MITEN KÄVI KESÄN ÄMPÄRILISTAN?

MNMZ7667
Totta puhuakseni ei todellakaan hyvin...

OKUS5559
UCNH7633
Mutta ei se mitään! Juu moni asia ei toteutunut, mutta ainakin pari toteutui kokonaan sekä muutama osittain, mutta ei lähellekään sitä puolta määrää, joka oli tarkoituksena. Kuitenkin tärkeintä kesälomassa ei ole se, että tehdään tavoitteita ja jokainen niistä toteutetaan, vaan että pidetään hauskaa sekä rentoudutaan. Nautitaan kesästä.

JUPT2523
helle päivistä huolimatta saimme nauttia myös ihanasta golfpallojen kokoisista sadepisaroista.

En ehkä osallistunut mihinkään isoihin tai pienempiin tapahtumiin, mutta pääsin sentään viettämään mummini 80 -vuotissyntymäpäivää. Mummia tulee hyvin harvoin nähtyä ja muistikaan ei hänellä pelaa enää, mutta oli ihana nähdä häntä sekä muutamaa muuta isäni puolelta olevaa sukulaista.

En ehkä päässyt rannalle tai talviturkkia heittämään pois, mutta sain ainakin nauttia hyvästä seurasta koko kesän. Rillen kanssa tulo oltua paljon kotosalla, mutta myös tuli kavereita nähtyä. Niin näitä lähellä asuvia kuin jopa Suomen rajojen ulkopuolella. Pitkäaikaisia ystäviä sekä muutaman vuoden tuttuja. Sain myös vietettyä aikaa veljen kanssa ja yllättävän paljon myös äitini.

En ehkä niinkään väkerrellyt videoiden parissa, mutta sain uutta puhtua bloggaamisen suhteen sekä ylipäätänsä somen ylläpitämisessä. Tällä hetkellä mietin enemmän kuvien kohdalla kuin vain räpsin mitä sattuu, joka on omasta mielestäni parempi kuin esim. vuosi sitten.

En ehkä saanut tehdyksi puoliakaan ämpärilistani jutuista, mutta sain tehtyä niitä asioita joilla on loppujen lopuksi enemmän väliä kuin päästä viettämään iltaa nuotion ääressä vaahtokarkkeja paistellen. En edes totta puhuakseni tiedä, miksi laitoin tämän listalle, kun en oikeasti pidä nuotiossa "grillatuista" vaahtokarkeista.


   Paljon itse sait toteutettua omasta ämpärilistastasi vai loitko edes sellaista?

xoxo

Ei kommentteja

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset