kuitenkin luova voit kokeilla Barbien muitakin elokuvassa käyttämiä asuja, jotka eivät olleet vaaleanpunaisia.

Muista että tässä sinun ei myöskään tarvitse ottaa vaikutteita itse elokuvasta. Oliko sinulla lempibarbienukke, jonka asun voisit kopioida?

Jos puolestaan pinkki asu kiinnostaa, mutta et tahdo olla Barbie laita harkintaan meidän kaikkien rakastama ihana Elle Woods.

80-luku

Barbie elokuvasta mieleen jäänyt Barbien ja Kenin 80-luvun rullaluisteluasu voi olla sellainen joka improvisoi muutamia Halloween asuja. 

Jos tahdot jotain hauskaa ja helppoa on tämä sellainen, josta löytyy paljon materiaalia. Jos puolestaan sinua ei kauheasti kiinnosta kirkkaat värit voit hyvin hakea pelottavampia vaikutteita Stranger Things sarjasta tai pukeutua yhdeksi sarjan hahmoista.

Disney pahikset

Jokainen meistä varmasti tahtoo elää Disney prinsessa unelmaa, mutta jos puhutaan ihan aikuisten oikeasti jokainen meistä pystyy varmasti samaistumaan yhteen jos toiseenkin Disneyn pahikseen. Halloween on aikaa olla pelottava, joten valjasta se oma sisäinen Cruella tai Pahattaresi ja saavu paikalle seksikkäänä pahiksena.

Pukeutuisitko alkuperäisen piirretyn mukaan vai live action elokuvien? Kuka on lempi Disney pahiksesi?

Disney Prinsessat

Jos taas puolestaan tahdot elää prinsessa unelmaasi mieti asun kokoaminen pienellä twistillä. Mitä jos hirviö raatelikin Bellen? Ruusunen ei koskaan herännytkään unestaan? Tai Tähkäpää jäikin Gothellin vangiksi torniin?

Keiju

Keijuista ensimmäisenä mieleen juolahtaa aina Helinä-keiju ja se on aina todella hyvä idea. Jos olet tyttöporukalla liikenteessä voitte valita Disney keijuista kaikki omat ja pukeutua niiksi, mutta vielä parempi idea olisi pukeutua Winx keijuiksi.

Addams perhe

Wednesday Adams on aivan varmasti tänä vuonna sellainen, joksi monet tahtovat pukeutua, mutta kenet sinä valitset? Wednesday sarja version? 90-luvun elokuvien version? vai alkuperäisen 60-luvun version?

Oma couple goals on ehdottomasti Morticia ja Gomez, joten jos mietitte kumppanisi kanssa asua, jossa pääsette loistamaan suosittelen heitä. Olette varmasti ainakin parhaan näköinen pariskunta koko juhlissa.

Prinsessa Peach

Koska Mario-elokuva pääsi valkokankaalle on varmasti tämäkin sellainen, jota varmasti näkee tänä vuonna.

Jos puolestaan Peach ei sinua houkuta voit harkita Daisyta tai Rosalinaa tai muita Peach versioita peleistä.

Holly Golightly 

Etkö tahdo pukeutua halpaan pilapuodin asuun, joka kutistuu ensimmäisessä pesussa tai tahdot muuten vain olla hiukan klassisempi? Holly Golightly Aamiainen Tiffanylla-elokuvasta on hahmo joka huokuu ylellisyyttä ja klassisuutta.

Carrie Bradshaw

Carrie ei ole ehkä paras roolihahmo - aloin itse katsomaan Sinkkuelämää sarjaa uudemman kerran ja huomaan kyllä todella paljon myrkyllisiä piirteitä hänessä - mutta hänen vaatekaappinsa on niin laaja, että on oikeastaan hyvin vaikea valita vain yhtä asua jonka kopioida.

Pidä vain huoli, että valitset asun jossa Carrien valloittavat kiharat ovat osassa. Jos et taas tahdo olla Carrie harkitse hänen ystäviään Mirandaa, Charlottaa tai Samanthaa.

Vivian Ward

Pretty Woman on elokuvana klassikko ja samoin on myös Julia Robertsin näyttelemä hahmo, joka kokee todellisen muodon muutoksen elokuvan aikana.

Cher

Cher Clueless elokuvasta on varmasti yksi klassikko asu, mutta et voi koskaan mennä pieleen hänen keltaisen asunsa kanssa. Jos keltainen ei puolestaan ole värisi harkitse jos pukeutuisitkin Dionneksi.

Leeloo

Haluatko asun, joka ei varmasti tule monen mieleen? Harkitse Leeloa Fifth Element - Puuttuva tekijä elokuvasta.


Oletko jo valinnut itsellesi tämän vuoden asun? Mikä/Kuka olet ollut aikaisempina vuosina?

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset