MY WORKLOOK + ALEKOODI

XGGK3078
*postaus toteutettu yhteistyönä Aarni Wood:n kanssa.

Nyt on tullut vuosi oltua kampaajan penkin toisella puolella ja itselleni on tavallaan juurtunut ajatus siitä millaisiin vaatteisiin tahdon töissä pukeutua. Kampaamo saa itse päättää onko heillä jonkinlaista pukukoodia. Esimerkiksi äitini ensimmäisessä työpaikassa heidän piti käyttää värikkäitä vaatteita, korkokenkiä sekä meikkaaminen oli pakollista. Hämmästyttää suuresti tuollainen asia. Koulussa minun ja muiden opiskelijoiden kuuluu käyttää työkenkiä a.k.a. terveyskenkiä sekä mustaa pitkähihaista tai t-paitaa, joka peittää kuitenkin kainalot. Mielellään myös ei kuvallisia paitoja. Onneksi sentään Pesulassa ei olla näin tarkkoja.

CRAS8159
WFHS0580
t -paita H&M | housut Relove | kengät Relove | kello Aarni

Aluksi minulla ei ollut minkäänlaista mielipidettä siitä, mitä pitäisin päälläni liikkeessä työskennellessäni. Ajattelin, että sillä ei ole niinkään mitään väliä. Kuitenkin mielipiteet ja ajatukset muuttuvat.

Blogiani jo jonkin aikaa seuranneet tietävät, että tyylini on aina ollut - sekä on edelleen, onneksi tosin vähemmän kuin aikaiseemin - todella sekalaista ja se vaihtuu mielialani mukaan. Voin yhtenä päivänä olla klassinen ja toisena hiukan räväkämpi. Nyt kuitenkin olen etsinyt jotain tasaisempaa ja töihin löytyi melkeinpä heti se oikeanlainen lookki.

SQAS6533
Töissä minusta asun kuuluu olla ammattimainen ja vaikka alaan kuuluukin hiukset minusta se ei tarkoita leopardikuvioita ja kirkkaita värejä. Omalla kohdallani. Se tarkoittaa yksinkertaisuutta, suoria linjoja ja ennen kaikkea siistejä housuja. Paitojenkin toki täytyy olla siistit, mutta itse nautin hyvin paljon niistä joissa on tekstiä tai jonkin sortin kuva. Paidat ovat upea tapa ilmaista itseään ja siksi yläosan kuuluu olla hiukan erikoisempi. Toki ihan tyhjäkin voi olla. Riippuen hyvn paljon juuri siitä alaosasta. Olen kuitenkin töissä yrittänyt vältellä "tyhjiä" mustia paitoja, sillä liikaa tulee koulu mieleen.

GWQK5307
KSBA7712
Kouluun meidän oli aivan pakko hankkia terveyskengät työkengiksi ja vaikka ne ovatkin kuinka mukavat tahansa niin ulkonäkö ei siltikään ole ihanina. Itse suosin siis lenkkareita ja niitä tulee varmasti ostettua montakin kappaletta töihin. Kenkien pitää olla tyyliin sopivat, mutta niin mukavat, että jaksaa seistä vaikka kaksitoista tuntia. Nuo punaiset ovat yllättävän mukavat ja ovat sopineet työkengiksi enemmän kuin hyvin. Koruja puolestaan en suosi töissä, sillä ne ovat vain tiellä. Sormuskin täytyy aina pesualtaalla ottaa pois, ettei se päädy viemäriin. Kello puolestaa on todella tärkeä, josta olenkin jo muutamaan otteeseen maininnutkin. Aikaisemmin sillä ei ole ollut mitään väliä ja olen oikeastaan kellon pitämistä pitänyt typeränä ajatuksena, mutta tässä työssä ajan katsominen on tärkeää. Sain Aarnilta yhden heidän kelloistaan, Vega-Ash, jota pääsin melkeinpä heti kokeilemaan töissä kesäloman loputtua.

NLKK3906
Kellokokemuksia Aarnilta! Kello ilmestyi hyvin pakatussa pikkuisessa pahvilaatikossa ja oli vielä puisen laatikon sisällä. Koko laatikosta tulvi ihastuttava mieto sitruunapuun tapainen tuoksu. Puu + sitruuna, en sitä muuten osaa selittää. En ole myöskään koskaan hankkinut kelloa, sillä minulla on todella kapeat ranteet ja ne tapaavat aina olemaan aivan liian suuria. Tämä kello ei ollut poikkeus. Se oli aivan liian iso minulle, mutta onneksi mukana tuli kaksi pientä ruuvimeisseliä, joilla saimme kellon säädettyä oikean kokoiseksi juuri minulle. Jännitys oli silti suuri tätä tehdessä.
Kello on siro, kevyt eikä ole häirinnyt työskennellessäni. Ei pesupaikalla, ei leikatessa eikä väriainetta levittäessä. Mikko epäili puun menevän pilalle pesupaikalla, mutta ei se miksikään ole mennyt. Hyvin se on muutamaa pisaraa vettä kestänyt. En muutenkaan vettä heittele ympäriinsä tai uita koko rannettani hanan alla.

OOIX5000
Aarni on siis suomalainen yritys, joka valmistaa rannekellojen lisäksi aurinkolaseja kuin myös lompakoita. Mikä minusta oli upeaa heidän koko yrityksessään oli, että suurin osa tuotteista on valmistettu puusta. Kuten tämä saamani upea kello, jonka metalli osio on upean ruusukullan sävyinen. Luonnon suojelu ja sen puhtaana pito on heille tärkeää, kuten myös minulle, ja sen vuoksi puu. Ylipäätänsä koko yrityksen tarina oli minusta koskettava, joka sai minut itse pyytämään tätä yhteistyötä.

Suomen luonto on minulle ylipäätänsäkin todella tärkeä, sillä olen kasvanut kirmaten Helsingin lähimetsissä, kallioilla hyppien, puissa kiipeillen sekä meressä uiden. Jopa lapsuuden kotini parvekkeen edessä kasvoi koivu aivan kuten hauskasti nytkin. Pienet teot auttavat ja samalla tällä postauksella tahdon tukea suomalaista yritystä. On ihana, että nyt olen saanut kantaa pienen palan Suomen luontoa mukanani ja tulen jatkossakin, missä ikinä maailmaa olenkaan.

INUM3634
Tämä kello on ollut täydellinen lisä työasuuni. Nyt sinulla on myös oiva tilaisuus ostaa itsellesi oma Aarni kello ihan alekoodin kera! Koodilla paula15 saat 15% alennuksen verkkokaupan kaikista tuotteista eli sinun ei ole pakko käyttää tätä koodia kellon hankintaan. Koodi on voimassa elokuun loppuun asti, joten kannattaa olla nopea!
Muista käydä myös tykkäämässä Aarnin facebook sivuista (Aarni Wooden Watches and Eyewear) sekä käy seuraamassa heidän instagram tiliään (@aarniwood)!

Minkälainen sinun työasusi on?

xoxo


2 kommenttia:

 1. Vitsi miten ihana asu! Näyttää oikeen erityisen kivalta noi punaiset kengät sun hiuksien kanssa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :3
   Toi on yks ssyy miks noi kengät ostin xD

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset