WNCO9461
Tällaista postausta ei olekaan aikaisemmin mielestäni blogissani ollutkaan. Ainakaan tässä kyseisessä blogissa, joten koin vain oikeaksi oikaista tämän "vääryyden". Tässä postauksessa siis viisitoista täysin randomia faktaa minusta!

RGYL1805
ALML8820
1. Snapchatin ja twitterin käyttäjänimeni (paulukkaaa) tulee siitä, että äitini ja isäpuoleni käyttivät Paulukka lempinimeä minusta pienenä. Oikeastaan käyttävät vieläkin.

2. Olen esikoinen, mutta myös keskimmäinen lapsi. Olen äitini kolmas lapsi, mutta isäni ensimmäinen.

3. Vihaan yli kaiken märkää hiusta. Siis jos se täytyy siivota viemäristä ja sitähän nyt kampaajana saa tehdä koko ajan. Olen oppinut olemaan yökkäämättä, mutta silti vihaan sitä edelleen. Siitä tulee niin bakteerinen olo.

4. Aina kun jään yksin kotiin on minun aivan pakko laittaa televisio päälle. Ihan vain ettei tulisi yksinäinen olo. Sama kyllä sillon kun kirjotan, uutta postausta tai jatkan kirjan rustailua, niin laitan television päälle. Olen tottunut sellaiseen pieneen hälyyn, kun keskityn. Kunhan minua ei keskeytetä.

5. Siitä päästään viitos kohtaan! Inhotavinta on se jos kirjoitan jotakin ja joku tulee keskeyttämään putkeni. Kun ajatus keskeytyy niin silloin myös koko kirjouitus aloittaa tökkimisen. Sanat eivät tule enää samalla tavalla ulos.

6. Kun hermostun tai stressitasoni nousee asteenkin yli niin alan siivoamaan. Tämä pistää ajatukseni pois siitä itseäni hermostuttavasta asiasta. Kehoni sekä ajatukseni saavat jotain muuta tekemistä.

7. Nukun seinän puolella, vaikka tahtoisin nukkua reunalla. Nukun seinää vasten ihan vain sen takia, koska herään aina aikaisemmin kuin Rille. Vihaan kuitenkin sitä kun joudun menemään hänen ylitseen. Häntä kuitenkin seinä ahdistaa. Odotan että pääsemme uuteen asuntoon, jotta sängyn ei tarvitse enää olla seinää vasten.

8. Ensimmäinen pehmoleluni oli sellainen keltainen vauvapupu, joita näkee edelleenkin. Annoin sen sitten veljelleni kun tämä syntyi ja hän ihanasti kolme vuotiaana istutti pupun palavan kynttilän päälle. Nyt pupulla on vihreä lappu pepussa, mutta se on edelleen suloinen.

9. Tilaan melkeinpä aina kahvilassa caramel laten tai jos on kuuma päivä niin nykyään otan sitten jääkahvin kauramaidolla ja vaniliasiirapilla. Tosi hyvää, vaikka tuntuu että kauramaito saa vatsani sekaisin.

10. Suihkussa seison aina niin, että vesi valuu selkääni pitkin. 

11. Joskus pienenä opettelin varpaiden kanssa niin, että muut varpat ovat ns. kiinni, mutta pottuvarvas jää "sojottamaan" ylös. Vähän kuin näyttäisi peukkua jaloilla. Nykyään en osaa laittaa kaikkia varpaitani "kiinni" ilman, että pottuvarvas tulee viimeisenä muiden kanssa. Eli ensin peukku ja sitten nyrkkiin.

12. Vatsa menee usein sekaisin tästä, mutta silti jaksan aina tilata siitä samasta paikasta melkeinpä sen samaisen pizzan kuten aina. Joskus on vain kiva tilata ruokaa kotiin, mässäillä ja van potea sen jälkeen kauheaa vatsakipua. 

13. Siitä lähtien kun luin "Tokyo Mew Mew a lá mode" mangan ensimmäisen osan olen ottanut yhdeksi motokseni "kiltteys ennen kaikkea" ja se on ollut siis yksi motoistani yli 10 vuotta.

14. En oikeesti tykkää olla ilman rintsikoita julkisesti ja se ei johdu mistään "kun tulee kylmä niin nännit nöpöttää", vaan siitä ettei mulla silloin ole niitä tissejä. Jos saan siis pienestikään tissivakoa aikaiseksi niin olen happy.

15. En voi oikeasti uskoa tätä, mutta joskus olen käyttänyt kahta toppia päälleikkäin ja ajatellut sen olevan coolia tai kaunista. Voi niitä yläasteen vääriä asuvalintoja.


xoxo