13 päivää lokakuuta PÄIVÄ 4 - Kuva ideoita Halloween viikolle

Mitä tulee mihin tahansa inspiraatioon käännyn aina Pinterestin puoleen. Varsinkin kun puhutaan kuvista. Olen nimittäin itse hyvin visuaalinen ihminen ja ideoita minulle yleensä syntyy näkemieni asioiden kautta.

Tämän päivän julkaisussa tahdon jakaa muutaman kuvaidean teille, jotka tahdotte hiukan Halloweenin fiilistä tuoda sosiaaliseen mediaanne tai vain lisätä mystisiä tai hauskoja kuvia perheen valokuva-albumiin.

VALITSE ENSIN FIILIS

Oli kyse minkälaisesta kuvasta tahansa, minkä tulisi olla ensimmäinen asia jonka teet on fiiliksen valitseminen. 

Halloween aiheisessa; haluatko sen olevan mystinen, pelottava vai kenties tumman glamourinen? Päätä fiilis, mikä sinusta on sopivin ja käänny sitten Pinterestin puoleen löytääksesi sopivia inspiraatiokuvia. 


Vapauta noitamaisuutesi

Laita päälle itsevarmuuttasi kohottava musta mekko, päähän noidan hattu ja lähde räpsimään kuvia! Muita hyviä rekvisiittoja voisivat olla;

  • Kurpitsa
  • Vanha kirja / loitsukirja
  • Luuta
  • Kynttilät


Kahdestaan on aina parempi

Nyt jos on paras aika ottaa ystävyyskuvia sen parhaan kaverin kanssa. Nappaa siis kaveri kainaloon ja pukekaa päälle yhteen sopivat asut. Mitä enemmän muistutatte toisianne sen parempi!

Voitte myös harkita samoja rekvisiittoja kuin yllä olevassa ideassa, mutta harkitkaa myös näitä;

  • Pääkallot (mielellään isot)
  • Tumman violetti huulipuna


Lakana-aaveet

Tämä on edelleen sellainen trendi, joka on todella hauska toteuttaa niin yksin kuin kavereidenkin kanssa. Minusta on myös kiva ettei tämä ole vieläkään haudattu ja kuopattu trendi, vaan joka vuosi näitä näkee aina uudestaan.


Ota eläimet mukaan

Eläimet ovat aina sellaisia joista on ihana nähdä kuvia. Varsinkin jos lemmikki on itse ja perheelle hyvin rakas on todella hyvä idea ottaa lemmikki kuvaukseen mukaan.

Muista tietenkin huomioida lemmikkisi mukavuus. 


Pellolla vai metsässä?

Valinta missä kuvata on aina hyvin vaikea, mutta tässä auttaa todella paljon se että tiedät minkälaista fiilistä haet kuvallasi/kuvillasi. 

Pelto on oiva valinta aavemaisen tunnelman luomiseen, mutta jos haet enemmän pelottavaa fiilistä niin siirtäisin kuvauspaikan metsään.


VALOKUVAAJAN MUISTISÄÄNNÖT

Valokuvaaminenhan ei ole pelkästään räpsimistä, vaan siihen kuuluu myös paljon muutakin.

  1. Varmista, että olet muistanut ladata kamerasi - tämä on käynyt itselle liiankin monta kertaa, että kesken kaiken akku kamerasta on loppunut. Jos puolestaan kuvaat puhelimella pidä huoli, että olet ottanut matkalaturin mukaan.
  2. Ota mukaan jalusta. Varsinkin jos kuvaat yksin itseäsi jalusta on ehdoton. Se helpottaa paljon kuvaamista ja antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia eri kuvakulmista.
  3. Valitse oikea aika. Paras aika kuvata on silloin kun on mahdollisimman paljon valoa, mutta tietyn tunnelman luomiseen pimeys on hyvä myös ottaa huomioon. Pane siis merkille milloin aurinko laskee, äläkä unohda tarkistaa millainen sää valitsemanasi kuvauspäivänä on. Parhaat kuvat saat tällä hetkellä illalla klo 18-19 välillä jolloin alkaa hämärtyä.
  4. Pane merkille kameran asetukset. Ennen kuvausta tee muutama testi kierros. Tämä on mitä mainoin aika harjoitella pimeällä kuvaamista ja oikeiden asetusten asettamista kameraan.


👻👻👻


Toivottavasti sait tästä jotain ideoita, miten saisit sosiaalista mediaasi maustettua hiukan Halloweenilla.

Oletko jo käynyt räpsimässä Halloween aiheisia kuvia?

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset