RELOVE | RECYCLING, CAFE AND LIFESTYLE

relove
Melkein viisi kuukautta on tullut työskenneltyä Kampaamo Pesulassa niin koulun puolesta kuin myös omasta tahdosta. Olen moneenkin otteeseen käynyt töölöntorin Picnicissä noutamassa lounasta sekä Espresso Housessa hakemassa erikoisempia kahveja. Monesti näillä reissuilla on tullut käveltyä Relove nimisen ihastuttavan secondhand kaupan ohitse, jonka luulin aluksi olevan kahvila.

IJNG0387
MPJL8716
VLAT6501
Ensimmäinen vierailu oli nopea ystäväni kanssa kesäkuun puolella, kun halusimme kokeilla heidän kahvila puoltaan. Toki vaatteitakin tuli siinä katsottua, mutta oli niin kuuma, että halusimme jotain viileää juomaa. Kahviossa tarjoiltiin kuitenkin vain lämpimiä juomia, joten päädyimme sitten käppäilemään toiselle puolelle töölöntoria Espresso Houseen. Olimme asiasta hiukan valitelleet keskenämme Relovessa ja luultavasti joku työntekijä tämän kuuli, sillä pari päivää myöhemmin kun kävelin paikan ohitse oli ulkona kyltti jossa lukia; "Ootko maistanut jo meidän jääkahveja? Cold Grew ja Iced Mint Latte".

EVZG7712
Musta untuvatakki, 18€ -50% = 9€

Toisella kerralla matkaan lähti muutama ihastuttava vaate sekä kengät, jotka kuvissa esiintyvät. Tässä nyt hiukan moitin heidän ahtaita tilojaan, sillä paikassa oli vaikea liikkua. Ihmisiä oli jonkin verran, mutta ei kauheasti ja suomalaisilla on paha tapa olla ilmoittamatta, että tahtoisivat päästä ohitse. Voitte siis kuvitella kuinka monesti joku yritti änkeä selän takaa ja reppu työnsi vaaterekkiä vasten tai kyynerpää tökkäisi ikävästi. Tämä ei tehnyt kokemuksesta mukavaa. 

VHAU2896
Punaiset Puma kengät, 10€

Heidän vaatetarjontansa on upea, mutta jos ihmisiä on liikaa niin suosittelen harkitsemaan menetkö sisään vai et, sillä joudut luultavasti jonottamaan sovitukseen. Sovituskoppeja on vain kaksi ja itse odottelin pääsyä 15 minuuttia. Seinässä lukee "viisi vaatetta kerrallaan" ja sen huomasi, ettei moni totellut tätä pyyntöä. Yksi tuli kahdeksan vaatteen kanssa ulos ja hän sovitti varmasti niitä enemmän kuin kerran pohtiakseen ostaako vai ei. Relovella ei ole kuitenkaan palautus oikeutta. Tai näin kuulin erään työntekijän sanovan kassalla yhdelle asiakkaalle. Muutama vanhempi nainen sovitti paitoja vaatteidensa päälle ja yksi ulkomaalainen jopa ärsyynnyttyyään riisuitui peilin edessä ja kokeili vaatteita muiden nähden. Paitoja ainoastaan ei housuja.

WHXI7184
Babypink trousers, 6€

Kotona huomasin, että housut jotka olin ostanut oli sinistä väriä reidessä takapuolella sekä hiukan resorikohdassa. Laitoin ne suoraan pesuun, mutta housuja sai hinkata jonkin aikaa, että väri lähti.

Olisin halunnut tutustua heidän sisustusvalikoimaansa, mutta ihmispaljouden vuoksi jätin tämän toiseen kertaan.

RZER8906
Kirpputorina tämä on aivan upea idea ja en ihmettele ollenkaan ihmispaljoutta, sillä Relove on todella mieluisan näköinen paikka käydä ostoksilla. Ei edes tunnu siltä, että olisi kirpputorilla! Kävelin myös sattumoisin heidän uuden liikkeensä ohitse viiskulmalla, kun olin menossa Kotosaan hiuksiani värjäämään. Ikkunasta katsottuna tilaa näytti olevan enemmän ja tämänkin paikan tahdon kyllä käydä kurkkaamassa!

JFPJ9353
Vaikka ensimmäiset pari kertaa Relovessa vieraillessa eivät olleet niinkään mukavia kohdallani tai haluttavia ensikokemuksia, niin tahdon silti vierailla täällä silloni tällöin. Itse kannatan nimittäin secondhand kauppoja eikä tuolla hinnat ole mitään päätä huumaavia, vaikka vaatteet ovatkin hiukan "ylempää luokkaa". Kahvila on myös mukava lisäys, jonka tahdon jossain vaiheessa merkata tehdyksi tehtävä listassani sekä heidän sisustusosionsa!

   Oletko itse vieraillut Relovessa?


xoxo

*En omista ensimmäisen kuvan oikeuksia, kuva on napattu googlesta.
Lue myös: MINI HAUL

10 kommenttia:

 1. Olen usein kävellyt paikan ohi, mutta en ole koskaan mennyt sisään. Vaikka vaatteet ovat secondhand, niin oon silti ajatellut niiden olevan jotain tosi kalliita. En tiedä mistä mulla tällainen mielikuva on. Mutta kiitos tämän postauksen ja sun hyvien löytöjen, ehkä mä sitten uskaltaudun käymään siellä tässä joku päivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin jotenkin automaattisesti oletin, että siellä vaatteet maksaa yli 15 euroa, mutta sieltä löytyy kyllä ihan kahdella kolmella eurolla. Hassua miten ihmismieli toimii näin xD
   Suosittelen käymään tsekkaamassa paikan!

   Poista
 2. Ei vitsit, kuulostaapa kivalta! Musta tuntuu että kirppareiden yleinen ongelma on että paikat on ahtaita ja sovituskoppeja vain muutama, siksi en mee kirppareille kuin hyvällä tuulella haha :) mut mun pitää kyl ehdottomasti käydä kattomassa toi paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä käymään! Se on todella siisti paikka, kahvio on upea ja vaatteet on oikeesti halpoja. Kannattaa vain valkata sellainen päivä jolloin ei kauheasti porukkaa paikassa ole, jotta välttyy tönimiseltä ja pitkältä jonottamiselta.

   Poista
 3. Vaikuttaapa tosi kivalta ja erilaiselta paikalta! :) Tuo pitää pitää mielessä jos eksyn sinne päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen käymään tsekkaamassa! Se ei ole ihan kaiken keskellä tai huomattavissa, mutta silti kyllä vierailun arvoinen paikka.

   Poista
 4. Hienosti otetut kuvat!💜 Mäki haluan käydä tuolla!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :)
   Suosittelen käymään! Kannattaa katsoa kuitenkin sellanen päivä, jollon siellä ei oo kauheesti porukkaa.

   Poista
 5. Oon itsekin yrittänyt alkaa kirppistelemään, mutta secondhand shopit ei iske, mutta rakastan yli kaiken Facebook kirppiksiä! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään enemmän käydä noissa "itsepalvelukirppiksillä", kun siellä ei ole niitä "osta osta" tyrkyttäjiä. Saa rauhassa katsella. Facen kirppiksiin mulla on menny maku xDD

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset