12 PARASTA ASIAA VIIME VIIKOLTA

HFYH7952
Kesäloma tekee todella nopeaa loppuaan. Itselläni on enää viikko lomaa jäljellä ja se tuntuu samaan aikaan kauhealta, että ihanalta. Lasken kuitenkin edellisen viikon enemmän sellaiseksi, joka oli niinkin viimeinen lomaviikkoni. Tällä viikolla nimittäin teen hiukan töitä kampaamossa ja ensi viikolla sitten alkaakin työssäoppiminen. Kyllä, minulla alkaa koulu työssäoppimisella, mutta asiasta puhun enemmän sitten ensi viikolla kun asiat opiskeluiden suhteen ovat enemmän selvillä. Nyt kuitenkin viime viikon parhaiden asioiden pariin!

EWLZ2801
PTGN8435
paras ruoka: Parasta pizzaa saa oikeasti Ullan Grillistä, joka on ihan Louhelan K-marketin vieressä. Perus ananas, kinkku ja aurajuusto pizza maistuu taivaalliselta ja henkilökunta on todella ystävällistä, vaikka kauhean hyvin Suomea eivät puhukaan.

paras juoma: Pirkan hedelmämehu on ollut paras virkistäjä. Jotenkin olen tympääntynyt sekamehuun ja kaikkeen liikaan sokeriseen. Tarkemmin sanottuna marjaiseen.

paras hetki: Keskiviikkona tuli istuttua Mikon kanssa alas Helsingin Allas Sea Poolilla. Auringosta nauttien vaihdettiin kuulumisia ja puhuttiin töistä. 

paras saavutus: Pakko hehkuttaa, sillä tätä ei koskaan tapahdu. Parin tunnin istuminen auringon alla Mikon kanssa sai ihooni tarttumaan hiukan väriä, jota ei koskaan tapahdu! Olen todella intona siitä, etten enää näytä kalkkilaivan kapteenilta. Ainakaan käsistä. Jalat saisi ruskettua kunnolla.

paras ilta: Kun tuli keskiviikko ilta istuttua Rillen kanssa ulkona. Nautittiin lämmöstä, katsottiin auringonlaskua, kuunneltiin hyvää musiikkia ja lähdettiin pimeän tullen takaisin kotiinpäin.

paras ostos: Lyhyesti tämä ulkoasu. Tämä on enemmän kuin täydellinen ja tosi hyvä ostos olikin.

FNZM0470
paras youtube video: Odotan aina todella innolla Unsolved kanavan uusinta videota, jopa silloinkin kun heillä ei ollut vielä omaa kanavaa. Tällä viikolla oli jännä aihe; Alcatraz

paras postaus: Einon julkaisema kehopositiivisuuspostaus oli kyllä todella hyvä luottava. Tämä haaste olisi kyllä kiva tehdä itsekin.

paras herkku: Jäätelö on ollut paras kaveri näillä helteillä. Kaupassa vain kaikki jäätelöt loppuvat todella nopeasti, jota en kylläkään ihmettele ollenkaan.

paras asu: Musta hame ja uusi Boston t-paitani.

paras instatili: Viime viikon inspiroiva tili oli Julian @kivelajulia sekä hänen valokuvaus tilinsä @julia_kivela. Kaikki nuo maisemat ja värin kirkkaudet sekä kuvakulmat saavat kyllä oman inspiraation kukkimaan.

paras päviä: Yleisesti sanottuna viime viikon paras päivä oli sunnuntai eli eilinen. Vietettiin Rillen kanssa melkeinpä koko päivä äidin ja hänen uuden miehensä kanssa, joka oli enemmän kuin täydellistä. Ensin oltiin siellä hänen miehellään kun kaksikko sattui olemaan siellä ja siitä mentiin sitten äidille, jossa tehtiin kunnon ateriat. Kokonaisuudessaan paras päivä.

   Mitkä asiat oli sun mielestä parasta viikolla 31?

xoxo

Lue myös: VIIMEKSI...

2 kommenttia:

 1. Uuu tosi kiva postaus! Voisin toteuttaa kans tän saman mutta niin, että tarkasteltavana aikavälinä ois koko kesä. Viime viikossa parasta oli leipomani mustikkapiirakka sekä sen syöminen ystävien kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olis kyl tosi mielenkiintonen lukee :D
   Ui vois iteki kyl tehä tässä joku päivä mustikkapiirakkaa!

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset