WSTY1167
WHOU0585
Olen innoissani... koulun jatkumisesta. Meillä alkaa väriopinnot eikä siitä voi olla innostumatta. Tosin typerästi vasta viime viikon tiistaina meille ilmoitettiin, että koulumme alkaa työssäoppimisella ja ekana päivänä pitäisi olla jo paikka. Minulle ei ongelma, sillä olen asiasta sopinut jo kesäkuussa Mikon kanssa, että jatkan siellä jos meillä on sykysllä työssäoppimista. Tämä asia ei ole kuitenkaan kiva heille, joilla ei ole tietoakaan mihin menisivät. 

Haluan... olla parempi tässä, mitä teen. Niin bloggajana kuin sisällön tuottajana. Kumpikaan ei ole millään tavalla minulle työtä, vielä, mutta sitä ei koskaan tiedä ja vaikka harrastuksena tämä bloggaaminenkin vain pysyisi niin tahdon silti olla parempi. 

IMG_0777
Luen... "Lasinen miekka" nimistä kirjaa, joka on "Punainen kunigatar" kirjan toinen osa. Kirjaa en ole päässyt vielä kunnolla aloittamaan, sillä lukihäiriöni takia olen laiska lukija. Sitten kun pääsen alkuun ahmin koko kirjan. Victoria Aveyard on aivan upea kirjailija ja hänen tekstinsä on niin virheetöntä ja hahmot sellaisia joita ei voi olla rakastamatta sekä vihaamatta.

Kuuntelen... Novo Amor artistin kappaleita. Ne vievät niin mukanaan ja ovat todella hyvää kirjoitus musiikkia. 

Toivon... että Mikon kanssa aloittamani yhteistyö lähtee hyvin käyntiin, että se kestäisi jopa muutamankin vuoden. 

DXFK5395
AWHX5058
Katson... netflix:stä löytyvä "The Crown" on vienyt minut kokonaan mennessään. Historia on aina kiinnostanut ja sen verran kun Suomessa ei kauheasti kuningkaallisia palvota niin heidän tarinansa on jäänyt hiukan pimentoon. Ainakin omalla kohdallani. 

Suunnittelen... mitä sitä tekisi elämällä ja mihin tahtiin kaikki olisi hyvä tehdä.


xoxo

Lue myös: 7X JUURI NYT 2017 versio