EDOU9971

Viime kuun blogi tavoitteet menivät, miten menivät ja tässä postauksessa hiukan avaan niitä sekä kerron tämän kuun suunnitelmista. Mietin, että tämä postaus olisi jälleen ihan hyvä idea, sillä halukkaat saavat tietää omista suunnitelmistani blogiani varten.

XTBH0986

kirjoittaminen.
Heinäkuu oli parempi kuin hyvä tekstin tuottamisen suhteen. Sain kirjoitettua niin blogiin postauksia kuin myös sain hyvin jatkettua kirjaani. Lähdin taas muuttamaan tarinan kulkua, mutta mitäs olen aloittanut sen teininä jolloin kaikki juonen kulku piti olla nopeaa ja todella sekavaa. Nyt sitten korjaan vanhan minäni virheitä. Toivon, että inspiraatio kirjoittamisen kohdalla pysyy nyt ainakin alku kuun, sillä en tiedä ehdinkö sitten kauheasti kirjoitella kun koulut jatkuvat.

sisältö.
Viime kuun kirjoitus suunnitelmat eivät onnistuneet laisinkaan. Yksi hiusaiheinen postaus tuli julkaistua, mutta siihenhän se jäi. Minulla on kuitenkin nyt luonnoksissa valmiina teille muutama teksti, jotka kaipaavat vain kuvat ja sitten ne ovatkin julkaisuvalmiita. Kunnolla en ole aiheita tälle kuulle pohtinut, mutta pari opiskeluihin liittyvää olisi myös tulossa, sillä kouluni jatkuu 13.päivä. Vielä tahtoisin kuitenkin tämän kuun pysytellä kesäaiheissa koulun jatkumisesta huolimatta. Ja toivon mukaan olet huomannut, että blogi on saanut uuden ulkoasun! Mitä pidät? Olen ollut hetken jo kyllästynyt edelliseen ja halusin jotain ammattimaisemman näköistä. Ota siis ilo irti ja tutki ihmeessä sivustoa.

valokuvat & valokuvaaminen.
Valokuvat ovat koko ajan siirtymässä sellaiselle mallille, mitä tahdonkin, mutta niiden ottaminen on edelleen haastavaa. Aina se unohtuu hyvinä hetkinä tai kamera on jäänyt kotiin enkä puhelimella kauheasti kuvia tahdo ottaa sekä nämä helteet ovat estäneet aika paljon ulos lähtöä. Se ei saa kuitenkaan estää ottamasta hyviä kuvia! Nyt vain pitää yrittää enemmän ottaa niitä.

kuukauden lausahdus.
"Et voi antaa periksi jonkun suhteen vain siksi, että olosuhteet eivät ole täydelliset. Hyvät parisuhteet eivät ole hyviä siksi, ettei niissä olisi ongelmia. Ne ovat hyviä siksi, että kumpikin välittää toisistaan tarpeeksi etsiäkseen tavan saada suhde toimimaan."

sosiaalinen media.
twitter: 178
instagram: 421
youtube: 432

   Minkälaisia suunnitelmia sinulla on bloggaamisen suhteen?


xoxo