HIUSTENHOITORUTIININI

UNMH1509
AQPY0054
Eilen tuli kierrettyä keskustassa monen monta tuntia, käytyä jopa hiukan töissä vaikka oli vapaapäivä ja sitten tuli se päivän kohokohta, asia jota olen odottanut viikkoja; oma kampaaja aikani! Pääsin jälleen ihanan Sannan tuoliin, joka toukokuussa toteutti unelmani punaisista hiuksista. Nyt vain pääsin näkemään hänen uuden työpaikkansa, Kampaamo Kotosan, joka on oikeasti todella kotoisa paikka. Remppa vielä hiukan kesken, mutta hyvältä siellä silti näyttää!

Nyt kun hiukset ovat jälleen kuosissa niin ajattelin jakaa teidän kanssa oman hiustenhoitorutiinini. Miten itse pidän yllä tätä punaista väriä ja ennen kaikkea millä tuotteilla. Minulla on oikeastaan kolme erilaista tapaa, jotka kaikki jaan nyt teidän kanssa.

EOOS9711
NHBC8510
rutiini yksi
KOSTEUTUSTA KUIVILLE

tuotteet: KEVIN.MURPHY ANGEL.WASH ja HYDRATE-ME.MASQUE sekä Erittäin hieno suomalainen mustikka-hoitoaine

Nämä tuotteet ovat sellaiset, joita käytän silloin kun hiukseni alkavat muuttumaan liikaa kuiviksi ja tahdon niille kosteutta sekä silkkisen pehmeän tuntuman. Pelkkä Hydrate-Me maskin käyttäminen kelpaisi shamppoo pesun jälkeen, mutta laitan silti aina pariksi minuutiksi vielä hoitoaineen latvoihin. Maskia kun levitän aina koko päähän sekä AINA pyyhekuviin hiuksiin. On hauska suihkussa aina kuivailla hiuksia, mutta hius imee pyyhekuivana paremmin tuotteen. Tuotteissa kyllä aina lukee, että kannattaako tuote levittää pyyhekuiviin vai kosteisiin hiuksiin. Nämä ovat oikeastaan juuri ne tuotteet, joita käytän juuri sillä tavalla, miten "caring for colored hair" postauksessani olen vinkannut, jos tahtoo silkkisen pehmeät hiukset.

LGAB7370
rutiini kaksi
KORJAUSTA VAURIOITUNEELLE

tuotteet: KEVIN.MURPHY ANGEL.WASH ja ANGEL.MASQUE sekä Erittäin hieno suomalainen mustikka-hoitoaine

Shampoo pesun jälkeen on hyvä käyttää aina maskia ja koska hiukseni on vaalennettu aikaisemmin muutamaankin otteeseen sekä ne ovat kärsineet ihanasti niin korjaava maski on sopiva käyttää aika ajoin. Angel.Masque on korjaavana maskina myös tuuheuttava, joten näiden kanssa myös käytän hoitoainetta, jotta kärsineet kutrini saisivat hiukan edes kosteutusta. Tämä on tosin hoito, jota teen harvoin juuri sen vuoksi, ettei kauheasti kosteutusta ole. Itse en niinkänä nauti karhean tuntuisesta hiuksesta.

GCZR8466
rutiini kolme
VÄRIN KIRKASTAMISTA

tuotteet: KEVIN.MURPHY ANGEL.WASH ja SMOOTH.AGAIN sekä KC Professional COLOR MASK - RED

Itsessään color maskit ovat rakennepaikkaavia, joten tämä sopii hyvin maskin sekä hoitoaineen paikalle eli suoraan shampoo pesun jälkeen. Välissä tietysti kuivaan hiukan hiuksia, jotta hiukset imevät paremmin tuotteen sekä, että väri pysyisi paremmin huuhtelen tuotteen pois viileällä vedellä. Smooth.Again maski on siitä hyvä, että se poistaa pörröisyyttä, kosteuttaa ja silottaa hiuksia sekä se on jätettävä hoito- ja muotoilutuote. Jos tätä tuotetta päätyy ostamaan niin tämä laitetaan ihan kosteisiin hiuksiin. Ei pyyhekuiviin. Ja pieni määrää tarkoittaa pientä märäää, sillä jos tätä laittaa liikaa voi hiukset kuivua "tikkumaisiksi". 


   Minkälainen hiustenhoito rutiini sinulla on?

xoxo4 kommenttia:

 1. Siis aivan ihanan väriset hiukset *_* ! Ja muutenkin tosi kiva postaus :) Mun omat hiustenhoito rutiinit on aika olemattomat :D Pitäis varmaan itekkin vähän enemmän panostaa hiusten hoitamiseen niin ehkä nää ois parempi kuntosetkin x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :3
   Kaikki ei ees tarvii tällaista monen tuotteen sisältävää rutiinia. Ihan hiuksille oikea shampoo ja hoitoaine käyvät :D

   Poista
 2. Upeet hiukset sulla! Toi mustikka hoitoaine on kyllä tosi hyvää, eikä riko budjettiakaan :)
  https://pajunkissantassu.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos c:
   Erittäin hieno suomalainen on kyl aina ollu ykkösenä hiusten pesussa mulla, mutta kuten huomaa niin Kevin on vieny ny aikalailla voiton xD

   Poista

Pidetään kommentikenttä siistinä, kiitos ♥

Viimeisimmät postaukset